Coinmine

Alle reviews

Coinmine

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Libertex merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Libertex
0 reviews

Het is vandaag de dag nog nooit zo eenvoudig geweest om online geld te verdienen. Investeren en handelen in allerlei zaken, denk aan aandelen, fond...

BlockFi merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
BlockFi
0 reviews

Crypto valuta is op gang om een groot deel van de markt over te nemen, althans, dat verwachten we. Zoals u vast wel weet zitten er steeds meer mens...

Club Swan merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Club Swan
0 reviews

De cryptogemeenschap heeft een ongemakkelijke relatie met traditionele financiële instellingen. Over de hele wereld hebben zowel vroege als re...

BitFlyer merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
BitFlyer
0 reviews

Steeds meer mensen gebruiken en beleggen in cryptomunten zoals Ethereum en Bitcoin. Maar weet jij precies wat dat zijn en wat je er mee kunt? Voord...

Coinmine

Tegenwoordig is cryptovaluta een nieuwe trending manier om te investeren. De opkomst van deze trend laat veel mensen racen om het te kopen of te minen. Hieruit groeiden dan fabrikanten die apparaten creëren om crypto miners te ondersteunen. Met vele soorten van crypto valuta, kun je zelfs een hele crypto boerderij maken door gebruik te maken van meer dan een apparaat, zodat je alle valuta kunt krijgen die je wil. Maar welke kun je vertrouwen en welke zijn scam? Je leest het steevast in de reviews.

Over Coinmine
Opgericht door Farbood Nivi in 2018, Coinmine is gemaakt zodat iedereen een toekomst in crypto kan bouwen. Een toekomst waarin geld en informatie niet worden gecontroleerd door centrale instellingen. Een toekomst die meer open is, veiliger en aangedreven door jou. Het is het eerste alles-in-één crypto apparaat dat gemaakt is voor gebruik door iedereen. Het kan worden opgezet vanaf elk iOS of Android apparaat en overal worden gebruikt zolang je verbinding hebt. Coinmine kan je favoriete cryptomunt mijnen en dan onmiddellijk opslaan in je digitale portemonnee. Ze hebben de volledige Bitcoin blockchain opgeslagen, waardoor je het bijna onmiddellijk en voor bijna geen kosten kunt verzenden via een snel netwerk. Coinmine wordt automatisch geüpgraded over-the-air om je de meest vooruitstrevende ontwikkelingen en toepassingen in het crypto-ecosysteem te bieden.

Producten van Coinmine 
In de catalogus vind je alleen het Coinmine apparaat in twee verschillende vormen. Ten eerste kun je een klaargemaakte rig kopen waar je geen ervaring voor nodig hebt. Daarnaast kun je ook alle onderdelen vinden om je eigen rig ineen te steken. Het bedrijf geeft kortingsaanbiedingen als je twee of meer apparaten koopt. Door het apparaat te gebruiken, kun je van overal crypto farmen. Je kunt het apparaat gemakkelijk instellen en bedienen met je telefoon, ongeacht of het iOS of Android is. Het Coinmine apparaat verbruikt ongeveer 160 watt en is stil zoals desktop computers of game consoles.

Diensten van Coinmine 
Het bedrijf heeft een 14-dagen retourbeleid. Daarboven geeft Coinmine een garantie van 6 maanden vanaf de verzendingsdatum, deze is voor defecten bij normaal gebruik. Coinmine zal dergelijke defecte hardware vervangen. Je moet echter de defecte hardware terugsturen naar Coinmine op het aangegeven adres en in de aangegeven doos, met alle accessoires, kabels, onderdelen en documentatie inbegrepen, zodat ze de Coinmine Hardware kunnen repareren of vervangen. Het kan tot 30 dagen duren om reparaties en/of vervangingen onder deze beperkte garantie uit te voeren. Houd er rekening mee dat de beperkte garantie alleen beschikbaar is voor oorspronkelijke kopers van de Coinmine Hardware. Op de website kun je ook het nieuws over cryptocurrency volgen.

Complimenten, Klachten en Tips over Coinmine
Je kunt alle veelgestelde vragen lezen op de website, of contact met hen opnemen via e-mail als je verdere vragen hebt. Het bedrijf stalt top-de beste feedback op hun website uit, die kun je lezen als referentie. Maar als je ongefilterde recensies zoekt, lees je deze hiernaast. Je kunt zelf ook delen wat jouw ervaring met Coinmine is om andere geïnteresseerden te helpen zoal ook jij geholpen was door eerlijke reviews.