ErvaringenSite

    Ervaringen HelloFresh

    HelloFresh: Ervaringen
    Zit jij ook vaak verlegen om ideeën voor wat je nu weer op tafel zult zetten? Of heb je gewoon geen zin om boodschappen te doen? Voor wie geen tijd heeft of een beetje lui is als het gaat om eten maken, maar toch elke avond een gezonde en verse maaltijd wil bereiden, is er HelloFresh. Maar wat krijg je precies als je een voedselpakket bij HelloFresh bestelt? Is het inderdaad vers, gezond en lekker? Is de levering stipt en de prijs schappelijk? Zijn de recepten goed te maken en smakelijk bovendien? Lees hier hoe anderen HelloFresh beoordelen en bepaal op basis daarvan of jij ook geïnteresseerd bent om je wat betreft eten te laten leiden door HelloFresh!

    Over HelloFresh
    De naam zegt het al: HelloFresh gaat om verse producten. Heb je een lidmaatschap bij HelloFresh, dan doen zij voor jou wekelijks de boodschappen voor drie of vijf complete maaltijden en bezorgen die gratis bij jou thuis, samen met een recept opdat je weet wat je ermee moet. Eerst proberen? Bestel dan een proefbox. Producten komen slechts de selectieronde door als ze vers en lekker zijn en als het duidelijk is wat de herkomst is (en dat de leverancier met respect voor plant en dier werkt). Wat betreft de recepten zijn er ook voorwaarden. Het liefst maakt HelloFresh gebruik van groenten die niet meer bij iedereen bekend zijn (de toch weer steeds bekendere vergeten groenten) en die passen bij het seizoen. In de winter kun je dus pastinaak verwachten (misschien is niet iedereen daar blij mee), maar ook koolraap en boerenkool; in het voorjaar zul je eerder gerechten met raapstelen, postelein en asperges in de box vinden. Doordat producten direct bij de leveranciers worden ingekocht, bevatten ze meestal geen toevoegingen zoals smaakversterkers. Des te gezonder!

    Wat zit er in een hello fresh box? Beautilab.be legt het even uit!

    Diensten van HelloFresh
    Om het gemak te vergroten zijn de recepten redelijk simpel en kosten gemiddeld dertig minuten om te bereiden. Ook handig: HelloFresh berekent de voedingswaarden vast voor je, zodat je precies weet hoeveel calorieën, koolhydraten, vetten en eiwitten je binnenkrijgt. Handig als je op een speciaal dieet bent of gewoon goed in de gaten wilt houden wat je binnenkrijgt. Ook niet onbelangrijk: om voedselverspilling tegen te gaan, worden overgebleven producten gedoneerd aan de Voedselbank. Het karton van de boxen wordt gerecycled en voor nieuwe boxen en verpakkingen wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van gerecycled materiaal.

    Voor wie de recepten altijd binnen handbereik wilt houden, is er de HelloApp voor iPhone en iPad. Wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief ontvang je niet alleen recepten, maar ook €10,- korting op jouw eerste box. En als je iemand anders blij wilt maken met een duurzame doos eten, dan kun je op de website cadeaubonnen kopen.

    Klachten over HelloFresh
    Vragen over bijvoorbeeld bezorging, recepten, ingrediënten of betalingen worden met enthousiasme beantwoord. Sterker nog, ze zitten te springen om te horen wat je van hun recepten vindt. Dat kun je doen bij de klantenservice (per mail of telefonisch), op hun bezoekadres in Amsterdam, via de sociale media - omgedoopt tot HelloMedia - Facebook, Twitter en Instagram. En/of laat hier bij ErvaringenSite een reactie achter! Wat vind jij van HelloFresh?

    Ervaringen van consumenten over de hellofresh box. Hoe was het eten? Was het vers en de levering op tijd? Lees & schrijf ervaringen op ErvaringenSite!

    HelloFresh
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (18)

    7,2
    61% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    7,2

    Service

    6,8

    Prijs

    6,6

    Leveren

    7,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Lekker, maar te weinig afwisseling en opgepast: vervaldatum!

    Poulin Lieven25-08-2018

    Zeer ontevreden : heb een box mogen ontvangen waarbij de maaltijden binnen 2 dagen moesten worden opgegeten! Dus moeten weggooien. Reactie hellofresh was ontwijkend. Ze gaan het doorgeven. Ondertussen wel betaald om eten weg te gooien.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5,5

    domiciliëring bij Hello Fresh

    Paul04-07-2018

    Ik ben al langer klant bij Hello Fresh en ben er zeer tevreden over; Via een actie van H.F. heb ik mijn abonnement on hold geplaatst en er een ander geopend op naam van mijn vrouw. Maar tot mijn grote verbazing nemen ze het aankoopbedrag via domiciliëring van mijn rekening een maand vóór de eigenlijke levering !? Zulke praktijk zal door hun belgische potentiële klanten weinig gesmaakt worden !!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    8

    Zeer tevreden

    Panis Toon24-01-2018

    Wij zijn alvast super tevreden over hello fresh.
    Mijn vrouw en ik kijken er elke week naar uit om samen te kokerellen in de keuken en allerlei nieuwe voedingswaren te leren kennen. Normaal houden we ons altijd aan de klassieke keuken en durven we niks te kopen wat we niet kennen. Bij hello fresh doen we dit wel en het valt altijd heel goed in de smaak!
    Het is niet zo heel goedkoop, maar het zijn wel altijd mooie en gezonde producten en voor ons is het zeker zijn geld waard. De hoeveelheid is ideaal voor ons.

    Bedankt ????

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Foodboxing

    Stokpaard.xyz23-01-2017

    Anno 2017 gingen we ook aan het foodboxing. We hadden veel negatiefs gehoord maar ook veel positiefs. We wisten dus op voorhand waar we aan begonnen en net het aspect dat het moeilijk zou zijn om te pauzeren of stoppen met de boxen sprak ons aan. Dat gaan we dus na een tijdje ook bewust doen. Al onze ervaringen posten we in blogposts, volledig onafhankelijk.
    Man, vrouw en twee kleine kinderen en er werd ons een box voor 3 personen aangeraden.
    Momenteel onze eerste box binnen, perfect op tijd geleverd met een mooie selectie groenten.
    Druk met koken en proeven en testen momenteel.
    Voorlopig positief over het bedrijf, de opzet en de klantendienst.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Harstikke handig, gezonder eten en nieuwe gerechten

    Fanneke28-09-2016

    Harstikke handig pakket

    Ik merk dat ik echt gezonder eet en het scheelt mij tijd in boodschappen doen en bedenken wat ik ga eten. Bovendien "leer" ik nu allerlei nieuwe etenswaren en gerechten bereiden, harstikke leuk.

    Ik ontvang HelloFresh een paar keer per week.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    kilo's afvallen met voedselpakketten

    Paula13-09-2016

    Het was niet eens de bedoeling, maar sinds ik de pakketten van HelloFresh gebruik, ben ik echt iets van 8 kilo afgevallen!
    Denk dat het komt omdat het gezondere maaltijden zijn dan dat ik normaal maakte.

    Als ik geen tijd had, was ik wel eens geneigd een patatje te gaan halen ofzo.

    Nu krijg ik een paar keer per week een pakket thuis en dan maak ik dat, want dan moet je wel.

    En zo dwong ik mezelf gezonder te eten en krijg daar als gratis beloning bij, dat ik ook ineens van die kilo's af ben.

    Daar kan geen dieet tegenop!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    slechte service

    Anita09-09-2016

    Na een jaar een betalingsherinnering met incassodreiging ontvangen...of ik nu een box die ik meer dan een jaar geleden schijn te hebben ontvangen, wil betalen. Ook 6 euro achterstallige boetes... Ik heb niet eerder een dergelijke brief ontvangen en vind het een vreemde zaak dat ik een jaar later hier bericht van krijg. Waarschijnlijk willen ze nog even wat geld binnenharken...

    RUUD06-11-2016

    Het zelfde hier na een jaar een faktuur met zelfde dreiging email gestuurt dan krijg je excuses maar des ondanks betalen Dus nu afwachten of de deurwaarder ons bezoekt en

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    kleine lettertjes...niet zo Fresh

    Robbert-Jan Huijding24-08-2016

    Het opzeggen wordt je bijna onmogelijk gemaakt en is zeer onduidelijk. De consumenten organisaties zijn daar wel helder over maar....Hello? gaan we daar dan gewoon meer door? Ja dus en dat is niet zo Fresh vind ik.
    om onduidelijke reden heb ik 2 abonnementen( altijd maar 1 box gekregen en deze netjes opgezegd. gaan ze gewoon door met leveren!
    De gerechten waren best prima maar de regeltjes en commeciële instelling geven de gerechten een minder fijn geurtje....not zo Fresh dus.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Ik heb ervaring met hellofresh

    Van dijk02-01-2016

    Prima box, lekker dingen en recepten. Altijd op tijd. Nooit problemen gehad. Voor hardwerkende 2-verdieners met kinderen een uitkomst want het scheelt je heel veel tijd. Jammer dat deze uitvinden er nu pas is...hadden ze dit 10 jaar geleden maar al gehad.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Misleidende Marketing

    Robert10-12-2015

    HelloFresh boxen, een prima idee, maar dat je na een proefbox gelijk een abonnement hebt is enigzins misleidend. Porties mager voor gezin met opgroeiende kinderen en redelijk aan de prijs. Systeem met pauzes inlassen is erg lastig en moet je per week aangeven. Het meest misleidende is nog wel dat je in het begin een bericht krijgt dat je volgende box eraan komt en dat je die nog kunt wijzigen, maar dat ze daar opeens mee stoppen. Mijn kinderen zijn de Hellofresh boxen naar een paar weken zat. Als je niet elke week de box wilt hebben, kun je beter en goedkoper bijv de Allrehande box bestellen. die kan je gewoono bestellen wanneer je wilt en komt niet ongewild weer op je stoep.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Simpel en snel, uitkomst voor mij

