ErvaringenSite

  Ervaringen Wissel.nl

  Soms krijg je een cadeau van iemand waarvan je met heel je hart denkt ‘Nou, dat had je nou écht niet hoeven doen!” Een kortingsbon of cadeaubon voor een zaak waar je niet graag komt. Die verdwijnen vaak in een la om er nooit meer uit te komen. Maar er bestaat een mogelijkheid om van die dingen af te komen. Bij de webshop Wissel.nl kun je veel waardebonnen omwisselen in geld, of in een waardebon voor aankopen bij een ander bedrijf. Heb jij ook nog ergens een paar waardebonnen liggen die je nog niet hebt gebruikt? Lees hier wat onze bezoekers van Wissel.nl vinden! Wij vragen aan iedereen om eerlijke reviews achter te laten over de bedrijven die opgenomen zijn in onze vergelijkingsgids. Iedere maand zorgen wij weer voor nieuwe listings. Heeft u ervaring met een van de bedrijven op onze ErvaringenSite? Laat ook uw persoonlijke beoordeling op onze site achter. Samen met u maken wij de beste en meest volledige vergelijkingssite van webshops die werken in België en Nederland!

  Over Wissel.nl
  Het is inmiddels ongeveer zes jaar geleden dat de drie in Houten woonachtige mannen Martijn Terbruggen, Maarten van Dijk en Jeroen Kalverboer begonnen met het opzetten van de webshop Wissel.nl. Sinds 5 jaar is deze webshop dé plaats om je ongebruikte of ongewenste cadeaubonnen in te wisselen voor echt geld of een cadeaubon van een ander bedrijf. Het driekoppige team staat 7 dagen per week telefonisch en per email klaar voor eventuele vragen en opmerkingen.

  Producten en Diensten van Wissel.nl
  Bij wissel.nl kun je terecht als je een cadeaubon, waardebon of kortingsbon hebt, waarvoor je eigenlijk geen bestemming hebt. Bijvoorbeeld een cadeaubon uit een kerstpakket, of een goedbedoelde waardebon voor een merkzaak waarvan je eigenlijk niet houdt. Vroeger verdwenen dergelijke cadeaubonnen in een la, of werden ze gebruikt als boekenlegger. Tegenwoordig kun je deze ongewenste bonnen inleveren bij webshops zoals wissel.nl en wisselen tegen echt geld of een bon van een bedrijf waar je wel graag iets wilt kopen. Voor dit omwisselen betaal je een bepaald percentage van de totaalwaarde van de bon. Wat de vergoeding is en hoe je de bon het beste kunt omwisselen verschilt per bon, en kun je het beste zelf op de site nalezen.

  Complimenten, Klachten en Tips over Wissel.nl
  Heb jij nog een waardebon ergens liggen die je nog niet hebt gebruikt? Misschien wil je die inwisselen tegen echt geld, of een waardebon van een ander bedrijf. Wissell.nl biedt je die mogelijkheid. Daar moet natuurlijk wel voor betaald worden. En, wat zijn de risico’s eigenlijk? Als je je bon naar hen opstuurt, krijg je dan ook wel echt je geld of kan je naar de centen fluiten? Bekijk hier wat anderen van dit bedrijf vinden. Lees hier de ervaringen van mensen die al eerder zaken hebben gedaan met wissel.nl. Met behulp van de reviews van anderen is het altijd gemakkelijker om het risico in te schatten op een succesvolle transactie. Heeft u zelf ervaring met een van de bedrijven in onze gids? Dan zou u ons een groot plezier doen wanneer ook u een beoordeling zou willen achterlaten!

  Wasco diensten - 50% tijdswinst door slimme bouwlogistiek

  Wissel.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Wissel.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Wissel.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Wissel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Wissel.nl actief?

  Wissel.nl is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Wissel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.