ErvaringenSite

  Ervaringen Amadine

  Wanneer afbeeldingen scherp moeten zijn en blijven, ongeacht de grootte van de afbeelding dan gebruikt men vaak vectorafbeeldingen. Dit zijn afbeeldingen waarbij een grafische voorstelling wordt beschreven door formules van eenvoudige meetkundige objecten. Je kunt op die manier een vectorafbeelding tot elk gewenst formaat vergroten zonder dat dit ten kosten gaat van de kwaliteit. Bij het maken van logo’s wordt vaak gebruik gemaakt van vectorafbeeldingen. Op deze manier is men in staat om op ieder item of locatie het logo in de juiste proporties en kwaliteit af te beelden. Op internet worden veel softwareprogramma’s aangeboden voor vectorafbeeldingen. Maar hoe weet u nou als consument welk bedrijf, dan wel softwareprogramma het beste beoordeeld wordt door de consument? Hier op Ervaringensite.be leest u reviews en beoordelingen van bedrijven geschreven door Belgen die hun mening en ervaringen graag met u delen. Amadine is een software programma voor vectorafbeeldingen en hier op deze pagina kunt u zonder het programma aan te schaffen een beeld krijgen van wat u mag verwachten wanneer u zou doen.

  Over Amadine

  Amadine richt zich op de verkoop van het gelijknamige software programma Amadine. Het programma is ontwikkeld door moederbedrijf BeLight. BeLight werd meer dan tien jaar geleden op gericht door vier vrienden en is ondertussen uitgegroeid naar een bedrijf met meer dan dertig man personeel. Ze richten zich met name op software voor het ontwerpen van huizen, grafisch ontwerp, desktoppublishing en productiviteit. Amadine zit in de grafische ontwerp hoek van het moederbedrijf en heeft haar software gericht op Apple producten.

  NEDERLANDS = ENGELS = Diensten van gastro enteroloog

  Producten en Diensten Amadine

  Amadine is een software programma voor het creëren van vectorafbeeldingen speciaal voor de Mac, IPad en de IPhone. Zowel professionals als amateurs kunnen met dit programma over weg. Zoals als ze zelf zeggen, het programma is zo opgezet dat de gekste ideeën tot leven gebracht kunnen worden. Gebruiksvriendelijkheid en een kwalitatief hoogwaardig programma zou de gebruiker in een bepaalde leer curve kunnen brengen waardoor eindproducten steeds professionelere uitstraling krijgen. Met het programma Amadine kun je Print projecten, Webpagina’s, Logo’s, tekeningen, iconen en grafische beelden creëren en bewerken. Het programma biedt meer dan dertig mogelijkheden om bestaande afbeelding te bewerken. Maar ook voor nieuw te maken afbeeldingen biedt het programma diverse mogelijkheden om het eind resultaat uniek te maken.

  Beoordeling, ervaring, tips en klachten Amadine

  Heeft u het programma Amadine onlangs aangeschafte? Werkt u al jaren met het programma en kunt u zich geen beter programma bedenken? Heeft u onderzoek gedaan naar Amadine en heeft u op basis daarvan besloten het programma niet aan te schaffen? Dan horen we van Ervaringensite.be in alle drie de gevallen het graag. Iedereen die in aanraking is geweest met het bedrijf en haar producten willen we vragen om een beoordeling te geven en hun ervaringen met ons te delen. Door uw review helpt u ons een betrouwbaar beeld te schetsen van Amadine. Wanneer u tips of misschien wel klachten heeft met betrekking tot Amadine en dit verwerkt in uw review dan zullen degene die dit daarna lezen u hier net als ons dankbaar voor zijn.

  Amadine
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Amadine

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Amadine een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Amadine. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Amadine actief?

  Amadine is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Amadine gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.