EasySleep

18 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.4 voor EasySleep komt uit 18 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor EasySleep gevonden hebben:

ErvaringenSite (12)
TrustPilot (6)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. EasySleep wordt over het algemeen geprezen voor zijn budgetvriendelijke prijs (70%) en goede kwaliteit (90%). De matras biedt een comfortabele ligging (80%) en een uniek design met zowel stevige als zachte zijden (85%). Klanten ervaren een verbetering in slaapkwaliteit (75%) en worden uitgerust wakker (80%). De vriendelijkheid en service van EasySleep worden ook hoog gewaardeerd (85%), samen met de behulpzame klantenservice (83%). De communicatie en website worden over het algemeen positief beoordeeld, hoewel sommige klanten vinden dat er ruimte is voor verbetering. De Return Policy biedt wel gemoedsrust, maar kan soms wat omslachtig zijn. Over het algemeen wordt EasySleep aanbevolen voor een heerlijke nachtrust.

Product

“Geweldig nieuw bed”

“Matras voelt zacht en stevig aan”

“Supergoede matras”

“De harde kant was perfect voor mij”

“De kwaliteit was ook top”

“Ik kon meteen voelen dat het een degelijk product was”

“Ik sliep als een roosje elke nacht”

“Ik werd 's morgens fris en fruitig wakker”

“Super comfortabele en kwalitatieve matras”

“Stevige en zachte zijde van de matras”

“Helemaal tevreden met aankoop”

“Netjes winkel”

“budgetvriendelijke matras”

“matras van goede kwaliteit”

“beter slapen”

“uitgerust wakker worden”

“Kwaliteitsmatrassen”

“Comfortabele nachtrust”

“Uniek design met stevige en zachte kant”

“Gemakkelijk omdraaien voor verschillend gevoel”

“Zacht en comfortabel matras”

“Aanrader voor heerlijke nachtrust”

“Top kwaliteit matras”

“Comfortabele ligging en goede ondersteuning”

“vriendelijkheid en service”

“mooie korting op nieuwe Tempur-matrassen”

“top kwaliteit matras”

“comfortabel”

“aanrader”

“Supercomfortabel”

“Ziet er mooi uit”

“Van topkwaliteit”

“comfortabel matras”

“Goede prijs/kwaliteit verhouding”

“Ik slaap nu veel beter”

“Heel goede matras”

“Bestelling en levering zonder problemen”

👍 36   👎 0

De EasySleep matras wordt geprezen om zijn budgetvriendelijke prijs (70%), goede kwaliteit (90%), comfortabel ligging (80%), en uniek design met een stevige en zachte zijde (85%). Klanten zijn tevreden over de verbetering in hun slaapkwaliteit (75%) en het uitgerust wakker worden (80%). De vriendelijkheid en service van EasySleep worden ook gewaardeerd (85%). Sommige klanten merken op dat de matras er mooi uitziet (75%) en gemakkelijk om te draaien is voor verschillende liggevoelens (70%). Over het algemeen een aanrader voor een heerlijke nachtrust.

Levering

“Snelle levering en goede service”

“Super comfortabele en kwalitatieve matras”

“Snelle levering en top service”

“Vlot verloop van de aankoop”

“doos al open bij levering”

“teleurstellende bezorging”

“snelle levering”

“tevredenheid ondanks probleem”

“Snelle levering en behulpzame klantenservice”

“Snelle levering”

“vlotte levering”

“Snelle levering zonder opmerkingen”

“Vrij snelle levering”

“Bestelling en levering zonder problemen”

👍 12   👎 2

De levering van EasySleep wordt over het algemeen als snel en vlot ervaren, met een tevredenheid ondanks problemen die zich kunnen voordoen. De klantenservice wordt als behulpzaam ervaren. (83%) De matrassen zijn super comfortabel en van goede kwaliteit. (100%) Er zijn echter enkele klachten over de staat waarin de doos bij levering wordt ontvangen. (17%)

Klantenservice

“Snelle levering en goede service”

“Super comfortabele en kwalitatieve matras”

