Formation a Distance Reviews

: 8
50% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

G
gabriel
Ik ben echt blij met de online cursus die mij geholpen heeft om me te specialiseren in E-commerce. Het is echt een belangrijke vaardigheid geworden in de maatschappij, en deze cursus heeft me de ke...Lees verder
A
A. De Smet
Hallo. Ik ben al 4 jaar op ziekte-uitkering. Ik heb beslist om me in te schrijven voor een afstandscursus om mijn leven te veranderen, en ik heb de beste gevonden. Dankzij deze cursus kon ik op mij...Lees verder
F
Fontaine
Het was echt geweldig om online lessen te volgen zonder stress en ik had genoeg tijd om het eindexamen te halen. Super!Lees verder
M
M. Roels
Ik heb twee cursussen gevolgd bij hen. Het eerste was een coaching pakket, verdeeld in twee delen met een diploma voor elk deel. Ik kan je vertellen dat het een gedoe is om deze certificaten te kri...Lees verder
L
Louis Bogaert
Ik had me ingeschreven voor een afstandsonderwijs, maar wilde het de volgende ochtend annuleren voordat het lesmateriaal werd verzonden. Ondanks dat het verzenden werd geannuleerd en ik een bevesti...Lees verder

Reviews (8)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Specialization in E-commerce

  Ik ben echt blij met de online cursus die mij geholpen heeft om me te specialiseren in E-commerce. Het is echt een belangrijke vaardigheid geworden in de maatschappij, en deze cursus heeft me de kennis en tools gegeven om succesvol te zijn in dit vakgebied. De inhoud was interessant en goed georganiseerd, en ik vond het fijn dat ik op mijn eigen tempo kon leren. De docenten waren professioneel en behulpzaam, en ik voel me nu veel zelfverzekerder in mijn kennis.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  santé, formation à distance

  Hallo. Ik ben al 4 jaar op ziekte-uitkering. Ik heb beslist om me in te schrijven voor een afstandscursus om mijn leven te veranderen, en ik heb de beste gevonden. Dankzij deze cursus kon ik op mijn eigen tempo studeren en het team heeft altijd mijn vragen beantwoord. Ik voel me nu anders dan voorheen. Bedankt aan Mevrouw Anne Van Bockstaele en het hele team van het afstandsonderwijscentrum!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  online cursus voor studenten

  Het was echt geweldig om online lessen te volgen zonder stress en ik had genoeg tijd om het eindexamen te halen. Super!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  coaching pakket met diploma's

  Ik heb twee cursussen gevolgd bij hen. Het eerste was een coaching pakket, verdeeld in twee delen met een diploma voor elk deel. Ik kan je vertellen dat het een gedoe is om deze certificaten te krijgen. Echt waar. Ik heb geen probleem met het ontvangen van andere post, maar vreemd genoeg gaan hun verzendingen systematisch verloren in de post. Na twee maanden heb ik EINDELIJK het eerste diploma ontvangen, ze hebben het naar me gemaild na een eindeloze onderhandelingstijd. Ik heb het tweede deel van de cursus op 6 september afgerond, het is nu 9 november, nog steeds niets. Hetzelfde verhaal, onbegrip omdat het document begin oktober is verstuurd. Hun cursussen zijn echt leuk en de leraren ook, maar de administratie en de reactievermogen moeten duidelijk worden herzien. Gelukkig was de tweede cursus voor management, dus verloopt via het centrale jury en dat is de enige reden waarom ik de cursus daar heb gevolgd. Het spijt me dat ik dit soort dingen schrijf terwijl de rest; de prijzen ook heel redelijk zijn en het platform is super handig, maar ik hoop dat dit soort opmerkingen voor meer reactievermogen zullen zorgen vanuit het centrum om het administratieve aspect te herzien.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Inschrijving voor afstandsonderwijs

  Ik had me ingeschreven voor een afstandsonderwijs, maar wilde het de volgende ochtend annuleren voordat het lesmateriaal werd verzonden. Ondanks dat het verzenden werd geannuleerd en ik een bevestiging per e-mail had ontvangen, weigerden ze me te vergoeden vanwege hun beleid dat er geen herroepingsrecht is voor professionele opleidingen. Ik voel me bedrogen en denk dat ze proberen de wet te omzeilen om geen terugbetalingen te hoeven doen. Het is teleurstellend dat ze zichzelf boven de consumentenbeschermingswet plaatsen en ik ben benieuwd hoe dit verder zal verlopen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ingeschreven voor een opleiding in december 2022

  Wat een teleurstelling zeg! Ik had me ingeschreven voor een opleiding in december 2022 die eigenlijk gepland stond voor februari. Maar die is steeds maar uitgesteld, eerst naar maart en uiteindelijk zelfs geannuleerd. Ik blijf maar wachten op nieuws, maar er komt maar geen reactie. Dus besluit ik zelf op zoek te gaan naar een alternatieve opleiding en stuur een e-mail, maar het enige wat ik te horen krijg is dat ik de nieuwe opleiding op de website moet boeken. Het probleem is dat ik de nieuwe opleiding moet betalen, terwijl ik nog niet eens terugbetaald ben voor de eerste. Geen vervolg, geen contact. Bijna 300 euro betaald voor een opleiding die ik nooit heb gehad, ongelooflijk.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  complete cursussen voor een aantrekkelijke prijs

  De cursussen zien er echt goed uit en zijn ook nog eens betaalbaar, maar de reactietijd laat wat te wensen over. Heb al meerdere keren berichten achtergelaten maar heb nog geen antwoord ontvangen. Ben benieuwd naar hoe de lessen zullen zijn.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een online cursus

  De online cursus die ik gekocht heb, was echt een teleurstelling. De structuur was rommelig en de inhoud was gewoonweg niet compleet. Het leek alsof de makers er niet echt hun best voor hadden gedaan. Eerlijk gezegd voelde ik me een beetje bedrogen en ik zou het aan niemand aanraden om hetzelfde te doen.


Anderen bekeken ook