Debitum

Alle reviews

Debitum

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

OnafhankelijkAdvies.be merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
OnafhankelijkAdvies.be
1 reviews

Bent u benieuwd of Onafhankelijkadvies, klanten daadwerkelijk voordelig helpt? U kunt hier alle ervaringen van klanten lezen over dit bedrijf. Indi...

Investering Novotel Ieper merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Investering Novotel Ieper
0 reviews

Beleggen in vastgoed. De nieuwe formule van beleggen in hotels. Is dit project geschikt als veilige investering? Lees beoordelingen om meer te...

Knab merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Knab
0 reviews

Knab is een Nederlandse online bank die ook opereert in andere landen binnen de Benelux. De bank werd opgericht in 2012 en opereert sindsdien op de...

Openbank merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Openbank
0 reviews

Ben je de markt van online banken wat aan het verkennen? Neem dan gerust ook eens een kijkje bij de producten en diensten van Openbank. Uiteraard i...

Debitum

Als je meer wilt weten over beleggen in bedrijfsleningen, zou het de moeite waard kunnen zijn om eens een kijkje te nemen bij het aanbod van Debitum. Of ben je misschien al vertrouwd met de producten en diensten van dit bedrijf? Indien dit inderdaad het geval zou zijn, zouden we het erg fijn vinden als je op deze pagina een bondige, informatieve Debitum review zou willen schrijven. De door jou verstrekte informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële investeerders, en hen helpen beslissen of het aanbod van Debitum iets voor hen zou kunnen zijn. Het maakt trouwens echt niet uit of jouw persoonlijke ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

Over Debitum
Volgens Debitum is beleggen in bedrijfsleningen een mechanisme waarbij kleine en middelgrote ondernemingen een beroep doen op makelaars om leningen aan te trekken. Vervolgens gaan deze makelaars op zoek naar investeerders om in bedrijven te investeren met een investering op vaste termijn die het volledige bedrag plus rente terugbetaalt. Zakelijke leningen worden veilige beleggingsproducten, zoals dividend uitkerende aandelen of obligaties. Debitum zou voor jou de beste zakelijke leningen op de markt selecteren waarin jij dan kunt investeren. Dankzij de terugkoopobligatie en het due diligence proces in plaats zouden zij een percentage van 0% kunnen bieden. Elke investering op Debitum is terugbetaald en geen enkele investeerder heeft zijn investering verloren. Bij deze onderneming zou je bovendien ook de beste aanbiedingen en de beste ROI krijgen. Debitum zou makkelijke, eenvoudige en risicovolle investeringen met een hoog rendement bieden.

Producten en diensten van Debitum
Heb je al een Debitum login? Dan kun je je via de site gewoonweg aanmelden. Als je nog geen login zou hebben, kun je je op dezelfde manier registreren. Daarnaast heb je natuurlijk ook de keuze om op een van de voorgestelde categorieën te klikken, zoals About Us, Invest, Brokers, News en FAQs. Op de website kun je lezen dat er tot nu toe al meer dan 56 miljoen euro voor investeringen ter beschikking werd gesteld, dat de gemiddelde interestvoet 9% is, dat er meer dan 1700 investeerders bij dit bedrijf geregistreerd zijn en dat de gemiddelde terugbetalingstermijn 121 dagen is. Verder kun je ook meer lezen over waarom investeren in leningen interessant kan zijn. Er is ook een video met meer uitleg over dit specifieke onderwerp.

Complimenten, klachten en tips voor Debitum
Als je in een ver of recent verleden al eens een beroep hebt gedaan op de diensten van deze organisatie, kun je op deze pagina je persoonlijke Debitum ervaringen delen in de vorm van een korte review. Hoe heb jij als investeerder de samenwerking met dit bedrijf ervaren? Hoe verliep de onderlinge communicatie? Wat vind jij van het aanbod van Debitum? Of wil je graag enkele andere nuttige tips met onze bezoekers delen? Laat het ons zeker weten, wij kijken in ieder geval erg uit naar jouw uniek verslag. Meer weten? Op deze pagina ontdek je wat onze bezoekers zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven.