ErvaringenSite

  Ervaringen Paybis

  Als je op zoek bent naar een online platform om Bitcoin, Ethereum en andere cryptomunten te kopen en te verkopen, zou Paybis misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Of ben je misschien al vertrouwd met de producten en diensten van deze onderneming? In dat geval zouden we het erg fijn vinden als je op deze pagina een korte, eerlijke Paybis review zou willen schrijven. De door jou verstrekte informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten van dit bedrijf, en hen helpen beslissen of het aanbod van Paybis zou kunnen aansluiten op hun persoonlijke wensen, waarden en behoeften. En omdat elke review hoe dan ook op deze pagina wordt gepubliceerd, maakt het echt niet uit of jouw persoonlijke ervaring positief of negatief was.

  Over Paybis

  Paybis zou een team van gepassioneerde blockchain enthousiastelingen zijn die zijn samengekomen om je te helpen deelnemen aan deze spannende wereld. Ze zouden een platform hebben ontwikkeld om je te helpen je favoriete cryptomunten te kopen en verkopen met behulp van een breed scala aan, vaak ongebruikelijke, betaalmethoden. In 2014 hebben de oprichters Paybis in het leven geroepen nadat ze het grenzeloze potentieel van crypto inzagen. Hun doel was niet om de grootste of populairste crypto exchange te worden, maar eerder om het meest vertrouwde en responsieve platform op de markt uit te bouwen. Volgens het team van deze onderneming zijn ze momenteel goed op weg om deze doelen te bereiken, en dit mede dankzij een toegewijd ondersteuningsteam.

  Vermogen Nederlandse Huishoudens : 50.000 euro (2020)

  Producten en diensten van Paybis

  Als je naar de website van Paybis surft, zul je zien dat je links bovenaan kunt kiezen tussen Private en Business. Verder kun je ook klikken op de knoppen Company en Tools, die verder zijn opgedeeld in een aantal handige subcategorieën, en kun je een van de vele beschikbare talen selecteren. Op de homepage kun je ook een simulatie invoeren en ontdekken hoeveel crypto je ontvangt in ruil voor een bepaald bedrag van een specifieke valuta, en dit met een van de beschikbare betaalmiddelen, waaronder ook Skrill, Neteller en creditcard. Volgens de informatie op de website van Paybis zou je bij hen kunnen rekenen op lage commissies, de klok rond ondersteuning, wereldwijde toegang, snelle veiligheidscontroles, sterke beveiliging en snelle uitbetalingen. Heb je een vraag of opmerking voor het team van Paybis, of wil je meer weten over Paybis kosten? Dan kun je de klantenservice per e-mail, live chat of het ondersteuningskanaal contacteren.

  Complimenten, klachten en tips voor Paybis

  Heb je ooit al crypto gekocht en verkocht via Paybis? Grijp dan snel de kans om op deze pagina een informatieve review over dit bedrijf te schrijven. Zo kun je onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten of jij Paybis betrouwbaar acht, hoe jij als klant het aankoop- en verkoopproces van crypto ervaren hebt en of je kunt rekenen op een snelle, vriendelijke service van de klantendienst? Of misschien wil je wel graag één of meerdere nuttige tips met onze bezoekers delen? Laat het ons zeker weten, wij kijken alvast reikhalzend uit naar jouw uniek verslag. En als je graag wilt weten wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven, hoef je alleen maar even hier te klikken.

  Paybis
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Paybis

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Paybis een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Paybis. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Paybis actief?

  Paybis is vooral actief in de categorie Vermogen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Cryptovaluta

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Paybis gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.