Brouwland

Alle reviews

Brouwland

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

DrankDozijn merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
DrankDozijn
0 reviews

Koop je graag online en wil je je bestaande drankvoorraad aanvullen of iemand verrassen met een fles wijn, bier of rum? Werp dan eens een blik op d...

Wijnvoordeel.nl merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
Wijnvoordeel.nl
0 reviews

Niets biedt zo een heerlijk ontspannen gevoel, na een dagje hard werken, dan het glaasje wijn op het dakterras! Magnifiek! Bent u dat niet met mij ...

Monster merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
Monster
0 reviews

Monster, voluit ook wel Monster Energy, is een Amerikaans merk voor energiedrank. Het merk is in handen van de Hansen Beverage Company. In een groo...

BereVini merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
BereVini
0 reviews

Eindelijk wat tijd vrij in uw drukke dagschema. Geen werk te doen, geen kinderen bij de hand. U hebt een heel weekeindje voor u en uw partner vrij....

Brouwland

Wijn is niet meer weg te denken in het leven van de wijnliefhebber. Hebt u plannen om uw eigen alcoholisch bedrijf op te starten? Of bent u bezig uw bestaande wijnbedrijf uit te breiden en hebt u meer producten nodig? Bent u op zoek naar een bedrijf voor het bestellen van al uw apparatuur voor het brouwen? Dan bieden de reviews van ErvaringenSite de oplossing! U kunt met een bezoek aan ErvaringenSite meer lezen over de interessante reviews van diverse aanbieders. U verkrijgt er de informatie over het bedrijf, type producten en het perspectief van andere klanten die hun ervaringen delen. Met de bijhorende tips en tops in de reviews, krijgt u dus een beter beeld over de dienstverlening van de bedrijven en weet u welk bedrijf de beste keus voor u is.

Over Brouwland
Het bedrijf Brouwland is opgericht in 1972 door Bart Balis. Het bedrijf levert wijnbouwers producten voor zowel de hobbyist als professionals en particulieren. Brouwland begon maar klein en is uitgegroeid tot een one-stop-shop met een assortiment van 6000 producten. Door de groeiende bekendheid van Brouwland besloot Bart een webshop te starten en zo het bestellen makkelijker te maken voor klanten rondom de wereld. Brouwland werkt samen met 300 retailers in ongeveer 80 landen.

Producten en diensten van Brouwland
Brouwland is een leverancier voor wijnbouwers, brouwers en distilleerders. U kunt er terecht voor de producten voor uw eigen bier, wijn, kombucha en kaas. Bij Brouwland vindt u startpakketten voor elk rubriek, zodat u een voorproefje hebt op de smaak van uw product. Denk maar aan de producten die u nodigt hebt voor het maken van uw bierproducten, wijnsoorten, cider, zuivel, keuken & inmaak, maar ook voor al uw likeur & distilleren en kombucha. In de webshop van Brouwland probeert men u de nodige inspiratie voor uw product aan te bieden zoals ingrediëntenkits, ingrediënten, schroten, koelen, wortel beluchting, vergisten, afvullen, fruitpersen & molens, handmatige filterapparatuur, labo- & meetapparaten, voedsel fermenteren, voedseldrogers en zuivelverwerking. Het bedrijf doet ook mee aan duurzaam ondernemen en werkt aan milieuvriendelijke bewustwording bij de kopers en de rest van de samenleving.

Verzenden, garantie, klachten & betalingen bij Brouwland
Brouwland streeft ernaar om bestellingen binnen 2 tot 3 werkdagen na ontvangst te verzenden. Dit geldt voor de bestelde artikelen die in voorraad zijn. Afhankelijk van de bestemming, duurt het 2 tot 4 dagen voordat de bestelling thuis is bezorgd. Betalen bij Brouwland kan snel en veilig met iDEAL, PayPal, VISA en Mastercard. Klachten mogen worden gerapporteerd bij de klantenservice van Brouwland op het nummer +32 11 40 14 08 of viainfo@brouwland.com.

Complimenten en tips voor Brouwland
Brouwland meent al langer dan 30 jaar klaar te staan voor klanten die van start willen met hun klein bedrijf of gewoon hun hobby willen uitbreiden. Bent u ook begonnen met uw eigen bedrijf? Heeft u kortgeleden inkopen gedaan bij Brouwland voor het halen van al uw producten? Laat, ErvaringenSite en klanten die van plan zijn een bezoek te brengen aan Brouwland, weten over uw ervaring met het bedrijf. Plaats uw mening in een review van ErvaringenSite.

Bent u naast Brouwland op zoek naar andere leuke bedrijven? Bezoekt u dan de site van ervaringen en maak een doordachte keuze!