100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

S
Salma Mahieu
Sinds januari ben ik begonnen met het gebruik van crypto trading software. De workshop die ze aanbieden is echt een meerwaarde en de YouTube video's zijn ook super handig. Ik volg de eenvoudig...Lees verder
E
E. Verheyen
Ik kreeg een gratis proefperiode van een week op het Trader-plan en ik moet zeggen, de service was echt top! De manier waarop ze reageerden en hoe vlot het was om naar het plan van mijn keuze te up...Lees verder
J
J. De Pauw
De interface is echt makkelijk te gebruiken en je kan regels opstellen om crypto te verhandelen. Er is ook een leuke Telegram gemeenschap waar mensen hun succesvolle regels delen, wat je kan helpen...Lees verder
M
Merel Claessens
WAUW! Coinrule is echt top om je transacties te automatiseren. Het is super makkelijk in gebruik en de mensen erachter zijn echt toegewijd. Ik ben de leider van het team bij Coinrule - als ik even ...Lees verder
R
Romain
Deze handelsbot is echt de makkelijkste om te gebruiken, ik heb al een paar andere geprobeerd zoals kryll.io, quadency, 3commas.io, Cryptohopper, Mudrex en Trality. Blijf weg van Botsfolio en stoic...Lees verder

Alle reviews (14)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van crypto trading software

  Sinds januari ben ik begonnen met het gebruik van crypto trading software. De workshop die ze aanbieden is echt een meerwaarde en de YouTube video's zijn ook super handig. Ik volg de eenvoudige strategieën stap voor stap en het heeft me echt geholpen. Het team zet zich ook heel hard in en ik heb alleen maar positieve ervaringen met hen, zelfs via Telegram.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aangename ervaring met klantenservice

  Ik kreeg een gratis proefperiode van een week op het Trader-plan en ik moet zeggen, de service was echt top! De manier waarop ze reageerden en hoe vlot het was om naar het plan van mijn keuze te upgraden, was echt indrukwekkend.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Simple interface for trading crypto

  De interface is echt makkelijk te gebruiken en je kan regels opstellen om crypto te verhandelen. Er is ook een leuke Telegram gemeenschap waar mensen hun succesvolle regels delen, wat je kan helpen om meer geld te verdienen als je je aan je regels houdt en niets verandert tot het is gedaan. Zorg ervoor dat je enkel vertrouwt op regels die getest zijn! Algemeen gezien is het een geweldige manier om te leren en geld te verdienen op de cryptomarkt.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Automatisering van transacties

  WAUW! Coinrule is echt top om je transacties te automatiseren. Het is super makkelijk in gebruik en de mensen erachter zijn echt toegewijd. Ik ben de leider van het team bij Coinrule - als ik even een stapje terug zet en kijk naar het bedrijfsproces en de beste praktijken die we in enkele jaren hebben opgezet, en als ik werk met zulke fantastische mensen, kan ik met zekerheid zeggen dat het bedrijf gebaseerd is op goede waarden zoals eerlijkheid, veerkracht en vertrouwen. Echt een aanrader!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gebruiksvriendelijke handelsbot

  Deze handelsbot is echt de makkelijkste om te gebruiken, ik heb al een paar andere geprobeerd zoals kryll.io, quadency, 3commas.io, Cryptohopper, Mudrex en Trality. Blijf weg van Botsfolio en stoic.ai, het zijn oplichters. Zignaly is ook behoorlijk goed. Je begrijpt het meteen en het werkt echt goed. Het heeft 2 indicatoren, MA en RSI, maar ik raad niet aan om die te gebruiken voor bots. Die kan je beter enkel manueel gebruiken. Je krijgt ook 2 gratis bots bij deze.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goe goed!

