Double Jersey

16 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.2 voor Double Jersey komt uit 16 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Double Jersey gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Communicatie Communicatie

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Het Double Jersey beddengoed is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt zijdezacht aan, wat zorgt voor een comfortabele nachtrust. De kwaliteit van het materiaal is evident en het hoeslaken oogt luxe en duurzaam. De stof is echter wat dikker dan verwacht, wat voor sommigen mogelijk als te warm kan worden ervaren. Over het algemeen scoort de communicatie van Double Jersey een indrukwekkende 90% voor kwaliteit en comfort, maar een iets lagere 85% voor temperatuurregulatie.

“Silky Jersey hoeslaken van goede kwaliteit en voelt heel zacht aan”

“Bedlaken van goede kwaliteit”

👍 2   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Collard - 7 weken geleden

  • Silky Jersey hoeslaken van goede kwaliteit en voelt heel zacht aan
  • Mooie kleuren die perfect passen bij mijn slaapkamer
  • Snelle en behulpzame klantenservice
  • Bestelling werd op tijd geleverd

Guillaume - 4 maanden geleden

  • Bedlaken van goede kwaliteit