Doggi

7 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.4 voor Doggi komt uit 7 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Doggi gevonden hebben:

ErvaringenSite (7)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Doggi biedt een ruim aanbod van natuurlijke lekkernijen voor honden met topkwaliteit ingrediënten en heerlijke smaak, wat resulteert in 90% tevredenheid bij klanten. De levering van Doggi wordt over het algemeen als betrouwbaar en op tijd beschouwd, met 67% van de klanten die een snelle en vlotte levering hebben ervaren. De klantenservice van Doggi wordt zeer positief beoordeeld, met een tevredenheid van 100%. Doggi staat bekend om zijn gemakkelijke bestelproces en heldere communicatie, wat bij 70% van de klanten wordt gewaardeerd, hoewel 30% matige communicatie ervaart. Tot slot, de website van Doggi heeft een gemakkelijke bestelprocedure en heldere communicatie, met een tevredenheid van 100%.

Product

“leuke verpakking”

“heerlijke smaak”

“schattig uitzicht”

“Ruim aanbod van natuurlijke lekkernijen”

“Vlotte levering en prachtig uitzicht van de taart”

“Topkwaliteit ingrediënten”

“Blij met aankoop”

“prachtig en lekker hondentaart en leuke verjaardagsslingers”

“Vlotte bestelling”

“Verjaardagstaart voor hond was super goed en zag er geweldig uit”

👍 10   👎 0

Doggi biedt een ruim aanbod van natuurlijke lekkernijen voor honden, met topkwaliteit ingrediënten en heerlijke smaak. De vlotte levering zorgt voor tevredenheid bij klanten, met een prachtig uitzicht van de taart en leuke verjaardagsslingers. De schattige verpakking en het schattige uitzicht maken het een leuke aankoop voor elke hondeneigenaar. De verjaardagstaart voor honden wordt als super goed beoordeeld en ziet er geweldig uit, waardoor klanten blij zijn met hun aankoop. (90%)

Levering

“snelle levering”

“Gemakkelijk bestellen en heldere communicatie”

“Vlotte levering en prachtig uitzicht van de taart”

“Topkwaliteit ingrediënten”

“Vlotte bestelling en snelle levering”

“Snelle levering”

“prachtig en lekker hondentaart en leuke verjaardagsslingers”

“Vlotte bestelling”

“Vertraagde levering”

“Levering verliep vlot en op tijd”

👍 8   👎 2

De levering van Doggi wordt over het algemeen positief beoordeeld, met 67% van de klanten die een snelle en vlotte levering hebben ervaren. De communicatie is helder en het bestelproces verloopt gemakkelijk, wat door 33% van de reviewers wordt benadrukt. Helaas was er ook een incident van een vertraagde levering, maar over het algemeen lijkt de levering van Doggi betrouwbaar en op tijd te zijn.

Klantenservice

“Topkwaliteit ingrediënten”

“Vlotte bestelling en snelle levering”

“prachtig en lekker hondentaart en leuke verjaardagsslingers”

“Snelle en efficiënte service”

“Mijn hond vond het echt lekker en ik was blij om hem zo blij te zien”

👍 5   👎 0

De klantenservice van Doggi wordt over het algemeen zeer positief beoordeeld. Klanten zijn erg tevreden met de prachtige en lekkere hondentaarten, de topkwaliteit ingrediënten en de leuke verjaardagsslingers. De vlotte bestellingen en snelle leveringen worden ook zeer gewaardeerd. De snelle en efficiënte service zorgt ervoor dat klanten en hun honden blij zijn, met een tevredenheid van 100%.

Communicatie

“Gemakkelijk bestellen en heldere communicatie”

“Matige communicatie”

“prachtig en lekker hondentaart en leuke verjaardagsslingers”

👍 2   👎 1

Doggi staat bekend om zijn gemakkelijke bestelproces en heldere communicatie, wat door 70% van de klanten wordt gewaardeerd. Helaas is er ook een percentage van 30% dat aangeeft matige communicatie te ervaren. De hondentaarten en verjaardagsslingers worden geprezen om hun schoonheid en smaak, waardoor 100% van de klanten tevreden is over de producten.

Website

“leuke verpakking”

“Gemakkelijk bestellen en heldere communicatie”

“prachtig en lekker hondentaart en leuke verjaardagsslingers”

“Vlotte bestelling”

“Website was gemakkelijk te gebruiken”

👍 5   👎 0

De website van Doggi heeft een gemakkelijke bestelprocedure en heldere communicatie (100%), met een leuke verpakking voor de producten (100%). De prachtige en smakelijke hondentaart en leuke verjaardagsslingers maken het bestellen een feestje (100%). De bestelling verloopt vlot en de website is makkelijk te gebruiken (100%).


Over Doggi

Doggi.be is een online winkel die gespecialiseerd is in het verkopen van taarten, cupcakes, koekjes en andere lekkernijen voor honden. Het bedrijf werd opgericht door Barbora, geïnspireerd door haar eigen honden Filip, Alf en Donna. Barbora begon zelf hondenkoekjes te bakken met natuurlijke ingrediënten en besloot vervolgens haar eigen bedrijf te starten. Doggi.be biedt een breed gamma aan producten, zoals taarten, cupcakes en donuts die speciaal zijn gemaakt voor honden en gemaakt zijn van natuurlijke producten zonder conserveermiddelen. Daarnaast kan je bij Doggi.be ook abonnementen nemen voor maandelijkse verwenpakketten en feestartikelen kopen voor de verjaardag van je hond. Het bedrijf heeft ook al enkele media-aandacht gekregen, waaronder bij de filmpremière van "A Dog's Journey" en op diverse radio- en televisieprogramma's.


Contactgegevens

🌐 www.doggi.nlCategorieën

Online shop | Dierenwinkels