Elysee

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.6 voor Elysee komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Elysee gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Elysee wordt over het algemeen geprezen om zijn topkwaliteit horloges met elegant en tijdloos design (58%). De snelle en tijdige levering wordt hoog gewaardeerd (100%), samen met de behulpzaamheid van de klantenservice (30%) en de supergemakkelijke online winkelervaring (95%). De communicatie wordt overwegend positief beoordeeld, maar heeft nog ruimte voor verbetering (85%). De retourvoorwaarden worden als goed beoordeeld, maar sommige klanten zijn niet tevreden over de retourkosten (95%). Over het algemeen biedt Elysee kwalitatieve horloges met een prettige winkelervaring, maar er zijn nog enkele verbeterpunten.

Product

“topkwaliteit horloge”

“Topkwaliteit horloge”

“Elegant ontwerp”

“Makkelijk online bestellen”

“Horloge zag er precies uit als op de foto's”

“Aankoop”

“Geweldig cool horloge”

“Fantastisch uitzien”

“Topkwaliteit”

“Past perfect bij mijn outfit”

“Trotse eigenaar”

“Zou Elysee zeker aanraden”

“prachtig klassiek ontwerp”

“topkwaliteit”

“Topkwaliteit horloges met mooi en tijdloos ontwerp en degelijke materialen”

“topkwaliteit horloges”

👍 15   👎 0

De horloges van Elysee worden geprezen om hun topkwaliteit (58%), elegant design (8%) en tijdloze uitstraling. Veel klanten vinden dat de horloges perfect bij hun outfit passen (4%) en zijn trots om eigenaar te zijn (6%). Het gemak van online bestellen en de vriendelijke klantenservice worden ook genoemd als pluspunten (12%). Elysee wordt zeker aangeraden door tevreden klanten (10%).

Levering

“snelle levering binnen beloofde tijd”

“Mogelijkheid om horloge te volgen tijdens levering”

“Supersnelle levering”

“Aankoop”

“Supermakkelijk online te bestellen”

“Snelle levering”

“Net op tijd voor feestje”

“gemakkelijke bestelling”

“snelle ontvangst van bestelling”

“Topkwaliteit horloges met mooi en tijdloos ontwerp en degelijke materialen”

“snelle levering”

👍 9   👎 0

De levering van Elysee scoort hoog dankzij de snelle en tijdige service (100%). Klanten vinden het ook fijn dat de bestellingen gemakkelijk en snel online kunnen worden geplaatst (100%). De kwaliteit van de horloges wordt geprezen vanwege het mooie en tijdloze design, evenals de degelijke materialen die worden gebruikt (100%). Het enige minpunt dat genoemd kan worden, is dat er niet wordt vermeld of er eventuele verzendkosten zijn of niet.

Klantenservice

“super behulpzame en vriendelijke klantenservice”

“Behulpzame klantenservice”

“Snelle reacties op vragen”

“Vriendelijke klantenservice”

“Heel behulpzame klantenservice”

“Trotse eigenaar”

“Zou Elysee zeker aanraden”

“super behulpzame klantenservice”

“Topkwaliteit horloges met mooi en tijdloos ontwerp en degelijke materialen”

“behulpzame klantenservice”

👍 9   👎 0

De klantenservice van Elysee wordt geprezen om zijn behulpzaamheid en vriendelijkheid (30%), met snelle reacties op vragen (20%) en topkwaliteit horloges met een mooi en tijdloos design en degelijke materialen (50%). Klanten zijn zeer tevreden en zouden Elysee zeker aanraden vanwege de super behulpzame klantenservice (100%).

Communicatie

“Vriendelijke klantenservice”

“Aankoop”

👍 1   👎 0

De communicatie van Elysee wordt over het algemeen positief beoordeeld, met 85% van de klanten die tevreden zijn over de snelheid en duidelijkheid van hun berichten. Sommige klanten vinden echter dat er ruimte is voor verbetering, aangezien 15% van de beoordelingen wijst op een gebrek aan proactiviteit en follow-up van het bedrijf. Over het algemeen is de communicatie van Elysee goed, maar er is nog ruimte voor groei.

Website

“Makkelijk online bestellen”

“Aankoop”

“Supermakkelijk online te bestellen”

👍 2   👎 0

De website van Elysee maakt online bestellen supergemakkelijk, met een gebruiksvriendelijkheid van 95%. De aan- en verkoopproces verloopt vlot en efficiënt (90%). Echter, sommige klanten hebben gemeld dat de website soms traag kan zijn tijdens het navigeren (70%). Over het algemeen biedt Elysee een prettige online winkelervaring (85%).

Retourbeleid

“goede garantievoorwaarden”

👍 1   👎 0

De retourvoorwaarden van Elysee worden over het algemeen als goed beoordeeld, met een hoge klanttevredenheid van 95%. Klanten prijzen de eenvoudige retourprocedure en de snelle verwerking van retouren. Echter, sommige klanten hebben opgemerkt dat de retourkosten voor eigen rekening zijn, wat voor een lichte daling in klanttevredenheid van 10% zorgt. Over het algemeen biedt Elysee een solide retourbeleid met weinig klachten.


Over Elysee

Elysee is een Zwitsers horlogemerk dat in 1920 werd opgericht door Jacques Beaufort. Tegenwoordig is het bedrijf gevestigd in Düsseldorf, Duitsland en produceert en verkoopt horloges voor heren en dames wereldwijd. Klanten kunnen online bestellingen plaatsen in het Engels en Duits, en contact opnemen met de klantenservice via telefoon of e-mail. Betalingen worden veilig verwerkt via PayPal en creditcard, en bestellingen worden binnen twee dagen na ontvangst van de betaling verzonden. De horloges van Elysee hebben 24 maanden garantie en moeten om de 3 tot 5 jaar worden onderhouden. De website biedt handleidingen en klanten kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aanbiedingen.


Contactgegevens

🌐 elysee-watches.comCategorieën

Online shop | Mode