ErvaringenSite

  Ervaringen Ekta

  Ben je op zoek naar een onderneming waarbij je onder andere terecht kunt voor merkidentiteit, digitaal ontwerp en digitale ruimtes? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Ekta. Of ben je al vertrouwd met de diensten van deze onderneming? Grijp in dat geval de kans om op deze pagina een eerlijke review over jouw ervaring met dit bedrijf te schrijven. De door jou verstrekte informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten, en hen helpen beslissen om al dan niet met Ekta in zee te gaan. Omdat alle reviews op deze website hoe dan ook gepubliceerd worden, is het trouwens echt niet van belang of jouw persoonlijke ervaring positief of negatief was.

  Over Ekta

  Ekta is een onafhankelijke Belgische ontwerpstudio die werd opgericht door Flore Figuière en Guillaume Deman, en dit in het hart van een uitgebreid netwerk van medewerkers en partners. Deze onderneming zou elk project als een gesprek beschouwen, waarbij ze een samenwerkende aanpak hanteren. Voor hen zou elke ontmoeting een gelegenheid zijn voor een genereuze en transparante uitwisseling van ideeën en expertise. Hun denken zou worden geleid door interdisciplinariteiten duurzaamheid, en hun designbenadering zou gelaagd zijn, met als resultaat zorgvuldig vervaardigde creaties die worden gekenmerkt door nauwgezette precisie, inventieve typografie,een scherp gevoel voor kleur en een vreugdevol gebruik van licht en ruimte. Volgens Ekta hoef je niet per se schreeuwerig te zijn om impact te creëren. Ze geloven dan ook in de kracht van een onverwacht, verrassend detail, en in schoonheid en een tikkeltje ontregeling.

  5. Huurprijsberekening: diensten en vergoedingen

  Producten en diensten van Ekta

  Op de website van Ekta kun je rechts bovenaan klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals Projects, Index, About en Contact. Op de pagina met Projects kun je bekijken welke projecten deze onderneming tot op heden zoal tot stand heeft gebracht, inclusief tekst, foto's en links. Bij Index staan al deze projecten alfabetisch opgesomd, zodat je makkelijker door het portfolio van dit bedrijf kunt navigeren, en op de pagina About kun je meer lezen over Ekta als bedrijf. Wil je het team achter deze onderneming contacteren voor vragen of opmerkingen? Dan kun je Flore en Guillaume telefonisch of per e-mail contacteren om een conversatie op gang te brengen. Daarnaast heeft Ekta ook een Instagram-pagina waar je visuele beelden over hun creaties kunt bekijken.

  Complimenten, klachten en tips voor Ekta

  Heb je in een ver of recent verleden al een beroep gedaan op de diensten van dit bedrijf? En ben je nog op zoek naar een platform waar je een korte, informatieve review over jouw persoonlijke ervaring met Ekta kunt schrijven? Dan is dit jouw kans! Ben je tevreden over de aanpak van deze onderneming? Hoe verloopt de communicatie met Flore en Guillaume? Of heb je misschien nog enkele tips die je maar al te graag met onze bezoekers zou willen delen? Laat het ons zeker weten, want wij kijken hoe dan ook reikhalzend uit naar het verslag van jouw ervaring. Wil je weten wat mensen zoal schrijven over andere bedrijven? Dan hoef je alleen maar hier te klikken. Veel leesplezier!

  Ekta
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Ekta

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Ekta een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Ekta. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Ekta actief?

  Ekta is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Werk en B2B, Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ekta gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.