Nexo

Alle reviews

Nexo

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Libertex merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Libertex
0 reviews

Het is vandaag de dag nog nooit zo eenvoudig geweest om online geld te verdienen. Investeren en handelen in allerlei zaken, denk aan aandelen, fond...

BlockFi merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
BlockFi
0 reviews

Crypto valuta is op gang om een groot deel van de markt over te nemen, althans, dat verwachten we. Zoals u vast wel weet zitten er steeds meer mens...

Coinmine merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Coinmine
0 reviews

Tegenwoordig is cryptovaluta een nieuwe trending manier om te investeren. De opkomst van deze trend laat veel mensen racen om het te kopen of te mi...

Club Swan merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Club Swan
0 reviews

De cryptogemeenschap heeft een ongemakkelijke relatie met traditionele financiële instellingen. Over de hele wereld hebben zowel vroege als re...

Nexo

Het bezit van digitale activa is niet minder belangrijk dan het bezit van reële activa. Digitale activa hebben voordelen op het gebied van gemak, snelheid en flexibiliteit. Dat betekent dat je gemakkelijk toegang hebt tot deze assets, ze kunt verkrijgen en ook geen fysieke opslagruimte hoeft voor te bereiden. De hoeveelheid digitale gegevens die over de hele wereld worden geproduceerd en gedeeld, neemt ook toe. Hetzelfde geldt voor het bezit en de verkoop van digitale activa. Kies daarom zorgvuldig waar je ze koopt en beheert. Heb je al naar ervaringen van andere gebruikers geluisterd? Zo niet, lees dan door de recensies.

Over Nexo
Nexo, is een gereguleerde instelling voor digitale activa. Het bedrijf werd in 2017 opgericht door Antoni Trenchev, Georgi Shulev en Kosta Kantchev. Dit zijn drie Bulgaarse oprichters met ervaring bij verschillende financiële instellingen doorheen Europa. Het hoofdkantoor van dit bedrijf is gevestigd in Londen, Engeland. Nexo beheert activa voor meer dan 2,5 miljoen gebruikers in meer dan 200 jurisdicties. Ze hebben meer dan $ 30 miljard verwerkt sinds de lancering in 2018. Sindsdien hebben ze eraan gewerkt om professionele financiële diensten naar de digitale wereld te brengen. 

Diensten van Nexo
In essentie is Nexo een cryptocurrency platform waarmee klanten rente kunnen verdienen op cryptostortingen, maar ook leningen kunnen afsluiten. Het platform geeft je rente op crypto's en stablecoins. Cryptomunten betalen tot 8%, stablecoins betalen tot 12%. De rente wordt bovendien dagelijks samengesteld, wat betekent dat je elke dag rentebetalingen krijgt. Geld kan op elk moment worden toegevoegd en opgenomen. Er is geen lock-in periode zoals bij deposito's. Wat geld lenen betreft, kun je bij Nexo cash of stablecoins lenen zonder kredietcheck. Je kunt alles lenen van $ 50 tot $ 2 miljoen. De aangerekende rente begint bij 5,9%, en je hoeft je crypto niet te verkopen. Het bedrag dat je kunt lenen hangt echter af van de hoeveelheid crypto's die je op deposito hebt staan. Hier kun je kiezen uit 20+ onderpandopties en 40+ fiatvaluta's en stablecoins om te lenen. Je kunt kiezen tussen fiat valuta, crypto of een combinatie van beide om je kredietlimiet te betalen. Ze hebben een applicatie die je kunt downloaden in de App Store en Google Play voor snellere toegang en beheer.

Nexo beurs en kaart
In aanvulling op de twee bovenstaande diensten, is er Nexo Exchange. Je kunt er direct kopen, verkopen en handelen tussen 175+ marktparen binnenin het platform of de app. Naast dat de getoonde prijs inclusief alle kosten is, is de uitwisseling is ook snel voor als je wil traden. Het bedrijf heeft ook een Nexo Card. Je kunt er de waarde van je digitale activa mee ontsluiten en hun winstpotentieel behouden. Deze wordt geaccepteerd bij meer dan 40 miljoen verkopers wereldwijd zoals een normale kaart. Je kunt ze aanmaken, beheren en de verschillende voordelen ontdekken via de Nexo applicatie.

Complimenten, klachten en tips over Nexo
Nexo heeft nog andere voordelen die hierboven niet beschreven zijn. Er zijn bijvoorbeeld geen kosten voor het storten of opnemen van fiat geld of het overmaken van crypto naar je Nexo Wallet. Bovendien is er 24/7 ondersteuning om klanten te helpen. Dit kan door een bericht bij hen achter te laten of contact op te nemen met hun e-mailadres. Als je Nexo al hebt geprobeerd, vergeet dan niet om een review te schrijven om anderen te waarschuwen of te helpen.