EazeGames

32 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7.2 voor EazeGames komt uit 32 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor EazeGames gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Retourbeleid Retourbeleid

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De Return Policy van EazeGames heeft een aantal oplichters (100%) die klanten bedriegen met valse beloften en problemen hebben met terugbetalingen. Aan de positieve kant (50%), biedt het bedrijf wel een flexibel retourbeleid aan dat klanten de mogelijkheid geeft om producten terug te sturen en hun geld terug te krijgen binnen een redelijke termijn. Echter, de slechte reputatie van het bedrijf op het gebied van eerlijkheid en transparantie maakt het moeilijk om volledig op hun Return Policy te vertrouwen (75%).

“Oplichters”

👍 0   👎 1

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Sandra Janssen - 13 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Oplichters