    Pater02-12-2015

    Ik heb een drukke baan en ik ergerde me dood om elke avond wat te zoeken en te koken. Nu wordt het voor me uitgezocht en gebracht. En dat vind ik prima. Kost me nou niet echt veel meer dan dat ik het bij de appie zou halen ofzo. Als ze divers blijven als ze nu doen, dan blijf ik nog even bij ze.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Misleidende marketing

    Marieke02-12-2015

    Gereageerd op een kortingsbon voor eerste box. Na de afschrijving per Ideal en de ontvangst van de bevestigingsmail blijkt dat ik een wekelijks abonnement ben aangegaan en verplicht ben een tweede box af te nemen! Volgens de dame aan de telefoon 'heel duidelijk' vermeld bij mijn bestelling. Niet dus, dit is ronduit misleidende marketing, zo moet je geen klanten willen binnenhalen. Na deze ervaring word ik dus never nooit meer klant.
    HelloFresh, DoeiFresh.

    lydia26-05-2016

    Dit is het enigste dat je hoord na een aanvraag, duurd nu wel erg lang Uw aanvraag kan momenteel niet worden afgehandeld. Wij zijn op dit moment bezig met een nieuw product om u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Om deze reden wordt het volledige systeem opnieuw bekeken en aangepast. Dit kan nog enkele weken duren.

    IA02-06-2016

    caspher heeft gesoemeld met rentes mensen hebben te veel betaald,ik vind dat dit terug betaald moet worden aan de klanten

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Simpel en snel, uitkomst voor mij

    Pater10-02-2016

    Ik heb een drukke baan en ik ergerde me dood om elke avond wat te zoeken en te koken. Nu wordt het voor me uitgezocht en gebracht. En dat vind ik prima. Kost me nou niet echt veel meer dan dat ik het bij de appie zou halen ofzo. Als ze divers blijven als ze nu doen, dan blijf ik nog even bij ze.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Ik heb ervaring met hellofresh

    Van dijk10-02-2016

    Prima box, lekker dingen en recepten. Altijd op tijd. Nooit problemen gehad. Voor hardwerkende 2-verdieners met kinderen een uitkomst want het scheelt je heel veel tijd. Jammer dat deze uitvinden er nu pas is...hadden ze dit 10 jaar geleden maar al gehad.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Lekker en gezond, meestal

    Effie30-09-2015

    Heb sinds kort een 'abonnement' bij HelloFresh en dat bevalt best goed. Vind het wel duur, maar als ik zelf verse ingredienten ga scoren in de supermarkt dan ben ik ook niet goedkoop uit. De kwaliteit van de producten vind ik goed, al is het soms minder dan andere keren. Dus overall best tevreden en het scheelt mij sowieso veel tijd en gedoe!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Hr

    Faassen15-09-2015

    Gereageerd op kortingsbon voor eerste box. Besteld en aangemeld. Na de afschrijving per Ideal en de ontvangst van de bevestigingsmail blijkt dat ik een wekelijks abonnement ben aangegaan met een automatisch wekelijkse afschrijving. Inmiddels abonnement met veel gedoe telefonisch bij HelloFresh (en een dame die stom verbaasd was over mijn klacht, want dit maakte ze zelden mee) kunnen opzeggen na de 2e box.
    Ik ben echt niet op mijn achterhoofd gevallen en redelijk intelligent. HelloFresh is voor mij eens maar nooit meer, dan is Appie Heijn toch betrouwbaarder dan deze oplichters.
    Ook de Reclame Code Commissie heeft zich inmiddels uitgesproken tegen de onduidelijke berichtgeving over de voorwaarden van hun acties. gewoon ordinaire misleiding dus!
    Trap er niet in!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Gebrekkige service en levering

    Joris28-08-2015

    Boxen die niet bezorgd worden, een klantenservice die altijd in gesprek is en als je ze te pakken krijgt niks voor je doen of gewoon glashard liegen dat ze wat voor je zullen doen. Eten is ok, maar de kwaliteit van de gerechten varieert per week.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Blij mee!

    Annelore04-08-2015

    HelloFresh is voor mij echt een uitkomst. Ik vind het belangrijk om goed te eten, maar dat kost ook veel tijd. Ook vind ik het erg belangrijk dat er weinig rommel in het eten zit en dat het seizoensgebonden is. Gemakkelijk en goed voor het milieu, echt iets voor mij. En nog lekker ook!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Schrijf zelf een review over HelloFresh

    Uw beoordeling