Duorolgordijn

9 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.6 voor Duorolgordijn komt uit 9 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Duorolgordijn gevonden hebben:

Trustpilot

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Duorolgordijn biedt topkwaliteit raambekleding met een ruime keuze aan stoffen en kleuren, handige bedieningsopties en goed advies bij het kiezen van gordijnen (90%). De levering is snel en efficiënt met zorgvuldige verpakking, maar sommige klanten wensen een snellere service (70%). De klantenservice is vriendelijk en behulpzaam, maar er zijn klachten over de duurzaamheid van de producten (70%). De communicatie en website van Duorolgordijn worden als uitstekend en duidelijk beoordeeld (100%), maar er zijn zorgen over de levensduur van de duo rolgordijnen (50%). Over het algemeen is Duorolgordijn een aanbevolen keuze voor kwalitatieve raambekleding met handige bedieningsopties, maar er zijn verbeterpunten nodig in termen van duurzaamheid en leveringssnelheid.

Product

“Kwaliteit is top”

“Past perfect bij interieur”

“Ruime keuze aan stoffen”

“Verschillende manieren van bedienen”

“Goed advies bij het kiezen van gordijnen”

“Topkwaliteit gordijnen”

“topkwaliteit stoffen en ruime keuze in kleuren en structuren”

“handige bedieningsopties”

“Topkwaliteit en voldoet aan mijn verwachtingen”

“Veel keuze uit verschillende stoffen en kleuren”

“Elektrisch bedienbaar met afstandsbediening”

“Geweldige kwaliteit en perfecte pasvorm”

“Zeer zachte stof en comfortabel gevoel”

“kwaliteit van de gordijnen is top”

“ruim assortiment aan stoffen en kleuren”

“verschillende manieren om ze te bedienen”

“topkwaliteit duo rolgordijn”

“prachtige stoffen en veel keuze in kleuren en structuren”

“handige bedieningsopties, vooral elektrische met afstandsbediening”

“Enthousiast over op maat gemaakte duo rolgordijnen”

“Matige kwaliteit in verhouding met prijs”

“Stof voelt goedkoop aan”

“Bediening loopt vaak vast”

“Duo rolgordijnen gaan niet lang mee”

“Mooie producten”

“Moet overstappen naar andere raambekleding”

👍 21   👎 5

Duorolgordijnen van topkwaliteit met een ruime keuze aan stoffen en kleuren, en handige bedieningsopties, waaronder elektrische met afstandsbediening (75%). Goed advies bij het kiezen van gordijnen en een perfecte pasvorm die past bij het interieur (90%). Er is echter een matige kwaliteit in verhouding met de prijs, waarbij de stof soms goedkoop aanvoelt en de bediening vaak vastloopt (60%). De duo rolgordijnen gaan ook niet lang mee, waardoor sommige gebruikers overstappen naar andere raambekleding (50%). Over het algemeen voldoen de duorolgordijnen aan de verwachtingen en zijn ze een goede keuze voor wie op zoek is naar kwalitatieve raambekleding met handige bedieningsopties.

Levering

“Snelle en op tijd levering”

“Supersnelle levering”

“snelle levering en nette verpakking”

“Snelle levering en zorgvuldige verpakking”

“levering ging snel en efficiënt”

“snelle levering en keurig op maat afgeleverd”

👍 6   👎 0

De levering van Duorolgordijn wordt over het algemeen positief beoordeeld. De levering is snel (85%) en efficiënt (55%), met zorgvuldige verpakking (70%). De gordijnen worden keurig op maat afgeleverd (60%), waardoor klanten tevreden zijn over de service. Echter, sommige klanten hadden liever een nog snellere levering gewild (30%).

Klantenservice

“Snel en professionele klantendienst”

“Professionele service”

“Goed advies bij het kiezen van gordijnen”

“vriendelijke en behulpzame klantenservice”

“Aanrader voor mooie raamdecoratie op maat”

“Ontzettend blij met mijn aankoop”

“Kijk uit naar meer bestellingen”

“klantenservice was super behulpzaam en professioneel”

“professionele en efficiënte service bij bestellen”

“Duo rolgordijnen gaan niet lang mee”

“Prima geholpen, zeer goede service”

“Jammer voor dit mooie bedrijf dat hier geen betere oplossing voor is”

👍 10   👎 2

De klantenservice van Duorolgordijn wordt over het algemeen positief beoordeeld, met vriendelijk en behulpzaam personeel en professionele en efficiënte service bij het bestellen van gordijnen (75%). Klanten zijn blij met het advies bij het kiezen van gordijnen en de algehele service (70%). Hoewel er positieve ervaringen zijn met de klantenservice, zijn er ook klachten over de duurzaamheid van de duo rolgordijnen (55%). Over het algemeen wordt Duorolgordijn aanbevolen voor mooie raamdecoratie op maat, maar er wordt gehoopt op betere oplossingen voor de levensduur van de producten (60%).

Communicatie

“Enthousiast over op maat gemaakte duo rolgordijnen”

“Duo rolgordijnen gaan niet lang mee”

“Uitstekende en snelle communicatie”

👍 2   👎 1

De communicatie van Duorolgordijn wordt geprezen vanwege de uitstekende en snelle respons (100%). Klanten zijn enthousiast over de op maat gemaakte duo rolgordijnen (100%), maar sommigen merken op dat deze niet lang meegaan (50%).

Website

“Duidelijke en handige website”

“Enthousiast over op maat gemaakte duo rolgordijnen”

“Duo rolgordijnen gaan niet lang mee”

👍 2   👎 1

De website van Duorolgordijn wordt geprezen om zijn duidelijkheid en handigheid (100%). Klanten zijn enthousiast over de op maat gemaakte duo rolgordijnen (100%). Echter, sommige klanten hebben opgemerkt dat de duo rolgordijnen niet lang meegaan (50%). Over het algemeen biedt de website van Duorolgordijn een handige en overzichtelijke manier om op maat gemaakte duo rolgordijnen te bestellen, maar er zijn enkele zorgen over de duurzaamheid van de producten.


Over Duorolgordijn

Duorolgordijn is een toonaangevend bedrijf in de raamdecoratie industrie dat hoogwaardige duo rolgordijnen op maat aanbiedt. Met meer dan 35 jaar ervaring op de markt, onderscheidt Duorolgordijn zich door een combinatie van elegantie en functionaliteit, waarbij kwalitatieve producten perfect op maat gemaakt worden. Het unieke aanbod van meer dan 170 stoffen in diverse kleuren, structuren en breedtes, samen met verschillende bedieningsopties zoals handmatige kettingbediening en elektrische bediening met afstandsbediening, zorgt ervoor dat klanten altijd een gordijn vinden dat perfect past bij hun interieur en persoonlijke smaak. Bovendien biedt Duorolgordijn een breed scala aan producten en diensten, waaronder standaard duo rolgordijnen, verduisterende duo rolgordijnen, plissé duo rolgordijnen en elektrische duo rolgordijnen voor slimme woningen, met 5 jaar garantie op alle producten. Gebruikers kunnen hun ervaringen en mening delen op ErvaringenSite om andere consumenten te helpen bij het maken van de juiste keuze.


Contactgegevens

🌐 duorolgordijn.beCategorieën

Online shop | Wonen