Companisto

Alle reviews

Companisto

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

OnafhankelijkAdvies.be merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
OnafhankelijkAdvies.be
1 reviews

Bent u benieuwd of Onafhankelijkadvies, klanten daadwerkelijk voordelig helpt? U kunt hier alle ervaringen van klanten lezen over dit bedrijf. Indi...

Investering Novotel Ieper merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Investering Novotel Ieper
0 reviews

Beleggen in vastgoed. De nieuwe formule van beleggen in hotels. Is dit project geschikt als veilige investering? Lees beoordelingen om meer te...

Knab merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Knab
0 reviews

Knab is een Nederlandse online bank die ook opereert in andere landen binnen de Benelux. De bank werd opgericht in 2012 en opereert sindsdien op de...

Openbank merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Openbank
0 reviews

Ben je de markt van online banken wat aan het verkennen? Neem dan gerust ook eens een kijkje bij de producten en diensten van Openbank. Uiteraard i...

Companisto

Zou je graag willen weten wat er tegenwoordig zoals op de markt beschikbaar is qua investeringsplatformen voor start-ups en groeibedrijven? Dan zou het aanbod van Companisto misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Natuurlijk is het ook perfect mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van deze onderneming. Indien dat inderdaad het geval is, zouden we het bijzonder op prijs stellen als je op deze pagina jouw persoonlijke Companisto ervaring zou willen delen in de vorm van een korte, eerlijke review. Zo geef je andere potentiële investeerders de kans om voor zichzelf uit te maken of deze onderneming iets voor hen zou kunnen zijn.

Over Companisto
Companisto is een investeringsplatform voor start-ups en groeibedrijven. Business angels en investeerders participeren via durfkapitaal in baanbrekende innovaties, veelbelovende bedrijven en ideeën die geschiedenis zouden schrijven. Als fintech-bedrijf staan zij voor slanke processen, gespecialiseerde kennis en efficiënte oplossingen. Zij zouden de aanjager zijn van innovatie op het gebied van professionele online corporate finance. In een diverse samenleving nemen zij de verantwoordelijkheid voor de oprichtingscultuur in Duitsland en Europa. De pioniersgeest, zoals zij die verstaan, is voor hen de compromisloze drang en vastberadenheid om nieuwe wegen naar succes te verkennen. Voor Companisto ontwikkelt een pioniersgeest zich in uitmuntende teams en door unieke persoonlijkheden, en veelbelovende bedrijfsideeën zouden ontstaan uit creativiteit, assertiviteit en initiatief. Het vermogen om deze ideeën om te zetten in product- of procesinnovaties zou het mogelijk maken om nieuwe markten te ontsluiten.

Producten en diensten van Companisto
Heb je al een Companisto login? Dan kun je je via de site inloggen. Daarnaast is het ook mogelijk om je via de site te registreren. Verder kun je klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals Invest, Angel Club, For Startups en More. Deze laatste is verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je vlotter door het menu kunt navigeren. Op de homepage kun je ook bekijken hoeveel investeerders al een beroep hebben gedaan op de diensten van Companisto en hoeveel financieringsronden en investeringsverbintenissen er al geweest zijn. Verder is er een overzicht van de huidige investeringsmogelijkheden, de verschillende evenementen voor start-ups en investeerders, een aantal succesverhalen en de status van lopende investeringen. Heb je een vraag of opmerking voor het team van Companisto? Dan kun je dit bedrijf van maandag tot vrijdag tussen 9.00 en 18.00 uur telefonisch of per e-mail contacteren.

Complimenten, klachten en tips voor Companisto
Heb je in een ver of recent verleden al eens een beroep gedaan op de diensten van deze onderneming? Grijp dan snel de kans om op deze pagina je eigen Companisto review te schrijven. De door jou verstrekte informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten. Zo kun je onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten of de door jou ontvangen informatie overeenkomst met de werkelijkheid, wat je van de investeringsmogelijkheden vindt en of het contact met Companisto vlot verloopt als je vragen of opmerkingen hebt. Wij kijken alvast uit naar jouw uniek verslag! Tot slot hoef je alleen maar even hier te klikken als je graag wilt weten wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven.