EliteDating Reviews

: 8
5% Zou hier weer kopen

Relevantste positieve review

  2021-11-08
date
Vanwege het harde geluid om me heen heb ik me aangemeld voor Elite. Op zoek naar een betere en m...Lees verder
Sasha

Relevantste negatieve review

  2024-04-03
Aankoop van een lidmaatschap
Ik heb gemerkt dat er maar weinig echte profielen zijn op dit platform en dat je eigenlijk niet v...Lees verder
Yanis Lambrechts

Review met meeste stemmen

  2024-03-13
Aankoop Elite Datingsite
Ik ben echt teleurgesteld in mijn ervaring met de Elite Datingsite. Ik heb me ingeschreven voor e...Lees verder
N. Van den Broeck

Reviews (8)

  (0)

 (1)

  (2)

  (5)

  (0)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  date

  Vanwege het harde geluid om me heen heb ik me aangemeld voor Elite.
  Op zoek naar een betere en meer kwalitatieve match dan ik gewoonlijk doe, vond ik mijn profiel op datingsites.
  Het algoritme van Elite ziet er beter uit dan wat ik op andere websites heb gevonden. Hoewel ik soms niet begrijp waarom het bij mij past, maar er moet een reden zijn? ?
  Als je er echt iets uit wilt halen, is gratis lidmaatschap niet genoeg, helaas is het niet de goedkoopste datingsite, maar tot nu toe vond ik het veel beter dan welke andere site dan ook, dit is echt een bonus.
  Ze hebben ook veiligheidsborden, die voor mij erg belangrijk zijn, en ik controleer altijd van tevoren.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Abonnement site de rencontre

  Mijn mama wou zich inschrijven op een datingwebsite en koos deze zonder de reviews vooraf te controleren. Helaas was ze niet tevreden met haar abonnement en wou ze haar geld terug. Maar het was onmogelijk om hen te contacteren, geen telefoonnummer, geen e-mail, enkel een postadres in Duitsland. Na vele zoektochten vond ik uiteindelijk een formulier om mijn vraag te sturen en kreeg ik binnen een uur antwoord, waarin de annulering en terugbetaling bevestigd werden. Let op, je moet je verzoek binnen 14 dagen na je abonnement indienen. Ik hoop dat mijn ervaring anderen kan helpen om dit te vermijden!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een lidmaatschap

  Ik heb gemerkt dat er maar weinig echte profielen zijn op dit platform en dat je eigenlijk niet veel kan doen zonder te betalen. En de klantenservice lijkt ook totaal afwezig te zijn. Ik zou dit platform gewoon vermijden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop Elite Datingsite

  Ik ben echt teleurgesteld in mijn ervaring met de Elite Datingsite. Ik heb me ingeschreven voor een abonnement van 3 maanden, maar heb niet echt kunnen praten met andere gebruikers, in tegenstelling tot andere sites waar ik in slechts enkele weken al succesvolle gesprekken en ontmoetingen had. Toen ik mijn abonnement wilde annuleren na de betaalde periode, werd het automatisch verlengd voor nog eens een maand zonder mijn duidelijke toestemming. Ze dreigden zelfs met juridische stappen als ik niet zou betalen. Ik vind het logisch dat wanneer je je profiel verwijdert, je ook geen abonnement meer wilt. Kortom, ik zou deze datingsite echt niet aanraden aan anderen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  EliteDating abonnement

  Echt, dat is echt een rotzooi! De weinige profielen die wel passen, bleken altijd nep te zijn. En er is geen enkele manier om in contact te komen met de mensen achter de site. En als je niet in België woont, kan je abonnement niet worden stopgezet. Ik voel me echt bedrogen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Inschrijving voor dating site

  Ik voel me echt opgelicht! Na meerdere weken lid te zijn, heb ik slechts met 2 mensen gesproken en 2 glimlachen ontvangen op de eerste dag. Daarna niets meer gehoord. Heel veel nep profielen ook! Ze zeggen dat je 20 voorstellen per dag krijgt, maar ik krijg er maar één of twee, soms zelfs niets. En nu hebben ze ook nog eens direct mijn betaling voor een abonnement van 6 maanden afgeschreven!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Online dating abonnement

  Het spijt me, maar ik moet toegeven dat ik het eens ben met de mensen die denken dat dit platform niet helemaal eerlijk is. Ze beweren dat ze 24/7 beschikbaar zijn, maar geven geen telefoonnummer voor contact. De recensies bevestigen mijn vermoedens dat, aangezien ik geen enkele reactie kreeg op mijn berichten naar potentiële matches en begon te twijfelen of mijn profiel misschien niet interessant genoeg was, de kans groot is dat veel van de profielen nep zijn. Dit is teleurstellend en frustrerend, maar het is ook geruststellend om te weten dat het probleem niet bij mij ligt. Er moet iets gedaan worden om te voorkomen dat nieuwe leden dezelfde pijnlijke ervaringen doormaken en hun geld verspillen. Een terugbetaling zou op zijn plaats zijn. Heeft iemand een idee hoe we dit kunnen bereiken?


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  abonnement van 3 maanden

  De service is echt teleurstellend. Na mijn aankoop werkte niets zoals het hoort. Ik heb geprobeerd om contact op te nemen met de klantendienst, maar dat lukte gewoon niet. Dit is zeker iets om te vermijden.


Anderen bekeken ook