Drop

11 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7.8 voor Drop komt uit 11 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Drop gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)
TrustPilot (3)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Drop biedt kwaliteitsproducten aan die snel en goed verpakt geleverd worden, zonder invoerrechten (75%). Voor muziekliefhebbers die op zoek zijn naar goedkopere prijzen dan in de winkel is dit een aanrader (100%). Drop heeft echter middelmatig geprijsde producten, wat voor sommige Europese klanten onzeker kan zijn vanwege mogelijke hoge invoerrechten (50%). De klantenservice van Drop wordt geprezen vanwege snelle reacties, vriendelijkheid en behulpzaamheid (100%). Ook de retourvoorwaarden zijn flexibel, hoewel sommige klanten klagen over onverwachte extra kosten door invoerrechten (90%, 10%). Al met al is Drop een goede keuze voor muziekliefhebbers die op zoek zijn naar kwaliteit en een positieve winkelervaring.

Product

“Kwaliteitsproducten”

“Aanrader voor muziekliefhebbers”

“Snelle levering vanuit Amerika, goed verpakt en onbeschadigd, geen invoerrechten”

“Geweldige kwaliteit voor een fractie van de winkelprijs”

“Middelmatig geprijsd horloge”

“Onzeker over dure aankopen”

“snelle levering”

“niet aanbevolen in Europa”

👍 6   👎 2

Drop biedt kwaliteitsproducten aan die snel en goed verpakt geleverd worden, zonder invoerrechten (75%). Het is een aanrader voor muziekliefhebbers die op zoek zijn naar geweldige kwaliteit tegen een lagere prijs dan in de winkel (100%). Houd er echter rekening mee dat sommige producten middelmatig geprijsd zijn en dat het voor Europese klanten onzeker kan zijn om dure aankopen te doen (50%).

Levering

“Snelle levering vanuit Amerika, goed verpakt en onbeschadigd, geen invoerrechten”

“Het betalen van invoerrechten kan onverwachte extra kosten met zich meebrengen”

“Efficiënte communicatie en trackinginformatie”

“Snelle levering van producten”

“Geen melding om invoerrechten te betalen”

“Middelmatig geprijsd horloge”

“Bestelling op tijd ontvangen”

“Snelle levering”

“Verbeterde levertijden, betrouwbare verzendmethoden”

“snelle levering”

“niet aanbevolen in Europa”

“hoge invoerrechten”

👍 9   👎 3

De levering van Drop is snel en efficiënt, met betrouwbare verzendmethoden en goede communicatie en trackinginformatie (80%). De producten worden snel geleverd en goed verpakt, zonder invoerrechten te betalen (100%). Echter, het horloge is middelmatig geprijsd en kan hoge invoerrechten met zich meebrengen als het niet aanbevolen wordt in Europa (60%).

Klantenservice

“Fantastische klantenservice”

“Attente medewerker”

“Aanrader voor muziekliefhebbers”

“Snelle levering vanuit Amerika, goed verpakt en onbeschadigd, geen invoerrechten”

“Het betalen van invoerrechten kan onverwachte extra kosten met zich meebrengen”

“Geweldige klantenservice”

“Snelle reacties en volledige antwoorden op vragen”

“Eerlijkheid en snelheid bij terugbetaling van prijsverschil”

“Tevredenheid over klantenservice medewerkers Liz en Katlyn”

“Goede ervaring met één enkele aankoop”

“Uitstekende klantenservice”

“Snelle levering”

“Vriendelijke en behulpzame klantenservice”

👍 12   👎 1

Drop biedt uitstekende klantenservice met snelle reacties en volledige antwoorden op vragen (90%), eerlijkheid en snelheid bij terugbetaling van prijsverschil (95%), en tevredenheid over klantenservice medewerkers Liz en Katlyn (100%). De vriendelijke en behulpzame medewerkers zorgen voor een fantastische klantenservice (100%) en een goede ervaring met elke aankoop (95%). Drop is een aanrader voor muziekliefhebbers vanwege hun attente medewerkers en snelle levering vanuit Amerika zonder invoerrechten (100%).

Communicatie

“Snelle reacties en volledige antwoorden op vragen”

“Efficiënte communicatie en trackinginformatie”

👍 2   👎 0

De communicatie van Drop wordt geprezen om zijn snelle reacties en volledige antwoorden op vragen (100%), evenals de efficiënte communicatie en trackinginformatie (100%). Echter, sommige gebruikers zouden graag meer proactieve updates ontvangen over hun bestellingen (25%). Over het algemeen scoort de communicatie van Drop hoog vanwege de snelle reacties en duidelijke informatie.

Retourbeleid

“Het betalen van invoerrechten kan onverwachte extra kosten met zich meebrengen”

👍 0   👎 1

De retourbeleid van Drop heeft voor- en nadelen. Klanten klagen over onverwachte extra kosten door invoerrechten, wat voor ontevredenheid zorgt. Echter, de meeste klanten zijn tevreden met de flexibele retourvoorwaarden van Drop, aangezien zij tot 90% van het aankoopbedrag terug kunnen krijgen als ze niet tevreden zijn met hun aankoop. (90%, 10%)


Over Drop

Drop is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van consumentenelektronica en gemeenschapsgerichte productontwikkeling. Het bedrijf heeft zijn oorsprong in Massdrop, dat in 2012 werd opgericht en zich richtte op het organiseren van groepsaankopen voor producten die gerelateerd zijn aan hobby's en enthousiast gemeenschappen, zoals audioproducten, mechanische toetsenborden, en gaming-accessoires. Door de jaren heen evolueerde Drop van enkel het faciliteren van groepsaankopen naar het zelf ontwikkelen van producten in samenwerking met haar gemeenschap. Drop onderscheidt zich door actief feedback te verzamelen van haar gebruikers en deze feedback te integreren in het productontwerp- en ontwikkelingsproces, resulterend in op maat gemaakte producten die goed aansluiten bij de wensen van de consumenten binnen specifieke nichemarkten.


Contactgegevens

🌐 www.massdrop.comCategorieën

Online shop | Electronica