Wondershare

Alle reviews

Wondershare

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

MacPaw merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
MacPaw
0 reviews

Het is best lastig als uw pc, mobiel of iPad een aantal gevaren oploopt en niet meer de performance levert die u graag zou wensen. Een virusscanner...

NordVPN merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
NordVPN
0 reviews

NordVPN is een virtueel privénetwerk serviceprovider gebaseerd in Panama. Simpel gezegd biedt NordVPN je de mogelijkheid op een beschermde m...

Norton merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
Norton
0 reviews

Je bent aangekomen bij de reviewpagina van NortonLifeLock. Als jij de producten van dit bedrijf wel eens hebt aangeschaft willen we je vragen om jo...

Silvasoft merklogo voor beoordelingen van Boekhouding en Administratie
Silvasoft
0 reviews

Ben je als bedrijf of boekhouder op zoek naar nieuwe bedrijfssoftware, maar weet je niet voor welke optie je moet kiezen dan raden we je aan om de ...

Wondershare

Wilt u creatief te werk gaan? Heeft u leuke ideeën, maar niet de juiste programma’s om in te werken? Kan gebeuren! Tegenwoordig vindt u veel programma’s aangeboden, die toch op een of andere manier verschilt van wat u dacht. Het zoeken naar het juiste en georganiseerde programma kan zorgen voor uitputting en demotivatie. Om dit te voorkomen staat ErvaringenSite voor u klaar! Op de site vindt u reviews die u snel en makkelijk kunnen helpen in het vinden van een bedrijf als Wondershare. In de reviews vindt u informatie over het bedrijf, hun producten en de kwaliteit van hun producten. U kunt lezen over bedrijven die zich hebben verdiept in het maken van programma’s waar u creatief kunt omgaan met uw ideeën om zo tot een goede selectie te komen.

Over Wondershare
Wondershare Technologie is opgericht op 28 september 2003 in Shenzhen, China en staat bekend als een softwareontwikkelaar. De producten van Wondershare worden wereldwijd in meer dan 150 landen gebruikt en biedt eenvoudige en gebruiksvriendelijke software voor alle klanten. Wondershare heeft als missie software oplossingen aan te bieden en verandering te brengen aan de huidige generatie van technologie. Wondershare voldoet aan 700+ werknemers, 40 legacy en 15 aangetoonde producten van vandaag en biedt de mogelijkheid om in uw eigen taal te werken.

Producten en diensten van Wondershare
Bij Wondershare bent u terecht voor software waar u zich uitgebreid kunt uitleven in uw werk, school en hobby. Op de site van Wondershare kunt u kiezen uit de categorieën: creativiteit en documenten. U kunt uw creativiteit los laten en in zee laten gaan met de vriendelijke en leuk te gebruiken producten zoals Wondershare Film Stock; voor het creatief bewerken van films of video’s met bewegingstitel pakketten. Verder biedt Wondershare de Edraw Max, Edraw Project, EdrawInfo, Unicover (een alles-in-een video omzetter voor elk soort mediabestand) en geheugen. U vindt verder de ultieme en professionele tool voor gegevensherstel, zoals de recovery, dit is handig voor verwijderde bestanden, foto’s, muziek, e-mails en meer. U heeft ook aparte toolkit voor uw mobiele telefoon, zoals Dr. Fone die zorgt voor herstel van uw gegevens, gegevens uitwisselen tussen telefoon en computer, back-up en herstel van uw contacten, etc. Het verplaatsen van informatie van de ene telefoon naar de andere, repareren van uw iOS-systeem en het vergrendelen van uw telefoon verwijderen behoren ook tot enkele van de diensten. Ook voor uw documenten kunt u de toolkit van Wondershare gebruiken zoals het organiseren van pdf-files, aanwijzingen brengen en updaten en sensitieve informatie beschermen.

Verzending, klachten, garanties & betaling bij Wondershare
Heeft u vragen of wilt eerst een beter beeld over het bedrijf? Dan kunt u het bedrijf bereiken op de nummers +1 442 254-3674 of +1 450 600-1463 van maandag tot en met vrijdag van 6 uur in de middag tot 11 uur in de ochtend. U kunt het bedrijf volgen via Facebook, Instagram, Twitter en YouTube.

Complimenten en tips voor Wondershare

Heeft u al gebruikgemaakt van Wondershare? Of maakt u nog steeds gebruik van het bedrijf? Dan hebben wij van ErvaringenSite u nodig! U kunt in een review uw mening plaatsen over het bedrijf. U kunt schrijven wat u van Wondershare vindt, hun aangeboden programma’s, hun kwaliteit en enkele tips en tops. Uw review kan andere klanten helpen om te weten te komen wat zij kunnen verwachten van het bedrijf.