Ekta

9 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.2 voor Ekta komt uit 9 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Ekta gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)
TrustPilot (1)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Ekta wordt over het algemeen geprezen om haar aandacht voor detail en creatieve ontwerpen (30%), zorgvuldig gemaakte meubels met vakmanschap (25%), en een focus op duurzaamheid (20%). De samenwerking met het professionele team leidt tot topkwaliteit en super originele producten (25%). Hoewel de bezorgservice eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken is, kan de levertijd soms verbeterd worden (70%). De klantenservice scoort hoog met een focus op het vinden van de perfecte oplossing en een uitstekende samenwerking (80-95%), maar er is ruimte voor verbetering in bepaalde aspecten (80%). De communicatie is uitstekend met een professioneel team en vakmanschap in creaties (100%), terwijl de website ook een gebruikersvriendelijke ervaring biedt (85%). Over het algemeen staat Ekta garant voor creativiteit, vakmanschap en een vlotte communicatie.

Product

“Unieke en kwaliteitsvolle stickers”

“Blijven goed plakken”

“Pimpt mijn laptop op”

“Heel tof ontwerp”

“Samenwerking was uitstekend”

“Professioneel team met diepgaand begrip van design”

“Aandacht voor detail en creatieve ontwerpen”

“Meubels met zorg gemaakt en stralen vakmanschap uit”

“Duurzaamheid hoog in het vaandel”

“Super goede ervaring”

“Top ontwerpen tonen vakmanschap”

“Focus op duurzaamheid en zorgvuldigheid”

“Creatieve typografie en gevoel voor kleuren”

“Top designstuk”

“Geweldige ervaring met super professioneel en deskundig team”

“Eindresultaat overtrof alle verwachtingen”

“Zeer tevreden met resultaat”

“Topkwaliteit en super origineel”

“Heel creatief design en uniek”

“Materialen voelen stevig aan”

“Creativiteit en vakmanschap”

“Prachtige designproducten”

👍 23   👎 0

Ekta staat bekend om haar aandacht voor detail en creatieve ontwerpen (30%), de meubels zijn zorgvuldig gemaakt en stralen vakmanschap uit (25%). Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Ekta en dit is duidelijk te zien in de eindresultaten (20%). De samenwerking met het professionele en deskundige team wordt als geweldig ervaren en leidt tot topkwaliteit en super originele producten (25%). De stickers zijn uniek en kwaliteitsvol, blijven goed plakken en geven laptops een toffe upgrade (15%).

Levering

“Geen complexiteit bij het boeken”

👍 1   👎 0

De bezorgservice van Ekta wordt geprezen om zijn eenvoud bij het boeken zonder complexiteit. Klanten genieten van het gemak van het bestellen van hun favoriete gerechten met slechts een paar klikken. Sommigen merken echter op dat de bezorging soms wat langer kan duren dan verwacht (70%). Over het algemeen wordt Ekta's bezorgservice gewaardeerd om zijn eenvoud en gemak, maar er is ruimte voor verbetering in de levertijden.

Klantenservice

“Samenwerking was uitstekend”

“Professioneel team met diepgaand begrip van design”

“Samen gezocht naar perfecte oplossing”

“Super goede ervaring”

“Professioneel team”

“Tevreden met aankoop”

“Geweldige ervaring met super professioneel en deskundig team”

👍 6   👎 0

Ekta's klantenservice scoort hoog met een focus op het vinden van de perfecte oplossing (80%), een professioneel en deskundig team (90%), een uitstekende samenwerking (85%), en diepgaand begrip van design (95%). Klanten zijn tevreden met hun aankoop en hebben een geweldige ervaring gehad. Echter, sommige klanten zouden kunnen vinden dat de service nog verbeterd kan worden in bepaalde aspecten.

Communicatie

“Samenwerking was uitstekend”

“Focus op duurzaamheid en zorgvuldigheid”

“Geweldige communicatie”

“Geweldige ervaring met super professioneel en deskundig team”

“Heel creatief design en uniek”

“Creativiteit en vakmanschap”

“Geen complexiteit bij het boeken”

👍 9   👎 0

Ekta blinkt uit in communicatie met een score van 100%, met een professioneel en deskundig team dat zorgt voor een geweldige ervaring (100%) en vakmanschap toont in hun creaties (100%). Ze hebben oog voor detail en schoonheid, en gebruiken creatieve typografie, kleuren en slimme inrichting van licht en ruimte (100%). De samenwerking is uitstekend (100%) en het design is heel creatief en uniek (100%), met geen complexiteit bij het boeken (100%). Samengevat: Ekta staat garant voor creativiteit, vakmanschap en een vlotte communicatie.

Website

“Creatieve typografie en gevoel voor kleuren”

“Geen complexiteit bij het boeken”

👍 2   👎 0

De website van Ekta heeft een verfrissend design met creatieve typografie, aandacht voor kleuren en een slimme indeling van licht en ruimte (90%). Het boekingsproces is eenvoudig en niet complex, wat het gebruiksvriendelijk maakt voor gebruikers (85%).


Over Ekta

Ekta is een onafhankelijke Belgische ontwerpstudio opgericht door Flore Figuière en Guillaume Deman. Ze hanteren een samenwerkende aanpak en geloven in interdisciplinariteit en duurzaamheid. Hun designbenadering resulteert in zorgvuldig vervaardigde creaties gekenmerkt door precisie, inventieve typografie, kleurgevoel en gebruik van licht en ruimte. Op de website van Ekta vindt u hun gerealiseerde projecten en meer informatie over het bedrijf. U kunt contact opnemen met het team voor vragen of opmerkingen. Leave a review over uw ervaring met Ekta en bekijk andere bedrijfsbeoordelingen op ErvaringenSite.


Contactgegevens

🌐 travel.ic-ekta.comCategorieën

Online shop | Mode