ErvaringenSite

  Ervaringen KBC

  KBC, ook wel KBC Groep NV voluit, is een bank met hoofdzetel in België. KBC haalt spaargeld op, geeft leningen uit en is daarnaast ook nog eens actief als verzekeraar. Dit doen zij in meerdere landen, niet alleen in België dus. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over KBC lezen of u kunt daarnaast ook uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het Belgische bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze pagina op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent.

  Over KBC

  KBC werd opgericht in het jaar 1998 door de fusie van drie Belgische financiële instellingen: Kredietbank, ABB Verzekeringen en CERA Bank. KBC is een acroniem van Kredietbank ABB Verzekeringen Cera Bank. Het bedrijf is naast België ook actief in Oost-Europa. In 1999 startte het bedrijf met de centraal- en Oost Europese expansiepolitiek van de groep, met de overname van CSOB (in Tsjechië en Slowakije). In de jaren 2000 tot 2005 begon het bedrijf aan een verdere uitbouw van de bankverzekeringsposities in deze groep via overnames van banken en verzekeraars in Polen, Hongarije, Tsjechië en Slowakije. Zo verwierf de groep hierdoor een belangrijke positie in de Centraal en Oost-Europese financiële sector.

  Producten en diensten van KBC
  Maar wat onderscheidt KBC dan van andere soortgelijke bedrijven? KBC is een groep met 41000 collega's in verschillende landen, allemaal delen ze een gemeenschappelijke bedrijfscultuur. KBC ziet deze cultuur ook als de vruchtbare voedingsbodem voor hun strategie. Die strategie steunt op vier basis principes: 1. Klanten een unieke bankverzekeringservaring bezorgen, duurzame en rendabele groei maken, kwaliteitsvolle service bieden en verantwoordelijkheid nemen ten opzichte van de samenleving en de lokale economieën.

  In België heeft het bedrijf zo'n 3,7 miljoen klanten onder zich onder de namen KBC, KBC Brussels en CBC. Het bedrijf heeft in België tevens een negentien procent marktaandeel voor traditionele bankproducten, 28 procent voor beleggingsfondsen, dertien procent voor levensverzekeringen en negen procent voor schadeverzekeringen. Het bedrijf doet dus net een stapje meer dan andere banken door bijvoorbeeld ook verzekeringen aan te bieden en beleggingsfondsen. Om een van deze producten te gebruiken kunt u alles online regelen via de website of u kunt terecht op een van de 476 bankkantoren in België. Zo kunt u altijd alles regelen wanneer en waar het u het beste uitkomt.

  Wat betekent Vermogen?

  Aanbevelingen, klachten en tips over KBC

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf KBC? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over KBC op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over KBC vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over KBC of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het bedrijf KBC nu achter.

  KBC
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over KBC

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is KBC een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over KBC. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is KBC actief?

  KBC is vooral actief in de categorie Vermogen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sparen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van KBC gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.