Heavyfinance

Alle reviews

Heavyfinance

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

OnafhankelijkAdvies.be merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
OnafhankelijkAdvies.be
1 reviews

Bent u benieuwd of Onafhankelijkadvies, klanten daadwerkelijk voordelig helpt? U kunt hier alle ervaringen van klanten lezen over dit bedrijf. Indi...

Investering Novotel Ieper merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Investering Novotel Ieper
0 reviews

Beleggen in vastgoed. De nieuwe formule van beleggen in hotels. Is dit project geschikt als veilige investering? Lees beoordelingen om meer te...

Knab merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Knab
0 reviews

Knab is een Nederlandse online bank die ook opereert in andere landen binnen de Benelux. De bank werd opgericht in 2012 en opereert sindsdien op de...

Openbank merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Openbank
0 reviews

Ben je de markt van online banken wat aan het verkennen? Neem dan gerust ook eens een kijkje bij de producten en diensten van Openbank. Uiteraard i...

Heavyfinance

Wil je graag weten welke investeringsmogelijkheden er tegenwoordig zoal beschikbaar zijn voor de landbouw, bosbouw en infrastructuur? Dan zou het aanbod van Heavyfinance misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Natuurlijk is het ook perfect mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van deze onderneming. Indien dit inderdaad het geval zou zijn, zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, eerlijke Heavyfinance review te schrijven. Zo geef je andere potentiële klanten de kans om voor zichzelf te beslissen of het aanbod van Heavyfinance iets voor hen zou kunnen zijn. Het maakt overigens helemaal niet uit of jouw persoonlijke ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

Over Heavyfinance
Heavyfinance zou een grenzeloze leenmarktplaats zijn waar boeren en investeerders elkaar ontmoeten. Deze onderneming zou een unieke marktplaats zijn om te investeren in hypothecaire leningen om bedrijven in de landbouw, bosbouw en infrastructuur te helpen. Elk onderdeel van zware op machines op dit platform zou gebruikt worden als onderpand om je investeringen in zakelijke leningen veiliger te maken. Heavyfinance zou je in verbinding brengen met vele debiteuren om je meer gelegenheid te geven om te kiezen op basis van je voorkeursniveau van risico en potentiële rendementen. Heavyfinance is een onderneming uit Litouwen waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in de hoofdstad Vilnius. Via de website zou je je kunnen registreren om zo een nieuwe passieve inkomstenstroom met tot 14% jaarlijks rendement te creëren. 

Producten en diensten van Heavyfinance
Als je al een Heavyfinance login hebt, kun je je via de site makkelijk aanmelden. Heb je nog geen login, maar wel interesse om er een aan te maken? Ook dat is mogelijk via de website. Daarnaast kun je ook klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals For Investors en Get a Loan. Verderop staan ook de verschillende voordelen voor beide partijen opgelijst. Volgens de informatie op de site kun je bij Heavyfinance rekenen op gemiddeld 11,82% jaarlijkse opbrengst, is er tot nu toe al meer dan € 600.000 uitbetaald en meer dan € 13,5 miljoen euro uitgeleend. Er is ook een overzicht met de laatste leningen, inclusief foto's, waarbij je kunt zien hoeveel geld er al voor dat specifieke project verzameld werd. Voor vragen of opmerkingen kun je per e-mail, telefonisch of via het online formulier contact opnemen.

Complimenten, klachten en tips voor Heavyfinance
Als je in een ver of recent verleden al een beroep hebt gedaan op het aanbod van dit bedrijf, kun je de kans grijpen om op deze pagina je persoonlijke Heavyfinance ervaringen te delen in de vorm van een bondige, waarheidsgetrouwe review. Zo kun je onze bezoekers laten weten wat jij vind van het aanbod en de opbrengsten van Heavyfinance, en of je tevreden bent met de onderlingen communicatie. Zijn de op de website voorgestelde rendementen realistisch? Of wil je onze bezoekers enkele andere nuttige tips geven? Wij kijken alvast uit naar jouw uniek verslag! Tot slot kun je op deze pagina ontdekken wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven. Wij wensen je in elk geval veel leesplezier toe!