ErvaringenSite

  Ervaringen Oppasland

  Kinderen hebben is niet altijd gemakkelijk! En als je er hebt, zal het sowieso eens voorvallen dat je op zoek moet gaan naar een oppas. Wil je eens gaan eten met je partner, naar de film, of gewoon een lekker knusse avond alleen? Als jullie kindjes nog jong zijn zul je een oppas moeten inschakelen. Maar een betrouwbare opppas vinden is niet altijd zo gemakkelijk! Als je niemand in je vriendenkring van vinden, hoe begin je aan een dergelijke zoektocht? Bij Oppasland kun je gebaseerd op je regio oppassers vinden. Natuurlijk wil je je kind(eren) niet zomaar achterlaten bij om het even wie, dus je zult zeker eerst te weten moeten komen wat andere mensen denken van Oppasland. Wat zijn de ervaringen van klanten van dit bedrijf, wat vinden zij van de oppassers, hoe betrouwbaar is het systeem? Op ErvaringenSite kun je dergelijke zaken gemakkelijk ontdekken uit de reviews van anderen, dus lees zeker verder!

  Over Oppasland
  Oppasland is een Nederlands online platform opgericht in 2017, met als doel om oppassers en ouders met elkaar in contact te brengen. De hoofdzetel van het bedrijf ligt in Groningen, maar het hele bedrijf is alleen online actief. Oppasland is een dochterbedrijf van Adivare B.V., een bedrijf dat consumenten helpt met het oplossen van alledaagse problemen. Je kunt Oppasland bereiken via het contactformulier op de website en per e-mail, Facebook, Twitter en Instagram.

  Producten en diensten van Oppasland
  Bij Oppasland kun je terecht als ouder om een oppasser te vinden voor je kind(eren). Je kunt je aanmelden op de website en per regio zoeken naar een geschikte oppas. Je kunt dan allerlei gegevens vinden van de oppassers, zoals wanneer ze beschikbaar zijn, wanneer ze lid zijn geworden, waar ze wonen, hun e-mail, hoeveel ervaring ze hebben bij het oppassen, of ze roken, over welke vaardigheden ze beschikken, of ze een rijbewijs en auto hebben, en natuurlijk ook het uurtarief. Via Oppasland kun je deze oppassers dan contacteren. Hiernaast is het ook mogelijk om je als oppasser in te schrijven bij Oppasland en zo ouders te vinden die je op hun kinderen willen laten passen. Tot slot kun je bij Oppasland ook gastouders vinden, of je als gastouder inschrijven.

  Registratie bij Oppasland is gratis,

  en hiermee kun je dan een profiel aanmaken en reageren op berichten. Indien je zelf graag berichten wil versturen naar oppassers of ouders of beoordelingen krijgen en sturen, heb je een Oppasland Premium account nodig. Hiervoor moet je wel maandelijks betalen.

  Klachten, complimenten en tips voor Oppasland
  Als je niet tevreden bent, kun je bij Oppasland gebruik maken van een herroepingsrecht van 14 dagen. Hiervoor moet je contact opnemen met de klantenservice. Of je nu oppas of ouder bent, je kunt andere mensen een groot plezier doen door jouw ervaringen met Oppasland hier te delen op ErvaringenSite. Zo kun je andere mensen informeren over wat ze kunnen verwachten. Was je volledig tevreden van de oppas en zou je ze meteen weer inschakelen? Of waren er allerlei problemen? Laat het weten! Schrijf een beoordeling van Oppasland, jouw mening is zeer belangrijk voor anderen!

  Goederen en diensten p. 7

  Oppasland
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Oppasland

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Oppasland een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Oppasland. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Oppasland actief?

  Oppasland is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Oppasland gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.