Rover

Alle reviews

Rover

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

I-Say merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
i-Say
0 reviews

Op zoek naar meningen en ervaringen in de wereld van enquêtes invullen? Wat zijn de beoordelingen van de mensen uit een online gemeenschap? H...

PolisCheckup merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
PolisCheckup
0 reviews

Verzekeringen, soms lijkt het echt op een buitenaardse materie waar je helemaal niet meer aan uit kan of eerst 10 jaar voor moet studeren voordat j...

Fiverr merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B
Fiverr
0 reviews

Heeft u een uniek talent en bent u op zoek naar een platform waar u uw diensten kunt verkopen? Of bent u op zoek naar een freelancer voor een proje...

123test merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
123test
0 reviews

 Heb jij wel eens meegedaan aan een test? Wat is een test nou eigenlijk?  iets testen betekent eigenlijk experimenteren met datgene wat j...

Rover

Welkom op de review pagina van Rover. Ontdek wat de ervaring van anderen is met dit bedrijf. Je wil jouw trouwe viervoeter niet zomaar bij iemand achter laten, daarom wil je graag zeker weten of jouw oppas betrouwbaar is. Op deze pagina vind je ervaringen en reviews van echte klanten van Rover. 

Rover is een platform waar je als honden- of kattenbezitter terecht kunt voor het vinden van een uitlaatservice of dierenopvang bij jou in de buurt. 

Lees verder om te ontdekken wat anderen over dit bedrijf zeggen, en of andere dierenliefhebbers dit platform aanraden om een goede oppas te vinden. Op basis van een website is het lastig om te bepalen of een service betrouwbaar is, maar met de hulp van de ervaring van echte klanten is die keuze veel makkelijker gemaakt. 

Over Rover
Rover is een platform bestaande uit een website en app die in 2011 gelanceerd werd. Het bedrijf, dat zijn hoofdkantoor heeft in de Verenigde Staten, is actief in 10 landen, waaronder de Verenigde Staten, Nederland, Canada, Duitsland, Spanje en Italië. 

Het doel van het platform is om baasjes van katten en honden samen te brengen met uitlaters en oppasser voor hun dieren. Naar eigen zeggen is het bedrijf het grootste 5-sterren netwerk van dieren oppassers ter wereld. Er zijn wereldwijd meer dan 2 miljoen afspraken geboekt via het Rover platform. 

Volgens Rover streven ze te allen tijde naar diversiteit, gelijkheid en inclusie op de werkvloer. Om te zorgen dat deze waarden en normen door het hele bedrijf gedragen worden hebben ze een interne commissie opgezet. 

Producten en diensten van Rover
Bij Rover kun je terecht voor het vinden van een oppas of uitlaatservice voor je kat of hond. Via de website kun je kiezen in welke regio je op zoek bent naar een service, en filteren op datum en soort service. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een uitlaatservice, maar ook voor opvang tijdens je vakantie. Andere services die geboden worden zijn, huisbezoeken, huisoppas en trimservice

Op de website of in de app kun je zien welke services bij jou in de buurt beschikbaar zijn en wat daar de kosten van zijn. Om te zorgen dat de service waar je voor kiest betrouwbaar is worden volgens Rover alle oppassers gecontroleerd, zowel op achtergrond en identiteit. En als je dat prettig vindt kan er vooraf een Meet & Greet plaatsvinden om te kijken of er een match is. 

Als je een service boekt via Rover is die afspraak automatisch gedekt door de Rover Garantie. Deze Garantie dekt tot US$ 25.000 aan dierenartszorg. Het gaat hierbij om claims met betrekking tot letsel bij je eigen huisdier of die van de oppas. Schade aan het huis of eigendommen van de oppas, of letsel van de oppas zijn niet vergoed. 

Ervaringen, klachten en tips over Rover 
Laat op deze pagina je ervaring achter in een review zodat je anderen kunt helpen bij het maken van een weloverwogen beslissing. Als dierenliefhebber begrijp jij als geen ander hoe belangrijk het welzijn van je huisdier is. Je wil er zeker van zijn dat er goed voor ze gezorgd wordt op momenten dat je het zelf niet kunt. Laat jouw ervaring achter en help anderen.