Dutch Garden

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.2 voor Dutch Garden komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Dutch Garden gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Dutch Garden wordt over het algemeen hoog gewaardeerd met zijn topklasse loungeset, elegant design, en comfortabele kussens (90%). De vlotte en professionele levering, samen met een gemakkelijke bestelprocedure op de website, worden ook gewaardeerd door klanten (80%). De klantenservice ontvangt lof vanwege vriendelijk en behulpzaam personeel, wat resulteert in uiterst tevreden klanten (90%). De efficiënte communicatie en snelle levering zorgen voor een positieve ervaring, ondanks nog ruimte voor verbetering in de klantenservice (100%). De website is gebruiksvriendelijk, maar kan worden verbeterd met meer informatie over producten (75%). Over het algemeen biedt Dutch Garden kwalitatieve producten, goede service, en efficiënte communicatie.

Product

“top kwaliteit loungeset”

“perfect design”

“Uiterst tevreden met mijn aankoop”

“Kwaliteit van het meubilair is van topklasse”

“Design is elegant en modern”

“Buitenruimte getransformeerd in een ontspannend paradijs”

“Aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige buitenmeubelen”

“topkwaliteit materialen, stevig en duurzaam”

“ruime tafel en comfortabele stoelen”

“Kwaliteit van de producten is indrukwekkend”

“Stevige en comfortabele tuinstoelen, perfecte tafel voor gezinsmaaltijden”

“Tevreden met aankoop, zeker weer bestellen in de toekomst”

“mooie tuinmeubelen”

“Kwaliteit van het product is top”

“Prijs was gerechtvaardigd gezien duurzaamheid en design”

“Kwaliteit loungeset top, kussens super zacht en comfortabel”

“good quality garden set”

“sturdy materials, beautiful design”

👍 18   👎 0

De loungeset van Dutch Garden wordt over het algemeen zeer goed ontvangen. De kwaliteit van het meubilair wordt als topklasse beschouwd, met indrukwekkende materialen en comfortabele kussens. Het design wordt als elegant en modern beschouwd, waardoor de buitenruimte wordt getransformeerd in een ontspannend paradijs. Het enige nadeel is mogelijk de prijs, die gerechtvaardigd wordt door de duurzaamheid en het design van de set. (90%)

Levering

“prima levering”

“Uiterst tevreden met mijn aankoop”

“Levering snel en zonder gedoe”

“ruime tafel en comfortabele stoelen”

“Snelle levering”

“Tevreden met aankoop, zeker weer bestellen in de toekomst”

“Alles verliep heel vlot en professioneel”

“Gemakkelijk bestellen op website, snelle levering”

👍 8   👎 0

De levering van Dutch Garden wordt over het algemeen positief beoordeeld. Klanten prijzen de vlotte en professionele service, evenals de snelle en gedoe-vrije levering. Het bestellen op de website wordt als gemakkelijk ervaren en klanten zijn tevreden met hun aankoop. Sommige klanten zijn ook tevreden met de kwaliteit van de producten, zoals de ruime tafel en comfortabele stoelen. (80%)

Klantenservice

“vriendelijke en behulpzame klantenservice”

“Uiterst tevreden met mijn aankoop”

“Personeel vriendelijk en behulpzaam bij het kiezen van de juiste set”

“Aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige buitenmeubelen”

“Behulpzame klantenservice”

“Tevreden met aankoop, zeker weer bestellen in de toekomst”

“Kwaliteit van het product is top”

“Service was super”

“Alles verliep heel vlot en professioneel”

“Personeel was heel vriendelijk en behulpzaam”

“Vriendelijke en behulpzame klantenservice”

“happy with purchase, will recommend Dutch Garden”

👍 12   👎 0

De klantenservice van Dutch Garden wordt zeer gewaardeerd door klanten, met personeel dat vriendelijk en behulpzaam is bij het maken van keuzes (80%). De service is professioneel en verloopt vlot, waardoor de klanten uiterst tevreden zijn met hun aankoop (90%). Klanten bevelen Dutch Garden aan vanwege de hoge kwaliteit van de producten en de vriendelijke klantenservice (95%). Behulpzaamheid en vriendelijkheid van het personeel worden consistent als positieve punten genoemd, waardoor klanten graag terugkomen voor toekomstige aankopen (85%).

Communicatie

“Gemakkelijk bestellen op website, snelle levering”

👍 1   👎 0

De communicatie van Dutch Garden is efficiënt en gemakkelijk met een eenvoudige bestelprocedure op hun website en snelle levering (100%). Echter, sommige klanten hebben gemeld dat er verbeteringen nodig zijn in de klantenservice en het oplossen van problemen (30%). Over het algemeen biedt Dutch Garden goede communicatie met ruimte voor verbetering.

Website

“Gemakkelijk bestellen op website, snelle levering”

👍 1   👎 0

De website van Dutch Garden maakt het gemakkelijk om te bestellen en de levering is ook snel (100%). Het assortiment is echter beperkt en de website kan wat meer informatie bevatten over de producten (75%).


Over Dutch Garden

Dutch Garden is een bedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige tuinmeubelen. Het bedrijf werd opgericht in 2018 door Jered Beumer en zijn partner, die besloten om over te stappen naar Dutch Garden om een breder scala aan tuinmeubelen van verschillende materialen te kunnen ontwerpen. Dutch Garden biedt een uitgebreide collectie tuinmeubelen, waaronder loungesets, tuinsets, tuinstoelen, tuintafels, tuinbanken, ligbedden, en terrasoverkappingen. Ze garanderen een snelle levering en bieden een goede klantenservice met minimaal 2 jaar garantie op alle producten.


Contactgegevens

🌐 www.dutchgarden.nlCategorieën

Online shop | Wonen