The Motley Fool

Alle reviews

The Motley Fool

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

OnafhankelijkAdvies.be merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
OnafhankelijkAdvies.be
1 reviews

Bent u benieuwd of Onafhankelijkadvies, klanten daadwerkelijk voordelig helpt? U kunt hier alle ervaringen van klanten lezen over dit bedrijf. Indi...

Investering Novotel Ieper merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Investering Novotel Ieper
0 reviews

Beleggen in vastgoed. De nieuwe formule van beleggen in hotels. Is dit project geschikt als veilige investering? Lees beoordelingen om meer te...

Knab merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Knab
0 reviews

Knab is een Nederlandse online bank die ook opereert in andere landen binnen de Benelux. De bank werd opgericht in 2012 en opereert sindsdien op de...

Openbank merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Openbank
0 reviews

Ben je de markt van online banken wat aan het verkennen? Neem dan gerust ook eens een kijkje bij de producten en diensten van Openbank. Uiteraard i...

The Motley Fool

Investeren in aandelen is geen gemakkelijke taak. Om goede winsten te kunnen behalen moet je vooraf goed onderzoek doen naar de bedrijven waar je in investeert. Dit kan soms een lastige en tijdrovende taak zijn. Je kunt ook de keuze door een professional laten maken, om zo tijd en energie te besparen voor andere zaken. The Motley Fool is een website die je kan voorzien van advies in beleggingskeuzes.

Omdat het echter om je vermogen gaat, is het wel goed om eens naar de in het verleden behaalde resultaten te kijken. Zijn voorgaande klanten tevreden over de service? Is The Motley Fool effectief? Verdien je er daadwerkelijk beter mee? Deze vragen kunnen worden beantwoord in de reviews van de mensen die al gebruik maken van de dienst. Die reviews vind je hier bij ErvaringenSite. Lees daarom snel verder voordat je een account aanmaakt.

Over The Motley Fool
The Motley Fool is een Amerikaans bedrijf dat is opgericht in 1993 door de broers Tom Gardner en David Gardner. Oorspronkelijk werd vanuit een schuur in een achtertuin in Alexandria, Virginia een traditionele papieren krant over investeren onder de naam uitgebacht. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een internetonderneming die meer dan 300 werknemers over de hele wereld in dienst heeft. Ze dient klanten in onder meer Noord Amerika, het Verenigd Koninkrijk, Japan en Duitsland.

De naam komt van een karakter in William Shakespeare’scomedy As You Like It. Dit karakter, de joker, kon als enige de waarheid vertellen aan de Koning zonder dat zijn hoofd eraf gehakt zou worden. Met hetzelfde idee wilt het bedrijf altijd de eerlijke waarheid aan investeerders kunnen geven.

Producten en diensten van The Motley Fool
The Motley Fool biedt beleggingsadvies. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar, voor zeer uiteenlopende prijzen.

Een van de goedkopere producten is advies voor het aankopen van aandelen. Elke maand zijn er twee nieuwe aandelen die het team van The Motley Fool je adviseert. Ook krijg je een lijst met aandelen om mee te beginnen en heb je toegang tot een educatief materiaal en een online gemeenschap van andere investeerders.

Na dit instappakket komen duurdere producten met bijvoorbeeld de aandelen van de toekomst aan bod. Ook kun je informatie krijgen over aandelen in een specifieke sector. Tot slot heeft The Motley Fool ook gratis informatie over cryptocurrencies beschikbaar gemaakt.

Is investeren volgens de adviezen van The Motley Fool effectief?
De website claimt een hogere winst te boeken dan de S&P 500 markt, de 500 grootste bedrijven van de Verenigde Staten. Waar de S&P500 137% winst heeft gemaakt, is dit bij The Motley Fool 624%. Over een langere periode lijkt The Motley Fool ook een hogere winst te behalen dan de markt: ze claimen dus de markt te kunnen verslaan. Echter, zoals altijd geldt met investeringen: in het verleden behaalde resultaten, bieden geen garantie voor de toekomst.

Klachten complimenten of tips voor The Motley Fool?
Kloppen de claims van The Motley Fool? Ben jij tevreden over de service die ze bieden? Als je al klant bent, horen we graag je mening over dit bedrijf. Door een review te schrijven van jouw ervaringen, help je anderen bij het kiezen van investeringsadvies, en krijgen we met zijn alleen een beter beeld van de beschikbare producten en de kwaliteit ervan.