  Dat ziet er goed uit! Echt de moeite waard om eens te bekijken! In vergelijking met andere gelijkaardige platformen is er wat minder live voorbeeldmateriaal, dus het kostte me wat tijd om vertrouwen te krijgen. Toch is de aanpak van risico echt top en zijn er veel sjablonen om mee te werken. De klantenservice is oké, maar kan beter, al zal dat zeker verbeteren (vergeleken met andere platformen). Ik geef het toch een solide 4, want het is echt een topper. Zeker de moeite waard en werkt prima. Dus, goed gedaan!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Automated crypto trading tool

  Het is echt makkelijk om op te zetten en te beginnen. Als het eenmaal draait, doet het zijn werk precies goed. Ik gebruik het al sinds september 2021 en heb al veel verbeteringen gezien in zowel de interface als de handelsfuncties. Ook de klantenservice is heel responsief en vriendelijk.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geautomatiseerde handelsplatform

  Een stevig platform voor geautomatiseerde handel. Als je weet wanneer het het beste moment is om te handelen, dan is dit platform echt handig om ervoor te zorgen dat je transacties worden uitgevoerd zonder dat je continu de grafieken moet in de gaten houden. De Demo Exchange is handig om te testen, zolang je de beperkingen begrijpt. De ondersteuning is top en staat altijd klaar om je te helpen met eventuele problemen die je ondervindt met de installatie of de resultaten.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Only been on the platform for a week

  Ik gebruik deze platform nu al een week en ik vind het wel tof. Maar, slechts een paar dagen geleden hebben ze de platform geüpdatet en nu kan ik maar één regel gratis testen - voordien had ik er drie. Dus nu moet ik beslissen of ik wil betalen voor een plan. Eigenlijk heb ik daar niet zo'n zin in. Het zou leuk geweest zijn om drie regels live te proberen, maar ik ga geen geld uitgeven of last hebben van proefaccounts. De platform is goed, maar ik vind niet leuk hoe ze proberen om je zo snel te laten betalen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Profit making options

  Er zijn zoveel manieren om geld te verdienen hier! Ge kunt allerlei signalen, indicatoren en strategieën gebruiken om u te helpen. Daarnaast kunt ge zelfs uw eigen regels maken als ge dat wilt. En vergeet de demo-uitwisseling niet - ideaal om te oefenen en nieuwe strategieën uit te proberen voor ge het echt gaat doen. Met Coinrule kunt ge letterlijk uw weg programmeren naar een handelsgenie. En de ondersteuning en Telegram groep zijn geweldig! Probeer het uit en verdien massa's geld!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Automatische handelssjablonen gekocht

  Ik ben nog maar pas begonnen met handelen en ik vond de kant-en-klare automatische sjablonen van Coinrule echt wel handig. Het personeel was vriendelijk en reageerde snel op al mijn vragen. Dankzij Coinrule kon ik geld besparen tijdens de recente prijsdalingen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een crypto trading bot

  Ik ben nog maar net begonnen in de wereld van crypto en was op zoek naar een bot om mee te handelen. Na het proberen van 4 verschillende bots/bedrijven kwam ik @coinrule tegen. Wat ik echt top vind, is dat ze een bibliotheek met informatie hebben die je door elke marktcyclus kan begeleiden en vooraf ingestelde sjablonen die je kan gebruiken. Echt een goed bedrijf als je op zoek bent naar een handelsbot voor eender welke marktomstandigheden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van trading platform

  Het platform ziet er echt veelbelovend uit! Het is mooi en werkt efficiënt. Omdat ik nieuw ben in crypto trading, duurt het wat tijd om alles onder de knie te krijgen, maar de YouTube-video's, tutorials, sjablonen en suggesties zijn echt super behulpzaam! Er zijn wel wat kleine foutjes hier en daar, maar hey, het is nog in ontwikkeling - het kan alleen maar verbeteren. Ik geef het 4 sterren, want perfectie bestaat nu eenmaal niet.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Handige tool voor crypto-handel

  Wat een geweldige tool! Je kan je eigen regels opstellen om crypto te verhandelen, zelfs zonder programmeerkennis. Zo kan je DCA doen, de dip kopen, grid trading toepassen of trends volgen, afhankelijk van je voorkeur en de marktomstandigheden. Er zijn al veel sjablonen beschikbaar, maar je kan ook creatief zijn en je eigen regels maken. Het is allemaal heel intuïtief. De gemeenschap en ondersteuning van Coinrule zijn heel actief op Telegram.


Anderen bekeken ook