ErvaringenSite

  Ervaringen Rover

  Welkom op de review pagina van Rover. Ontdek wat de ervaring van anderen is met dit bedrijf. Je wil jouw trouwe viervoeter niet zomaar bij iemand achter laten, daarom wil je graag zeker weten of jouw oppas betrouwbaar is. Op deze pagina vind je ervaringen en reviews van echte klanten van Rover.

  Rover is een platform waar je als honden- of kattenbezitter terecht kunt voor het vinden van een uitlaatservice of dierenopvang bij jou in de buurt.

  Lees verder om te ontdekken wat anderen over dit bedrijf zeggen, en of andere dierenliefhebbers dit platform aanraden om een goede oppas te vinden. Op basis van een website is het lastig om te bepalen of een service betrouwbaar is, maar met de hulp van de ervaring van echte klanten is die keuze veel makkelijker gemaakt.

  Over Rover
  Rover is een platform bestaande uit een website en app die in 2011 gelanceerd werd. Het bedrijf, dat zijn hoofdkantoor heeft in de Verenigde Staten, is actief in 10 landen, waaronder de Verenigde Staten, Nederland, Canada, Duitsland, Spanje en Italië.

  Het doel van het platform is om baasjes van katten en honden samen te brengen met uitlaters en oppasser voor hun dieren. Naar eigen zeggen is het bedrijf het grootste 5-sterren netwerk van dieren oppassers ter wereld. Er zijn wereldwijd meer dan 2 miljoen afspraken geboekt via het Rover platform.

  Volgens Rover streven ze te allen tijde naar diversiteit, gelijkheid en inclusie op de werkvloer. Om te zorgen dat deze waarden en normen door het hele bedrijf gedragen worden hebben ze een interne commissie opgezet.

  Producten en diensten van Rover
  Bij Rover kun je terecht voor het vinden van een oppas of uitlaatservice voor je kat of hond. Via de website kun je kiezen in welke regio je op zoek bent naar een service, en filteren op datum en soort service. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een uitlaatservice, maar ook voor opvang tijdens je vakantie. Andere services die geboden worden zijn, huisbezoeken, huisoppas en trimservice.

  Op de website of in de app kun je zien welke services bij jou in de buurt beschikbaar zijn en wat daar de kosten van zijn. Om te zorgen dat de service waar je voor kiest betrouwbaar is worden volgens Rover alle oppassers gecontroleerd, zowel op achtergrond en identiteit. En als je dat prettig vindt kan er vooraf een Meet & Greet plaatsvinden om te kijken of er een match is.

  Als je een service boekt via Rover is die afspraak automatisch gedekt door de Rover Garantie. Deze Garantie dekt tot US$ 25.000 aan dierenartszorg. Het gaat hierbij om claims met betrekking tot letsel bij je eigen huisdier of die van de oppas. Schade aan het huis of eigendommen van de oppas, of letsel van de oppas zijn niet vergoed.

  Ervaringen, klachten en tips over Rover
  Laat op deze pagina je ervaring achter in een review zodat je anderen kunt helpen bij het maken van een weloverwogen beslissing. Als dierenliefhebber begrijp jij als geen ander hoe belangrijk het welzijn van je huisdier is. Je wil er zeker van zijn dat er goed voor ze gezorgd wordt op momenten dat je het zelf niet kunt. Laat jouw ervaring achter en help anderen.

  Gebarentolk samenvatting: Jaarrapportage 'Toegankelijkheid van goederen en diensten'

  Rover
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Rover

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Rover een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Rover. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Rover actief?

  Rover is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Rover gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.