50five

Alle reviews

50five

56% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: What are our customers saying?

J
J.K.
Wij hebben veel rondgekeken voor we overgingen tot de grote aanschaf van een thermostaat. 50five was veruit de goedkoopste aanbieder. Omdat we een heel aantal specifieke vragen hadden over deze the...Lees verder
L
Lina
Wij hadden hier van alles besteld een keer. Er zat alleen bij een product geen gebruiksaanwijzing, tenminste die konden we niet vinden, dus we hadden gebeld en toen hebben ze ons door het hele proc...Lees verder
M
Mats
Als noodoplossing bij terecht gekomen toen wij anderhalve maand op vakantie gingen. Hierdoor kon ik aanwezigheid tonen door mijn lampen elke avond om 1800 uur aan te laten gaan. Perfecte service, z...Lees verder
A
Annemieke
Zojuist geholpen door een vriendleijk dame aan de telefoon en een slimme stofzuiger gekocht de Neato D3, goede deal en levering komt morgen al.Lees verder
P
Peggy Van den Broeck
Een zeer slecht beleid. Erg voor het personeel dat er werkt en voor de klant. Lees verder

Alle reviews (9)

 • No reviews yet!

  Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goedkoopste thermostaat en keurige telefonisten

  Wij hebben veel rondgekeken voor we overgingen tot de grote aanschaf van een thermostaat. 50five was veruit de goedkoopste aanbieder. Omdat we een heel aantal specifieke vragen hadden over deze thermostaat, hebben we contact gezocht en gevonden. Erg vriendelijke en keurige telefonist te woord gekregen, die ons echt goed verder hielp.

  Bovendien besparen wij veel omdat dit een zogenaamde 'slimme' thermostaat is en veel zuiniger werkt.

  Wel ging er iets mis met de betaling, die was kennelijk niet goed overgekomen, maar dat lag zeker niet aan ons.
  Weer contact opgenomen met 50five en ze zouden er meteen naar kijken. Binnen een paar uur kreeg ik al een uitgebreide reactie in de mail met alle gegevens correct. Het betalingsprobleem was ook goed gemaakt. Waar het precies aan lag, geen idee, niet aan ons in ieder geval, maar het is nu opgelost en dat is het voornaamste.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goede service en dienstverlening

  Wij hadden hier van alles besteld een keer. Er zat alleen bij een product geen gebruiksaanwijzing, tenminste die konden we niet vinden, dus we hadden gebeld en toen hebben ze ons door het hele proces heen geholpen. Later vonden we de gebruiksaanwijzing alsnog terug... Maar we vonden dat we erg goed geholpen waren en ze waren ook erg vriendelijk. Voor ons vooral erg handig, want we zijn niet zo goed met nieuwe apparaten en dan is het niet fijn als je het zelf zou moeten uitzoeken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Noodoplossing

  Als noodoplossing bij terecht gekomen toen wij anderhalve maand op vakantie gingen. Hierdoor kon ik aanwezigheid tonen door mijn lampen elke avond om 1800 uur aan te laten gaan. Perfecte service, ze hebben me op korte termijn overal mee geholpen en ook een monteur langs gestuurd!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Slimme Stofzuiger

  Zojuist geholpen door een vriendleijk dame aan de telefoon en een slimme stofzuiger gekocht de Neato D3, goede deal en levering komt morgen al.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  beleid is erger dan verschrikkelijk

  Een zeer slecht beleid. Erg voor het personeel dat er werkt en voor de klant.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nooit meer!

  20 Dagen geleden een Ring Pro deurbel gekocht (279euro). Volgende dag reeds in huis, super dacht ik zo!
  Helaas, het item werkte niet. Na wat moeite mocht ik deze terug sturen. Enkel had ik een retourlabel nodig om deze terug te zenden. Om die te krijgen heb ik wel 15x moeten bellen, en verschillende emails moeten verzenden.
  Keer op keer vriendelijke telefonistes waar ik iedere keer opnieuw mijn verhaal 'mocht' doen. Telkens kreeg ik te horen dat ze veel begrip hadden en dat het zo niet hoorde maar ik het werd doorgegeven ik kreeg de raad om te wachten op reactie die uiteindelijk nooit kwam. Het item is ondertussen een week geleden geretourneerd en volgens de website zou ik na ontvangst bij 50five onmiddellijk een melding moeten krijgen. Terug geen feedback... Opnieuw enkele keren contact opgenomen maar dan kom je bij een telefoniste terecht die het ook "maar" doorgeven aan iemand anders en geen verdere uitleg kan aan geven.

  Situatie kort samengevat: Item besteld 20 dagen geleden, volgende dag geleverd maar defect, +-10tal mails en 30 telefoontjes verder, niets in handen...

  Ofwel staat 50five nog in zijn kinderschoenen ofwel werken daar enkele incompetente leugenaars.

  Service bij problemen dikke 0 !!!

  Geen aanrader!

  Ik heb op dit moment dezelfde problemen met deze webshop. Paar maanden geleden een Aurora Smarter Pack besteld en geleverd gekregen. Deze ging na twee maanden kapot. Na meerdere keren contact gehad te hebben met het callcenter van 50five ben ik nog geen steek verder. Volgens mij werken ze met een extern callcenter die er alleen maar op uit is om de klanten zo snel mogelijk af te wimpelen zonder met een oplossing te komen. Ik zit op dit moment met een defect product onder garantie, alleen komt 50five zijn plichten niet na. Nooit bestellen bij deze webshop.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Slimmer = goedkoper

  Aanrader! Om energie te sparen allerlei dingen 'slim' gemaakt in huis en we zijn daardoor echt goedkoper uit.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Heer

  Niet zo mooi, dit bedrijf. Voor het product werd aangegeven dat deze op voorraad was en de volgende dag zou wprden bezorgd. Geen prderbevestiging ontvangen. Na drie werkdagen maar eens een email gestuurd, geen reactie. De volgende dag kwam het geautomatiseerdebericht dat de bestelling klaar stond voor verzending. Kennelijk heeft men de site niet op orde en stelt men de voorraad te rooskleurig voor. Voor uitleg of excuses is niemand thuis. Mij ziet men hier niet mee terug.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  klant

  Mijn ervaring met 50five is zeer slecht!
  Op donderdag voor 16:00 uur na telefoontje thermostaat besteld met garantie dat hij de volgende dag geleverd zou worden, inmiddels zijn we een week verder en nog steeds geen thermostaat mogen ontvangen. Je wordt ook slecht op de hoogte gehouden over je bestelling. Je kunt telefonisch navraag doen maar dan kom je bij een callcenter dat je vraag bij een afdeling neer legt.
  Mijn advies even verder zoeken naar een andere leverancier!


Anderen bekeken ook

Christine Le Duc merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Christine Le Duc
9 reviews

Wat zeggen anderen van Cristine le duc? Er zijn volop verschillende meningen over Cristine le duc. Het is niet vreemd, aangezien het een bedrijf is...

Manfield merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Manfield
4 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Manfield? U kunt online kleding en schoenen kopen bij Manfield.  Manfield richt zich hierbij voora...

Sarenza merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Sarenza
7 reviews

Benieuwd naar ervaringen van andere klanten van Sarenza? Lees dan gauw verder. Sarenza is een webshop waar je online schoenen kan kopen. Met een u...

Flinndal merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten
Flinndal
4 reviews

Wilt u weten wat de ervaringen van andere mensen zijn met Flinndal. Dan bent u bij ErvaringenSite aan het goede adres. Hier kunt u reviews vinden...

50five

50five.com is een onderdeel van Engie (GDF SUEZ Energie België nv). Het is een online winkel met elektronica en smart devices. Kies jij ook voor de mogelijkheden van 50five.com? Ben je nog niet echt vertrouwd met 50five? Lees dan zeker verder en lees de reviews op deze pagina!

Over 50five.com
50five.com is een website die gelooft dat smart home toestellen beschikbaar moeten zijn voor iedereen. Ze zijn dan ook steeds op zoek naar inspiratie om een huis meer comfortabel te maken en te houden. Automatisering is daar een handig voorbeeld van. Vertrek je altijd op een bepaald uur naar je werk en durf je je verwarming wsel eens uitdraaien? Dat kan je gewoon zelf doen door een slim toestel, dat zorgt er voor dat het makkelijk is om geld te besparen op de energierekening.
50five heeft een breed assortiment van diensten en producten en zoekt continu naar mogelijkheden om dit verder te verbeteren. Ze hebben slimme thermostaten en ook slimme lampen. Een slimme thermostaat maakt het mogelijk om de verwarming per kamer te regelen. Ook kun je via de telefoon of een computer op afstand je verwarming bedienen. Het is mogelijk om met slimme lampen de juiste sfeer in je huis te creëren, perfect voor een gezellige avond met vrienden of een romantisch diner bij kaarslicht.
Gebruiksvriendelijkheid is ook belangrijk bij alle producten van 50five.com. Eenvoud, gemak en betrouwbaarheid zijn van groot belang. Alleen het beste is goed genoeg. Het zelf gemakkelijk installeren van de producten is ook een belangrijk aspect bij de producten van 50five.com, zo moet je je geen zorgen maken.Diensten van 50five.com
50five.com levert producten die je leven gemakkelijker maken en die gerelateerd zijn aan energie. Denk hierbij aan een slimme thermostaat, slimme lampen, beveiliging voor internet en je woning, slimme producten voor je gezondheid en het sporten en nog veel meer. 50five hanteert een persoonlijke aanpak en zijn zelfs 24 uur per dag te bereiken via e-mail en per telefoon. Ze hanteren ook een goede standaard garantie van twee jaar op alle producten. Je weet dus zeker dat je een goed product koopt bij 50five.com.  

Klachten, tips en complimenten over 50five.com
50five biedt heel wat mooie en handige producten. Mocht je ergens niet tevreden over zijn dan kun je hier je klachten over indienen per telefoon, per mail en ook via de post. Als je vragen hebt kan je ze ook langs deze wegen best bereiken.

Heb jij ervaring met 50five.com
Ken je 50five.com? Laat dit dan zeker weten in de reviews op ErvaringenSite. Zo laat je anderen weten wat ze mogen verwachten van 50five en help je hen bij het maken van een beslissing. Help anderen om een goed beeld te krijgen van 50five.com met de hulp van jouw review.