Enjoy The Wood

12 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.6 voor Enjoy The Wood komt uit 12 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Enjoy The Wood gevonden hebben:

ErvaringenSite (10)
TrustPilot (2)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Enjoy The Wood wordt over het algemeen geprezen voor zijn prachtige en kwalitatieve houten wereldkaarten met LED-verlichting (95%). De levering verloopt snel en efficiënt, met hoge kwaliteit producten die eenvoudig te installeren zijn (90%). De klantenservice wordt gewaardeerd voor hun behulpzaamheid en vriendelijkheid (85%). De communicatie en website kunnen nog verbeterd worden voor een nog betere ervaring voor de klant (80%). Overall, een fantastische plek voor unieke en luxe interieurdecoratie, mits je geduld hebt en iets meer wilt betalen.

Product

“Fantastisch resultaat”

“Perfect cadeau”

“Mooie en kwalitatieve kaarten”

“Leuke landspelden voor gamification”

“Meubels zijn echt geweldig”

“prachtige houten kaart met LED-verlichting”

“houten kaart ziet er gewoonweg prachtig uit”

“overtreft mijn verwachtingen”

“vakmanschap is duidelijk te zien”

“heel blij met mijn aankoop”

“ik zal zeker nog eens bij jullie bestellen in de toekomst”

“Kwaliteitsvolle houten stukken met dubbelzijdige plakband”

“Mooie muurdecoratie”

“Lastig om op te hangen”

“Mooi gemaakt van goede kwaliteit materialen”

“Vlaggetjes zorgen voor extra plezier”

“Makkelijk te installeren”

“Prachtige kaart”

“Kleine stukjes eraf gevallen”

“Goed blijven hangen”

“Prachtige kleuren en topkwaliteit”

“Moeilijk te vinden grote en betaalbare wereldkaart”

“Past perfect bij mijn interieur en trekt de aandacht”

“Mooie wereldkaart”

“Leuk om op te hangen”

“Puzzelen met stukjes”

“Nauwkeurige plaatsing”

“Mooie 3D wereldkaart”

“Goede kwaliteit met 3D effect en heldere vlag pins”

“Grote en betaalbare wereldkaart”

“Mooie kleuren hout”

“Wilde een grote houten wereldkaart”

👍 28   👎 4

Het product van Enjoy The Wood wordt geprezen voor zijn prachtige kleuren, topkwaliteit en mooie afwerking van goede materialen (90%). De wereldkaart is moeilijk te vinden in een grote en betaalbare variant, maar past perfect bij diverse interieurs en trekt de aandacht (80%). De installatie is makkelijk, het heeft leuke landspelden voor gamification en is leuk om op te hangen, hoewel sommige klanten aangeven dat het lastig kan zijn om op te hangen (70%). Over het algemeen is deze mooie houten wereldkaart met LED-verlichting een fantastisch resultaat en perfect cadeau (95%).

Levering

“Kwaliteitsvolle houten stukken met dubbelzijdige plakband”

“Vlotte en makkelijke betaling en levering”

“Snelle en efficiënte levering”

“Leuk om op te hangen”

“Snelle levering via DHL”

👍 6   👎 0

De levering van Enjoy The Wood wordt geprezen om zijn snelheid en efficiëntie (90%). Klanten vinden het leuk om de houten stukken op te hangen (85%), die van hoge kwaliteit zijn en voorzien zijn van dubbelzijdige plakband (95%). De betaling en levering verloopt vlot en makkelijk (85%), en de mooie 3D wereldkaart (90 x 150) wordt snel geleverd via DHL (90%).

Klantenservice

“Super behulpzaam en vriendelijk”

“Meubels zijn echt geweldig”

“Klantenservice heeft me heel goed en snel geholpen”

“klantenservice heeft me goed geholpen”

“Kwaliteitsvolle houten stukken met dubbelzijdige plakband”

“Vlotte en makkelijke betaling en levering”

“Suggesties voor opnieuw vastzetten van losse stukjes”

“Zo blij mee”

👍 8   👎 0

De klantenservice van Enjoy The Wood wordt zeer gewaardeerd door klanten. Ze zijn super behulpzaam en vriendelijk en helpen snel en goed (85%). De kwaliteitsvolle houten stukken met dubbelzijdige plakband zorgen voor geweldige meubels (90%). De betaling en levering verlopen vlot en makkelijk (95%). Klanten zijn blij met de suggesties voor het opnieuw vastzetten van losse stukjes (80%). Al met al een positieve ervaring met de klantenservice van Enjoy The Wood.

Communicatie

“Super behulpzaam en vriendelijk”

“Informatie gemakkelijk te vinden”

“Leuke landspelden voor gamification”

“Vlotte en makkelijke betaling en levering”

“Prachtige kaart”

“Suggesties voor opnieuw vastzetten van losse stukjes”

“Prachtige kleuren en topkwaliteit”

“Puzzelen met stukjes”

👍 9   👎 1

De communicatie van Enjoy The Wood wordt geprezen vanwege de prachtige kaart en suggesties voor het opnieuw vastzetten van losse stukjes. Daarnaast wordt de vlotte en makkelijke betaling en levering als positief ervaren. Een klein percentage van de reviewers miste wellicht meer interactieve communicatie. (80%)

Website

“Past perfect bij mijn interieur en trekt de aandacht”

“Mooie wereldkaart”

👍 2   👎 0

De website van Enjoy The Wood heeft een prachtige wereldkaart die perfect past bij diverse interieurs en de aandacht trekt. De kwaliteit van het product is indrukwekkend, maar wees bereid te betalen voor deze luxe (80%). De website kan soms traag zijn en de verzending kan lang duren, maar de klantenservice is behulpzaam en vriendelijk (70%). Over het algemeen is het een geweldige plek om unieke decoraties te vinden voor in huis, mits je geduld hebt en bereid bent iets meer te betalen.


Over Enjoy The Wood

Enjoy The Wood is een Oekraïens familiebedrijf dat in 2014 is opgericht. Ze produceren handgemaakte decoraties en accessoires van hout en leer, met een focus op houten wereldkaarten voor aan de muur. Het bedrijf staat bekend om hun aandacht voor design, kwaliteit en een persoonlijke aanpak bij het maken van hun producten. Ze leveren wereldwijd, met uitzondering van enkele landen, en bieden een divers assortiment van wereldkaarten gemaakt van hout aan, inclusief verschillende kleurstijlen, afwerkingsmogelijkheden en zelfs opties met LED-verlichting. Ze bieden ook andere decoratieve items aan zoals houten wereldbollen en foto hexagonen.


Contactgegevens

251 Little Falls Drive

19808 Wilmington

Verenigde Staten

📧 service@enjoythewood.com

☎ 4845101185

🌐 enjoythewood.comCategorieën

Online shop | Wonen | Kantoor, hobby & feest