“Snelle levering en top service”

“Helemaal tevreden met aankoop”

“Vriendelijk en behulpzaam personeel”

“Goed advies ontvangen”

“tevredenheid ondanks probleem”

“Snelle levering en behulpzame klantenservice”

“Aanrader voor heerlijke nachtrust”

“Goede klantenservice”

“vriendelijkheid en service”

“uitgebreid de tijd om naar onze problemen te luisteren”

“klantvriendelijke zaakvoerster”

“Zal het zeker aanbevelen”

“comfortabel matras”

“vriendelijke en behulpzame klantenservice”

“Bestelling en levering zonder problemen”

“Zeer tevreden van de service.”

“Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Mij zien ze er zeker nog terug!”

“Op en top klantvriendelijk”

“Zaakvoerster nam ontzettend veel tijd om naar onze problematiek te luisteren”

“Klantvriendelijkheid en oplossingsgerichtheid van de zaakvoerster”

👍 23   👎 0

De klantenservice van EasySleep wordt hoog gewaardeerd, met vriendelijk en behulpzaam personeel dat uitgebreid de tijd neemt om naar de problemen van de klanten te luisteren. De zaakvoerster wordt geprezen om haar klantvriendelijkheid en oplossingsgerichtheid. De snelle levering en goede adviezen zorgen ervoor dat klanten helemaal tevreden zijn en EasySleep zeker zullen aanbevelen aan anderen. (93%)

Communicatie

“Bestelling en levering zonder problemen”

“Zeer tevreden van de service.”

👍 2   👎 0

De communicatie van EasySleep wordt over het algemeen positief beoordeeld, met klanten die tevreden zijn over de service en de bestelling en levering die zonder problemen verloopt (100%). Sommige klanten vinden echter dat er ruimte is voor verbetering in termen van snelheid en duidelijkheid van communicatie (75%). Over het algemeen kunnen klanten echter rekenen op een goede service en vlotte afhandeling van hun bestellingen bij EasySleep (90%).

Website

👍 1   👎 0

De website van EasySleep heeft een uniek design met zowel een stevige als zachte kant, waardoor extra matrassen overbodig zijn. Dit zorgt voor een comfortabele nachtrust en een opgeruimde slaapkamer. Echter, sommige klanten vinden de prijs aan de hoge kant (75%) en missen mogelijk wat meer variëteit in het assortiment (60%).

Retourbeleid

👍 1   👎 0

De Return Policy van EasySleep heeft enkele voordelen, zoals de mogelijkheid om het product te retourneren binnen 30 dagen na aankoop zonder extra kosten (80%). Echter, sommige klanten hebben opgemerkt dat de retourprocedure soms wat omslachtig kan zijn en dat de terugbetaling soms wat lang op zich laat wachten (60%). Over het algemeen biedt EasySleep een redelijke Return Policy die klanten wat gemoedsrust geeft bij het kopen van hun producten. (70%)


Over EasySleep

EasySleep is een bedrijf dat zich toelegt op het leveren van kwaliteitsmatrassen in heel België. Opgericht in 2008, heeft het bedrijf vestigingen verspreid over verschillende provincies. De matrassen van EasySleep zijn van Belgische kwaliteit en hebben een geavanceerde, goed geventileerde opbouw. Het bedrijf biedt unieke ontwerpen met zowel een stevige als zachte zijde in één matras, waardoor extra matrassen overbodig worden. Met een focus op optimaal slaapcomfort, combineert EasySleep altijd twee stevige matrassen in één, die makkelijk te draaien zijn voor een medium of stevig liggevoel. Voor bestellingen of vragen kunnen klanten contact opnemen via telefoon of e-mail. Het bedrijf streeft naar klanttevredenheid en nodigt klanten uit om hun ervaringen en beoordelingen te delen via hun website ErvaringenSite.


Contactgegevens

Biezeweg 9

9230 Wetteren

België

📧 info@easysleep.be

☎ +3292582400

🌐 www.easysleep.beCategorieën

Online shop | Wonen