ErvaringenSite

  Ervaringen Atlas VPN

  Wat mag je verwachten van een aanbieder van een VPN-verbinding? Is die verbinding echt zo veilig als beweerd wordt? Heeft het effect op de snelheid van je computer of telefoon? Wat kun je er verder nog mee? Het zijn allemaal vragen waar je geen antwoord op krijgt voordat je een VPN aanschaft. Of is er toch een manier om vooraf meer te weten te komen? Het antwoord op die vraag is ja! Je kunt daarvoor namelijk de reviews van klanten op onze website lezen. Zij schrijven in deze reviews over bovenstaande en andere onderwerpen om jou te helpen makkelijker een beslissing te nemen. Zo hoef je dus niet eerst een VPN te kopen om te weten waar je aan toe bent. Met alle ervaringen van andere consumenten op zak kies je eenvoudig voor de best gewaardeerde.

  Over Atlas VPN

  Atlas VPN is een van de aanbieders die software bieden waarmee je via een Virtueel Privé Netwerk (VPN) op het internet kunt surfen. Atlas is sinds 2020 actief en is eigendom van Peakstar technologies Inc. uit Lewes, Delaware in de Verenigde Staten. De aangeboden software is te gebruiken op computers met Windows en macOS besturingssystemen en de app is geschikt voor zowel Android als iPhones. Op de site van Atlas VPN vinden klanten een uitgebreide rubriek met vragen over installatie, ondersteuning en antwoorden op vragen over betalingen. Mocht je daar niet de informatie vinden die je zoekt dan kun je per e-mail contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf. Voor het betalen van de software accepteert Atlas veilige methodes zoal creditcard en PayPal.

  'Google frustreert concurrerende diensten' - RTL Z NIEUWS

  De producten van Atlas VPN

  Er zijn bij Atlas VPN verschillende abonnementen voor de VPN software af te sluiten. Het verschil zit hem in de looptijd van deze abonnementen. Als je kiest voor een maandabonnement dan betaal je iedere maand een vast bedrag totdat je opzegt. Kies je voor een contract van 1 of drie jaar dan betaal je eenmalig de kosten voor de gehele periode, je krijgt dan wel korting. Zodra je betaald hebt ontvang je een code om de software te activeren en kun je via servers wereldwijd anoniem gebruik maken van het internet. Bovendien stelt Atlas geen limiet aan het aantal apparaten dat gebruik kan maken van de VPN. Ongeacht de versie die je kiest je hebt hoe dan ook 30 dagen de tijd om de software te proberen. Als je gedurende die tijd niet tevreden bent krijg je zonder probleem je geld terug

  Reviews over Atlas VPN

  Maak jij gebruik van een VPN verbinding van Atlas? Wil je ons en andere consumenten daar meer over vertellen? We nodigen je graag uit om een gedetailleerde beoordeling over deze aanbieder op onze website achter te laten. Door jouw ervaring te delen maak je het voor andere klanten een stuk eenvoudiger om meer te weten te komen over Atlas VPN en de service die het bedrijf te bieden heeft. Door in jouw review de voor- en nadelen van deze software te bespreken geef je iedereen die het wil weten inzicht in de werkwijze van dit bedrijf. Op die manier kunnen de klanten die interesse hebben makkelijker beslissen of de software wel aan hun verwachtingen zal voldoen.

  Atlas VPN
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Atlas VPN

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Atlas VPN een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Atlas VPN. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Atlas VPN actief?

  Atlas VPN is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Atlas VPN gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.