Max Crowdfund

Alle reviews

Max Crowdfund

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

OnafhankelijkAdvies.be merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten

OnafhankelijkAdvies.be

1 reviews

Bent u benieuwd of Onafhankelijkadvies, klanten daadwerkelijk voordelig helpt? U kunt hier alle ervaringen van klanten lezen over dit bedrijf. Indi...

Investering Novotel Ieper merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten

Investering Novotel Ieper

0 reviews

Beleggen in vastgoed. De nieuwe formule van beleggen in hotels. Is dit project geschikt als veilige investering? Lees beoordelingen om meer te...

Knab merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten

Knab

0 reviews

Knab is een Nederlandse online bank die ook opereert in andere landen binnen de Benelux. De bank werd opgericht in 2012 en opereert sindsdien op de...

Openbank merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten

Openbank

0 reviews

Ben je de markt van online banken wat aan het verkennen? Neem dan gerust ook eens een kijkje bij de producten en diensten van Openbank. Uiteraard i...

Max Crowdfund

Wil je meer te weten komen over vastgoedinvesteringen? Dan zou het wel eens interessant kunnen zijn om de producten en diensten van Max Crowdfund van naderbij te bekijken. Natuurlijk is het ook best mogelijk dat je al vertrouwd bent met het aanbod van deze onderneming. In dat geval zou het erg fijn zijn als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een korte, eerlijke Max Crowdfund review te schrijven. Op die manier geef je andere potentiële klanten de kans om voor zichzelf te beslissen of de producten en diensten van dit bedrijf zouden kunnen aansluiten op hun persoonlijke wensen, waarden en behoeften. Het maakt trouwens echt niet uit of jouw persoonlijke ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews sowieso gepubliceerd.

Over Max Crowdfund
Max Crowdfund B.V. (MC) is een bedrijf dat geregistreerd is in Nederland onder het nummer 74680595. MC is eigendom van Max Property Group B.V. (MPG), wat ook geregistreerd is in Nederland, onder het nummer 65570391. MPG werd opgericht door een groep vastgoedprofessionals die de visie delen om de vastgoedwereld (zowel investeringen, verkoop, verhuur als management) voor iedereen volledig transparant en toegankelijk te maken. Bij MPG zouden ze trouw blijven aan hun vakkennis en geloven ze rotsvast in investeren in “stenen en cement”, met door activa gedekte producten die voldoen aan een hoge investeringscriteria. Het platform van Max Crowdfund zou deze traditionele investeringen op internationaal niveau toegankelijk, betaalbaarder en transparanter maken door gebruik te maken van blockchaintechnologie. Max Crowdfund zou niet zomaar een crowdfunding platform zijn, maar neemt met het concept van alternatieve financiering een stap verder door de hindernissen van de markt te overwinnen en de investeringservaring te verfijnen.

Producten en diensten van Max Crowdfund
Als je al een Max Crowdfund login hebt, kun je je via de site registreren. Ook aanmelden is via deze weg perfect mogelijk. Daarnaast heb je op de homepage ook de keuze tussen de categorieën Investeren, Financieren, MPGS en Zuytland Buiten. Op de website kun je lezen dat er tot op heden meer dan 2 miljoen euro werd opgehaald, dat het gemiddeld rendement 4,30% is, dat er meer dan 32.500 geregistreerde gebruikers zijn en dat er 0,0% achterstanden zijn. Er is ook een overzicht van de actuele investeringskansen, en je kunt bekijken welke projecten er binnenkort mogelijk zijn, wat de recente actieve leningen zijn, hoe het platform werkt en wat de verschillende functies zijn.

Complimenten, klachten en tips voor Max Crowdfund
Heb je ooit al een beroep gedaan op de diensten van deze onderneming? Grijp dan snel de kans om je persoonlijke Max Crowdfund ervaringen te delen met onze bezoekers in de vorm van een korte review. Zo kun je onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten of je tevreden bent van de door dit bedrijf geleverde diensten, of de informatie op de website klopt met de realiteit en of je makkelijk contact kunt opnemen met iemand van het team van deze organisatie. Laat het ons allemaal weten, wij kijken alvast uit naar jouw persoonlijke review. Tot slot kun je op deze pagina ook eenvoudig ontdekken wat andere mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven.