ErvaringenSite

  Ervaringen Companisto

  Zou je graag willen weten wat er tegenwoordig zoals op de markt beschikbaar is qua investeringsplatformen voor start-ups en groeibedrijven? Dan zou het aanbod van Companisto misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Natuurlijk is het ook perfect mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van deze onderneming. Indien dat inderdaad het geval is, zouden we het bijzonder op prijs stellen als je op deze pagina jouw persoonlijke Companisto ervaring zou willen delen in de vorm van een korte, eerlijke review. Zo geef je andere potentiële investeerders de kans om voor zichzelf uit te maken of deze onderneming iets voor hen zou kunnen zijn.

  Over Companisto

  Companisto is een investeringsplatform voor start-ups en groeibedrijven. Business angels en investeerders participeren via durfkapitaal in baanbrekende innovaties, veelbelovende bedrijven en ideeën die geschiedenis zouden schrijven. Als fintech-bedrijf staan zij voor slanke processen, gespecialiseerde kennis en efficiënte oplossingen. Zij zouden de aanjager zijn van innovatie op het gebied van professionele online corporate finance. In een diverse samenleving nemen zij de verantwoordelijkheid voor de oprichtingscultuur in Duitsland en Europa. De pioniersgeest, zoals zij die verstaan, is voor hen de compromisloze drang en vastberadenheid om nieuwe wegen naar succes te verkennen. Voor Companisto ontwikkelt een pioniersgeest zich in uitmuntende teams en door unieke persoonlijkheden, en veelbelovende bedrijfsideeën zouden ontstaan uit creativiteit, assertiviteit en initiatief. Het vermogen om deze ideeën om te zetten in product- of procesinnovaties zou het mogelijk maken om nieuwe markten te ontsluiten.

  Mijn Vermogen - Hoeveel ben ik waard? | September 2021

  Producten en diensten van Companisto

  Heb je al een Companisto login? Dan kun je je via de site inloggen. Daarnaast is het ook mogelijk om je via de site te registreren. Verder kun je klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals Invest, Angel Club, For Startups en More. Deze laatste is verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je vlotter door het menu kunt navigeren. Op de homepage kun je ook bekijken hoeveel investeerders al een beroep hebben gedaan op de diensten van Companisto en hoeveel financieringsronden en investeringsverbintenissen er al geweest zijn. Verder is er een overzicht van de huidige investeringsmogelijkheden, de verschillende evenementen voor start-ups en investeerders, een aantal succesverhalen en de status van lopende investeringen. Heb je een vraag of opmerking voor het team van Companisto? Dan kun je dit bedrijf van maandag tot vrijdag tussen 9.00 en 18.00 uur telefonisch of per e-mail contacteren.

  Complimenten, klachten en tips voor Companisto

  Heb je in een ver of recent verleden al eens een beroep gedaan op de diensten van deze onderneming? Grijp dan snel de kans om op deze pagina je eigen Companisto review te schrijven. De door jou verstrekte informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten. Zo kun je onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten of de door jou ontvangen informatie overeenkomst met de werkelijkheid, wat je van de investeringsmogelijkheden vindt en of het contact met Companisto vlot verloopt als je vragen of opmerkingen hebt. Wij kijken alvast uit naar jouw uniek verslag! Tot slot hoef je alleen maar even hier te klikken als je graag wilt weten wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven.

  Companisto
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Companisto

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Companisto een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Companisto. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Companisto actief?

  Companisto is vooral actief in de categorie Vermogen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Beleggen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Companisto gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.