Keytrade Bank

Alle reviews

Keytrade Bank

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

OnafhankelijkAdvies.be merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
OnafhankelijkAdvies.be
1 reviews

Bent u benieuwd of Onafhankelijkadvies, klanten daadwerkelijk voordelig helpt? U kunt hier alle ervaringen van klanten lezen over dit bedrijf. Indi...

Bigbank merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Bigbank
0 reviews

De financiële wereld is enorm competitief, en is, sinds de crisis van 2007-2009, nogal voorzichtig geworden. Als particuliere spaarder of inve...

Knab merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Knab
0 reviews

Knab is een Nederlandse online bank die ook opereert in andere landen binnen de Benelux. De bank werd opgericht in 2012 en opereert sindsdien op de...

Openbank merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Openbank
0 reviews

Ben je de markt van online banken wat aan het verkennen? Neem dan gerust ook eens een kijkje bij de producten en diensten van Openbank. Uiteraard i...

Keytrade Bank

 

Wil je graag weten welke online banken er tegenwoordig zoal op de markt actief zijn? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van KeyTrade Bank. Of misschien ben je al vertrouwd met hun producten en diensten? Indien dit inderdaad het geval zou zijn, kun je andere potentiële klanten helpen door op deze pagina een korte, eerlijke KeyTrade Bank review te schrijven. Op die manier kun je andere mensen helpen beslissen of het aanbod van deze onderneming zou kunnen aansluiten op hun persoonlijke wensen, waarden en behoeften. Het maakt overigens echt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

Over KeyTrade Bank
Keytrade Bank zou ongeveer sinds het begin van dit millennium de Belgische marktleider zijn in online trading. Het biedt een gamma van financiële producten en diensten op maat voor iedereen die zijn of haar financiële zaken zelf wil beheren. Het is al in 1998 dat de eerste Belgische online beleggingssite werd opgericht, namelijk VMS-Keytrade, wat meteen een ongelooflijk succes geweest zou zijn. In 2002 neemt het bedrijf RealBank over, waardoor ze het bankstatuut krijgen. Op dit moment werd de naam ook gewijzigd in KeyTrade Bank. Drie jaar later werd deze onderneming overgenomen door de Groep Crelan, en tegenwoordig is het een onderdeel van de groep Crédit Mutuel Arkéa. KeyTrade Bank zou vanaf het prille begin een voortdurende groei hebben gekend, en zou het doorheen de jaren de verschillende financiële crisissen hebben doorstaan. Dit zou wijzen op een degelijk ondernemingsmodel waarbij de rendabiliteit van de cliënten gecombineerd wordt met die van de bank.

Producten en diensten van KeyTrade Bank
Heb je al een KeyTrade Bank login? Dan kun je je via de site van deze bank online inloggen. Als je nog geen login hebt, maar wel interesse om er een aan te maken, kun je er ook voor kiezen om dit online in orde te brengen. Verder kun je ervoor kiezen om meer informatie te lezen over de verschillende producten en diensten die dit bedrijf aanbiedt, zoals bijvoorbeeld Banking, Investing, Trading en Woonkrediet. Omdat deze categorieën verder zijn opgedeeld in een aantal subcategorieën, zou je vlotter door het aanbod van KeyTrade Bank kunnen navigeren. Er is ook een video die je kunt bekijken, en er zijn meer details over de mobiele applicatie raadpleegbaar. Voor vragen of opmerkingen kun je het team van KeyTrade Bank op talrijke manieren contacteren.

Complimenten, klachten en tips voor KeyTrade Bank
Als je in een ver of recent verleden al eens een beroep hebt gedaan op de diensten van deze onderneming, kun je op deze pagina de kans grijpen om jouw persoonlijke KeyTrade Bank ervaringen met onze bezoekers te delen in de vorm van een bondige review. Ben je tevreden over de aangeboden producten? Hoe verloopt het onderling contact als je vragen hebt? Werkt de mobiele applicatie van KeyTrade Bank zoals het hoort? Of heb je misschien een aantal andere tips? Laat het ons zeker weten! En als je graag wilt weten wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven, kun je eens naar deze pagina surfen. Wij wensen je alvast veel leesplezier toe!