KBC

Alle reviews

KBC

0% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

M
Mark
V
Victor

Alle reviews (2)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zeg maar gerust een klotebank


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Echt wel een rotbank en rotverzekering de franchise bij schadegeval is veel te hoog een bende afzetters


Anderen bekeken ook

OnafhankelijkAdvies.be merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten

OnafhankelijkAdvies.be

1 reviews

Bent u benieuwd of Onafhankelijkadvies, klanten daadwerkelijk voordelig helpt? U kunt hier alle ervaringen van klanten lezen over dit bedrijf. Indi...

Bigbank merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten

Bigbank

0 reviews

De financiële wereld is enorm competitief, en is, sinds de crisis van 2007-2009, nogal voorzichtig geworden. Als particuliere spaarder of inve...

Knab merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten

Knab

0 reviews

Knab is een Nederlandse online bank die ook opereert in andere landen binnen de Benelux. De bank werd opgericht in 2012 en opereert sindsdien op de...

Openbank merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten

Openbank

0 reviews

Ben je de markt van online banken wat aan het verkennen? Neem dan gerust ook eens een kijkje bij de producten en diensten van Openbank. Uiteraard i...

KBC

KBC, ook wel KBC Groep NV voluit, is een bank met hoofdzetel in België. KBC haalt spaargeld op, geeft leningen uit en is daarnaast ook nog eens actief als verzekeraar. Dit doen zij in meerdere landen, niet alleen in België dus. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over KBC lezen of u kunt daarnaast ook uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het Belgische bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze pagina op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. 

Over KBC
KBC werd opgericht in het jaar 1998 door de fusie van drie Belgische financiële instellingen: Kredietbank, ABB Verzekeringen en CERA Bank. KBC is een acroniem van Kredietbank ABB Verzekeringen Cera Bank. Het bedrijf is naast België ook actief in Oost-Europa. In 1999 startte het bedrijf met de centraal- en Oost Europese expansiepolitiek van de groep, met de overname van CSOB (in Tsjechië en Slowakije). In de jaren 2000 tot 2005 begon het bedrijf aan een verdere uitbouw van de bankverzekeringsposities in deze groep via overnames van banken en verzekeraars in Polen, Hongarije, Tsjechië en Slowakije. Zo verwierf de groep hierdoor een belangrijke positie in de Centraal en Oost-Europese financiële sector. 

Producten en diensten van KBC
Maar wat onderscheidt KBC dan van andere soortgelijke bedrijven? KBC is een groep met 41000 collega's in verschillende landen, allemaal delen ze een gemeenschappelijke bedrijfscultuur. KBC ziet deze cultuur ook als de vruchtbare voedingsbodem voor hun strategie. Die strategie steunt op vier basis principes: 1. Klanten een unieke bankverzekeringservaring bezorgen, duurzame en rendabele groei maken, kwaliteitsvolle service bieden en verantwoordelijkheid nemen ten opzichte van de samenleving en de lokale economieën. 

In België heeft het bedrijf zo'n 3,7 miljoen klanten onder zich onder de namen KBC, KBC Brussels en CBC. Het bedrijf heeft in België tevens een negentien procent marktaandeel voor traditionele bankproducten, 28 procent voor beleggingsfondsen, dertien procent voor levensverzekeringen en negen procent voor schadeverzekeringen. Het bedrijf doet dus net een stapje meer dan andere banken door bijvoorbeeld ook verzekeringen aan te bieden en beleggingsfondsen. Om een van deze producten te gebruiken kunt u alles online regelen via de website of u kunt terecht op een van de 476 bankkantoren in België. Zo kunt u altijd alles regelen wanneer en waar het u het beste uitkomt. 

Aanbevelingen, klachten en tips over KBC
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf KBC? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over KBC op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over KBC vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over KBC of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het bedrijf KBC nu achter.