ErvaringenSite

  Ervaringen Wondershare

  Wilt u creatief te werk gaan? Heeft u leuke ideeën, maar niet de juiste programma’s om in te werken? Kan gebeuren! Tegenwoordig vindt u veel programma’s aangeboden, die toch op een of andere manier verschilt van wat u dacht. Het zoeken naar het juiste en georganiseerde programma kan zorgen voor uitputting en demotivatie. Om dit te voorkomen staat ErvaringenSite voor u klaar! Op de site vindt u reviews die u snel en makkelijk kunnen helpen in het vinden van een bedrijf als Wondershare. In de reviews vindt u informatie over het bedrijf, hun producten en de kwaliteit van hun producten. U kunt lezen over bedrijven die zich hebben verdiept in het maken van programma’s waar u creatief kunt omgaan met uw ideeën om zo tot een goede selectie te komen.

  Over Wondershare
  Wondershare Technologie is opgericht op 28 september 2003 in Shenzhen, China en staat bekend als een softwareontwikkelaar. De producten van Wondershare worden wereldwijd in meer dan 150 landen gebruikt en biedt eenvoudige en gebruiksvriendelijke software voor alle klanten. Wondershare heeft als missie software oplossingen aan te bieden en verandering te brengen aan de huidige generatie van technologie. Wondershare voldoet aan 700+ werknemers, 40 legacy en 15 aangetoonde producten van vandaag en biedt de mogelijkheid om in uw eigen taal te werken.

  Producten en diensten van Wondershare
  Bij Wondershare bent u terecht voor software waar u zich uitgebreid kunt uitleven in uw werk, school en hobby. Op de site van Wondershare kunt u kiezen uit de categorieën: creativiteit en documenten. U kunt uw creativiteit los laten en in zee laten gaan met de vriendelijke en leuk te gebruiken producten zoals Wondershare Film Stock; voor het creatief bewerken van films of video’s met bewegingstitel pakketten. Verder biedt Wondershare de Edraw Max, Edraw Project, EdrawInfo, Unicover (een alles-in-een video omzetter voor elk soort mediabestand) en geheugen. U vindt verder de ultieme en professionele tool voor gegevensherstel, zoals de recovery, dit is handig voor verwijderde bestanden, foto’s, muziek, e-mails en meer. U heeft ook aparte toolkit voor uw mobiele telefoon, zoals Dr. Fone die zorgt voor herstel van uw gegevens, gegevens uitwisselen tussen telefoon en computer, back-up en herstel van uw contacten, etc. Het verplaatsen van informatie van de ene telefoon naar de andere, repareren van uw iOS-systeem en het vergrendelen van uw telefoon verwijderen behoren ook tot enkele van de diensten. Ook voor uw documenten kunt u de toolkit van Wondershare gebruiken zoals het organiseren van pdf-files, aanwijzingen brengen en updaten en sensitieve informatie beschermen.

  Verzending, klachten, garanties & betaling bij Wondershare
  Heeft u vragen of wilt eerst een beter beeld over het bedrijf? Dan kunt u het bedrijf bereiken op de nummers +1 442 254-3674 of +1 450 600-1463 van maandag tot en met vrijdag van 6 uur in de middag tot 11 uur in de ochtend. U kunt het bedrijf volgen via Facebook, Instagram, Twitter en YouTube.

  Complimenten en tips voor Wondershare

  Heeft u al gebruikgemaakt van Wondershare? Of maakt u nog steeds gebruik van het bedrijf? Dan hebben wij van ErvaringenSite u nodig! U kunt in een review uw mening plaatsen over het bedrijf. U kunt schrijven wat u van Wondershare vindt, hun aangeboden programma’s, hun kwaliteit en enkele tips en tops. Uw review kan andere klanten helpen om te weten te komen wat zij kunnen verwachten van het bedrijf.

  Wondershare
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Wondershare

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Wondershare een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Wondershare. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Wondershare actief?

  Wondershare is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Wondershare gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.