Swaper

Alle reviews

Swaper

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

OnafhankelijkAdvies.be merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
OnafhankelijkAdvies.be
1 reviews

Bent u benieuwd of Onafhankelijkadvies, klanten daadwerkelijk voordelig helpt? U kunt hier alle ervaringen van klanten lezen over dit bedrijf. Indi...

Investering Novotel Ieper merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Investering Novotel Ieper
0 reviews

Beleggen in vastgoed. De nieuwe formule van beleggen in hotels. Is dit project geschikt als veilige investering? Lees beoordelingen om meer te...

Knab merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Knab
0 reviews

Knab is een Nederlandse online bank die ook opereert in andere landen binnen de Benelux. De bank werd opgericht in 2012 en opereert sindsdien op de...

Openbank merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Openbank
0 reviews

Ben je de markt van online banken wat aan het verkennen? Neem dan gerust ook eens een kijkje bij de producten en diensten van Openbank. Uiteraard i...

Swaper

Zet jij als belegger je eerste stappen in de wereld van het beleggen in leningen? Beleggen kan voor beginners lastig zijn en daarom kun je wel wat hulp van anderen die al ervaring hebben gebruiken. Vooral omdat er tegenwoordig zo veel diverse online aanbieders zijn die beleggingsproducten aanbieden. Vele van hen zijn buiten ons land gevestigd dus dan is het fijn dat je er vooraf meer over te weten komt. Daarom bieden wij je de reviews van anderen op onze website. Waarom we dat doen? Omdat we vinden dat iedere klant en investeerder het recht heeft om te weten waar hij of zij aan toe is. Door de reviews aandachtig door te lezen zul je er achter komen of de online platforms waar je kunt investeren betrouwbaar zijn of niet en waar je op moet letten als je als wilt beginnen met beleggen.

Over Swaper
Swaper Platform OÜ is een bedrijf uit Estland dat via de gelijknamige website klanten de mogelijkheden biedt om in leningen te beleggen. Europese residenten die 18 jaar of ouder zijn en een Europese bankrekening hebben kunnen van het platform gebruik maken. Je hebt twee mogelijkheden om meer te weten te komen over de producten en diensten die Swaper te bieden heeft. Vanzelfsprekend kun je de klantenservice van de site schriftelijk of telefonisch contacteren. Maar heb je er al eens aan gedacht om andere gebruikers van het platform naar hun ervaring te vragen? Je hoeft dat overigens niet zelf te doen omdat zijn hun reviews over Swaper op onze website geplaatst hebben.

De producten en diensten van Swaper
Als investeerder kun je bij Swaper beleggen in leningen die uitgegeven worden door leningverstrekkers. Met een geldig identiteitsbewijs en een kopie van een rekening waarop je vestigingsadres vermeld staat kun je al een account openen bij Swaper. Je kunt je account beheren en gebruiken via de site of de apps die er zijn voor Android en Apple. Swaper biedt diverse soorten van beleggen. Je kunt handmatig de leningen kiezen waarin je beleggen wilt of je kiest voor de zogenaamde auto-invest functie. De opbrengsten uit een lening worden uitbetaald op het moment dat de lening volledig is terugbetaald. Het minimale bedrag om in een lening te kunnen beleggen bedraagt 10€.

Reviews en commentaren over Swaper
Heb jij inmiddels als belegger kennis gemaakt met de producten en diensten van Swaper? Dan heb je beslist een mening over hoe goed of slecht je deze producten vind. Als je die mening met anderen wilt delen dan ben je van harte welkom om jouw ervaring met deze aanbieder te beschrijven in een review die je op onze website kunt plaatsen. Aan de hand van jouw commentaar kan een nieuwe klant veel makkelijker bepalen wat de plus- en minpunten van Swaper zijn. Door jouw gedetailleerde beoordeling kan deze klant weloverwogen een beslissing maken of dit investeringsplatform ook voor hem of haar is weggelegd. Uiteindelijk kunnen we met elkaar een duidelijk beeld laten zien van werkwijze van Swaper en de manier waarop het bedrijf met haar investeerders omgaat.