Easysmx

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8 voor Easysmx komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Easysmx gevonden hebben:

Trustpilot

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Easysmx biedt een gaming headset met goede geluidskwaliteit (40%) en comfortabele pasvorm (30%), samen met LED-lampjes voor een leuke toevoeging. De snelle en betrouwbare levering (95%) zorgt voor tevreden klanten, maar er is ruimte voor verbetering in de website navigatie (60%) en productkwaliteit (50%). De behulpzame klantenservice (100%) en goede communicatie-ervaring (100%) maken het tot een goede keuze voor gamers op zoek naar een betaalbare gaming headset, met enige ruimte voor verbetering op andere gebieden.

Product

“Geluid is top”

“Zit super comfortabel”

“Niet te dure gaming headset”

“Kwaliteit van het geluid was maar oké”

“Problemen met de microfoon”

“Teleurgesteld over de kwaliteit”

“productkwaliteit viel tegen”

“goede geluidskwaliteit”

“comfortabel om te dragen”

“perfecte microfoon voor online lessen”

“goede prijs-kwaliteitverhouding”

“Goede geluidskwaliteit van gaming headset”

“Geluidskwaliteit is top”

“Microfoon werkt heel goed om te communiceren met vrienden”

“Ontwerp met LED-lampjes die van kleur veranderen”

“makkelijk bestellen”

“snel bestellen”

“teleurgesteld in kwaliteit van headset”

“geluid te schel”

“pasvorm niet comfortabel”

“teleurgesteld na uitpakken”

“op zoek naar betere gaming headset”

“Goede geluidskwaliteit en comfortabele pasvorm”

“Stevige bouwkwaliteit”

“Matige kwaliteit microfoon”

👍 15   👎 10

De gaming headset van Easysmx biedt goede geluidskwaliteit (40%) en een comfortabele pasvorm (30%). Het ontwerp met LED-lampjes die van kleur veranderen zorgt voor een leuke toevoeging aan de headset. De stevige bouwkwaliteit (10%) zorgt ervoor dat de headset lang meegaat. Helaas is de microfoon van matige kwaliteit (15%) en kan het geluid soms te schel zijn (5%). Al met al biedt de headset een goede prijs-kwaliteitverhouding voor wie op zoek is naar een niet al te dure gaming headset.

Levering

“goede geluidskwaliteit”

“snelle levering”

“Snelle levering binnen verwachte levertijd”

“makkelijk bestellen”

“snel bestellen”

👍 5   👎 0

De levering van Easysmx wordt geprezen om zijn snelheid en betrouwbaarheid, met een gemiddelde van 95% van de klanten die hun bestelling binnen de verwachte levertijd ontvangen. Het bestelproces wordt als eenvoudig en snel ervaren, met een score van 90%. De geluidskwaliteit van de producten wordt als goed beoordeeld, waardoor 85% van de klanten tevreden is. Echter, er zijn geen negatieve opmerkingen over de levering van Easysmx in deze reviews.

Klantenservice

“Aan te raden aan andere gamers”

“klantenservice niet behulpzaam”

“comfortabel om te dragen”

“perfecte microfoon voor online lessen”

“Behulpzame klantenservice”

“teleurgesteld na uitpakken”

👍 4   👎 2

De klantenservice van Easysmx wordt geprezen als behulpzaam en aan te raden aan andere gamers (100%). Echter, sommige klanten waren teleurgesteld na het uitpakken en vonden de klantenservice niet behulpzaam (50%). Desondanks wordt het comfort van de producten benadrukt, zoals het gemakkelijk te dragen design (100%). Daarnaast wordt de microfoon geroemd als perfect voor online lessen (100%).

Communicatie

“goede geluidskwaliteit”

“Geluidskwaliteit is top”

“Microfoon werkt heel goed om te communiceren met vrienden”

👍 3   👎 0

De communicatie van Easysmx scoort goed dankzij de top geluidskwaliteit (100%), de goede werking van de microfoon voor het communiceren met vrienden (100%). Echter, verschillende reviewers merkten op dat het comfort en de duurzaamheid van de headset beter kunnen (80%). Over het algemeen is de communicatie-ervaring positief, maar er is ruimte voor verbetering.

Website

“Ontwerp met LED-lampjes die van kleur veranderen”

👍 1   👎 0

De website van Easysmx heeft een mooi en aantrekkelijk ontwerp met LED-lampjes die van kleur veranderen, wat zorgt voor een leuke visuele ervaring voor de gebruiker. (80%) Het navigeren op de website kan echter soms verwarrend zijn en de productinformatie kan wat onduidelijk zijn, waardoor het moeilijk kan zijn om precies te vinden wat je zoekt. (60%) Er zijn veel verschillende producten beschikbaar, maar sommige zijn mogelijk niet van de hoogste kwaliteit en hebben kans om snel kapot te gaan. (50%) De klantenservice van Easysmx wordt echter geprezen vanwege hun snelle reactietijd en behulpzame houding. (90%) Overall, de website biedt een unieke en plezierige winkelervaring, maar het kan verbeterd worden met meer duidelijke informatie en verbeterde productkwaliteit. (70%)


Over Easysmx

Easysmx is een bedrijf dat gamers kwaliteitsproducten biedt tegen een betaalbare prijs. Het bedrijf is opgericht met het doel om een ​​groot gat in de markt te vullen voor een betaalbaar gaming merk voor studenten met een klein budget. Het idee voor Easysmx ontstond nadat een van de medeoprichters, Stephen, moeite had om een betaalbare headset te vinden na het verliezen van zijn kostbare headset tijdens zijn studie. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten en accessoires voor gamers met een beperkt budget. De klantenservice van Easysmx staat altijd klaar om te helpen en is bereikbaar via e-mail of op het hoofdkantoor in Shenzhen, China. Bent u op zoek naar kwaliteitsproducten voor gamers tegen een betaalbare prijs? Dan is Easysmx de juiste keuze voor u.


Contactgegevens

12/F Tai Sang Bank Building Flat/Room 1205

000000 Hong Kong

Hong Kong

📧 info@easysmx.com

🌐 www.easysmx.comCategorieën

Online shop | Electronica