Ekta

Alle reviews

Ekta

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

SB Supply merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
SB Supply
0 reviews

Nu onze telefoons, tablets en laptops steeds duurder worden, willen we er natuurlijk wel zeker van zijn dat ze goed beschermd zijn. Je kunt een tel...

Internet-Sport&Casuals merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Internet-Sport&Casuals
0 reviews

Wil jij weer gaan sporten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is Internet-Sport&Casuals misschien wel de webshop voor jou. Je kunt in...

Fiverr merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B
Fiverr
0 reviews

Heeft u een uniek talent en bent u op zoek naar een platform waar u uw diensten kunt verkopen? Of bent u op zoek naar een freelancer voor een proje...

Mobrog merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B
Mobrog
0 reviews

Met de huidige Covid-19-pandemie wordt vanuit huis werken geadviseerd om verdere verspreiding van dit virus te voorkomen. U beschermt niet alleen u...

Ekta

Ben je op zoek naar een onderneming waarbij je onder andere terecht kunt voor merkidentiteit, digitaal ontwerp en digitale ruimtes? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Ekta. Of ben je al vertrouwd met de diensten van deze onderneming? Grijp in dat geval de kans om op deze pagina een eerlijke review over jouw ervaring met dit bedrijf te schrijven. De door jou verstrekte informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten, en hen helpen beslissen om al dan niet met Ekta in zee te gaan. Omdat alle reviews op deze website hoe dan ook gepubliceerd worden, is het trouwens echt niet van belang of jouw persoonlijke ervaring positief of negatief was.

Over Ekta
Ekta is een onafhankelijke Belgische ontwerpstudio die werd opgericht door Flore Figuière en Guillaume Deman, en dit in het hart van een uitgebreid netwerk van medewerkers en partners. Deze onderneming zou elk project als een gesprek beschouwen, waarbij ze een samenwerkende aanpak hanteren. Voor hen zou elke ontmoeting een gelegenheid zijn voor een genereuze en transparante uitwisseling van ideeën en expertise. Hun denken zou worden geleid door interdisciplinariteiten duurzaamheid, en hun designbenadering zou gelaagd zijn, met als resultaat zorgvuldig vervaardigde creaties die worden gekenmerkt door nauwgezette precisie, inventieve typografie,een scherp gevoel voor kleur en een vreugdevol gebruik van licht en ruimte. Volgens Ekta hoef je niet per se schreeuwerig te zijn om impact te creëren. Ze geloven dan ook in de kracht van een onverwacht, verrassend detail, en in schoonheid en een tikkeltje ontregeling.

Producten en diensten van Ekta
Op de website van Ekta kun je rechts bovenaan klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals Projects, Index, About en Contact. Op de pagina met Projects kun je bekijken welke projecten deze onderneming tot op heden zoal tot stand heeft gebracht, inclusief tekst, foto's en links. Bij Index staan al deze projecten alfabetisch opgesomd, zodat je makkelijker door het portfolio van dit bedrijf kunt navigeren, en op de pagina About kun je meer lezen over Ekta als bedrijf. Wil je het team achter deze onderneming contacteren voor vragen of opmerkingen? Dan kun je Flore en Guillaume telefonisch of per e-mail contacteren om een conversatie op gang te brengen. Daarnaast heeft Ekta ook een Instagram-pagina waar je visuele beelden over hun creaties kunt bekijken.

Complimenten, klachten en tips voor Ekta
Heb je in een ver of recent verleden al een beroep gedaan op de diensten van dit bedrijf? En ben je nog op zoek naar een platform waar je een korte, informatieve review over jouw persoonlijke ervaring met Ekta kunt schrijven? Dan is dit jouw kans! Ben je tevreden over de aanpak van deze onderneming? Hoe verloopt de communicatie met Flore en Guillaume? Of heb je misschien nog enkele tips die je maar al te graag met onze bezoekers zou willen delen? Laat het ons zeker weten, want wij kijken hoe dan ook reikhalzend uit naar het verslag van jouw ervaring. Wil je weten wat mensen zoal schrijven over andere bedrijven? Dan hoef je alleen maar hier te klikken. Veel leesplezier!