InVideo

Alle reviews

InVideo

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

MacPaw merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
MacPaw
0 reviews

Het is best lastig als uw pc, mobiel of iPad een aantal gevaren oploopt en niet meer de performance levert die u graag zou wensen. Een virusscanner...

NordVPN merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
NordVPN
0 reviews

NordVPN is een virtueel privénetwerk serviceprovider gebaseerd in Panama. Simpel gezegd biedt NordVPN je de mogelijkheid op een beschermde m...

Norton merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
Norton
0 reviews

Je bent aangekomen bij de reviewpagina van NortonLifeLock. Als jij de producten van dit bedrijf wel eens hebt aangeschaft willen we je vragen om jo...

Silvasoft merklogo voor beoordelingen van Boekhouding en Administratie
Silvasoft
0 reviews

Ben je als bedrijf of boekhouder op zoek naar nieuwe bedrijfssoftware, maar weet je niet voor welke optie je moet kiezen dan raden we je aan om de ...

InVideo

Ben je op zoek naar een online tool om video's te bewerken? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van InVideo. Natuurlijk is het ook mogelijk dat je al vertrouwd bent met de diensten die deze onderneming aanbiedt. Indien dit inderdaad het geval is, zouden we het erg waarderen als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een korte, informatieve review over jouw ervaring met InVideo te schrijven. Op die manier kun je andere mensen helpen beslissen of het aanbod van InVideo iets voor hen zou kunnen zijn. Het maakt overigens echt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews sowieso gepubliceerd.

Over InVideo
InVideo is een online videobewerkingstool waarmee bedrijven uit alle sectoren video's kunnen maken met aangepaste content en branding en deze kunnen delen op sociale platforms en websites. Het biedt geavanceerde bewerkingsopties, kant-en-klare sjablonen en een contentbibliotheek met afbeeldingen en video's van online databanken, zoals Storyblocks en Shutterstock, die je kunt gebruiken. Met InVideo kunnen gebruikers video's maken met afbeeldingen, stickers, tekstvakken, overgangen, lagen, voice-overs en andere elementen, bewerkingen vooraf bekijken en voltooide video's publiceren of exporteren. Video's kunnen in elke taal worden gemaakt en kunnen elke duur hebben tot een limiet van vijftien minuten. De geautomatiseerde tekst-naar-spraakfunctie stelt gebruikers in staat tekst in te voeren en om te zetten in voice overs, met een keuze uit vooraf opgenomen stemmen in verschillende talen. InVideo biedt ook rapporten en analyses van statistieken zoals sociaal bereik, impressies, totaal aantal video's per social media-platform en meer, om bedrijven te helpen een beter inzicht te krijgen in de videoprestaties.

Producten en diensten van InVideo
Als je al een account hebt bij InVideo, kun je je via de site aanmelden. Indien dit niet het geval zou zijn, kun je indien gewenst een account aanmaken, of op een van de voorgestelde categorieën klikken. Enkele voorbeelden zijn Categories, Explore, Content en Tutorials. Deze zijn verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je sneller en eenvoudiger door het aanbod van InVideo kunt navigeren. Je kunt ook meer lezen over de verschillende bedrijven die tot op heden een beroep hebben gedaan op de diensten van deze onderneming, en over de manier waarop je met InVideo aan de slag gaat. Je kunt ook een kijkje nemen bij de verschillende templates en ontdekken wat er tegenwoordig hip en trendy is. Heb je een vraag? Dan kun je de klantenservice een e-mail sturen of een live chatsessie opstarten.

Complimenten, klachten en tips voor InVideo
Heb je ooit al één of meerdere video's bewerkt met de hulp van InVideo? Dan is dit jouw kans om je ervaring met de rest van de wereld te delen. Is de software van dit bedrijf makkelijk in gebruik? Hoe verliep de communicatie bij eventuele vragen? Of wil je graag enkele nuttige tips met onze bezoekers delen? Wij kijken alvast reikhalzend uit naar jouw unieke review! En als je meer beoordelingen over gelijkaardige bedrijven wilt lezen, hoef je alleen maar hier te klikken. Wij wensen je alvast veel leesplezier toe!