ErvaringenSite

  Ervaringen HelloFresh

  HelloFresh: Ervaringen

  Zit jij ook vaak verlegen om ideeën voor wat je nu weer op tafel zult zetten? Of heb je gewoon geen zin om boodschappen te doen? Voor wie geen tijd heeft of een beetje lui is als het gaat om eten maken, maar toch elke avond een gezonde en verse maaltijd wil bereiden, is er HelloFresh. Maar wat krijg je precies als je een voedselpakket bij HelloFresh bestelt? Is het inderdaad vers, gezond en lekker? Is de levering stipt en de prijs schappelijk? Zijn de recepten goed te maken en smakelijk bovendien? Lees hier hoe anderen HelloFresh beoordelen en bepaal op basis daarvan of jij ook geïnteresseerd bent om je wat betreft eten te laten leiden door HelloFresh!

  Wat zit er in een hello fresh box? Beautilab.be legt het even uit!

  Over HelloFresh

  De naam zegt het al: HelloFresh gaat om verse producten. Heb je een lidmaatschap bij HelloFresh, dan doen zij voor jou wekelijks de boodschappen voor drie of vijf complete maaltijden en bezorgen die gratis bij jou thuis, samen met een recept opdat je weet wat je ermee moet. Eerst proberen? Bestel dan een proefbox. Producten komen slechts de selectieronde door als ze vers en lekker zijn en als het duidelijk is wat de herkomst is (en dat de leverancier met respect voor plant en dier werkt). Wat betreft de recepten zijn er ook voorwaarden. Het liefst maakt HelloFresh gebruik van groenten die niet meer bij iedereen bekend zijn (de toch weer steeds bekendere vergeten groenten) en die passen bij het seizoen. In de winter kun je dus pastinaak verwachten (misschien is niet iedereen daar blij mee), maar ook koolraap en boerenkool; in het voorjaar zul je eerder gerechten met raapstelen, postelein en asperges in de box vinden. Doordat producten direct bij de leveranciers worden ingekocht, bevatten ze meestal geen toevoegingen zoals smaakversterkers. Des te gezonder!


  Diensten van HelloFresh

  Om het gemak te vergroten zijn de recepten redelijk simpel en kosten gemiddeld dertig minuten om te bereiden. Ook handig: HelloFresh berekent de voedingswaarden vast voor je, zodat je precies weet hoeveel calorieën, koolhydraten, vetten en eiwitten je binnenkrijgt. Handig als je op een speciaal dieet bent of gewoon goed in de gaten wilt houden wat je binnenkrijgt. Ook niet onbelangrijk: om voedselverspilling tegen te gaan, worden overgebleven producten gedoneerd aan de Voedselbank. Het karton van de boxen wordt gerecycled en voor nieuwe boxen en verpakkingen wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van gerecycled materiaal.

  Voor wie de recepten altijd binnen handbereik wilt houden, is er de HelloApp voor iPhone en iPad. Wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief ontvang je niet alleen recepten, maar ook €10,- korting op jouw eerste box. En als je iemand anders blij wilt maken met een duurzame doos eten, dan kun je op de website cadeaubonnen kopen.

  Klachten over HelloFresh

  Vragen over bijvoorbeeld bezorging, recepten, ingrediënten of betalingen worden met enthousiasme beantwoord. Sterker nog, ze zitten te springen om te horen wat je van hun recepten vindt. Dat kun je doen bij de klantenservice (per mail of telefonisch), op hun bezoekadres in Amsterdam, via de sociale media - omgedoopt tot HelloMedia - Facebook, Twitter en Instagram. En/of laat hier bij ErvaringenSite een reactie achter! Wat vind jij van HelloFresh?

  Ervaringen van consumenten over de hellofresh box. Hoe was het eten? Was het vers en de levering op tijd? Lees & schrijf ervaringen op ErvaringenSite!

  HelloFresh
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (24)

  6.6
  54% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.6
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  7.6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Foodboxing

  Anno 2017 gingen we ook aan het foodboxing. We hadden veel negatiefs gehoord maar ook veel positiefs. We wisten dus op voorhand waar we aan begonnen en net het aspect dat het moeilijk zou zijn om te pauzeren of stoppen met de boxen sprak ons aan. Dat gaan we dus na een tijdje ook bewust doen. Al onze ervaringen posten we in blogposts, volledig onafhankelijk.
  Man, vrouw en twee kleine kinderen en er werd ons een box voor 3 personen aangeraden.
  Momenteel onze eerste box binnen, perfect op tijd geleverd met een mooie selectie groenten.
  Druk met koken en proeven en testen momenteel.
  Voorlopig positief over het bedrijf, de opzet en de klantendienst.

  Door: Stokpaard.xyz 23-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  kilo's afvallen met voedselpakketten

  Het was niet eens de bedoeling, maar sinds ik de pakketten van HelloFresh gebruik, ben ik echt iets van 8 kilo afgevallen!
  Denk dat het komt omdat het gezondere maaltijden zijn dan dat ik normaal maakte.

  Als ik geen tijd had, was ik wel eens geneigd een patatje te gaan halen ofzo.

  Nu krijg ik een paar keer per week een pakket thuis en dan maak ik dat, want dan moet je wel.

  En zo dwong ik mezelf gezonder te eten en krijg daar als gratis beloning bij, dat ik ook ineens van die kilo's af ben.

  Daar kan geen dieet tegenop!

  Door: Paula 13-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Zeer tevreden

  Wij zijn alvast super tevreden over hello fresh.
  Mijn vrouw en ik kijken er elke week naar uit om samen te kokerellen in de keuken en allerlei nieuwe voedingswaren te leren kennen. Normaal houden we ons altijd aan de klassieke keuken en durven we niks te kopen wat we niet kennen. Bij hello fresh doen we dit wel en het valt altijd heel goed in de smaak!
  Het is niet zo heel goedkoop, maar het zijn wel altijd mooie en gezonde producten en voor ons is het zeker zijn geld waard. De hoeveelheid is ideaal voor ons.

  Bedankt ????

  Door: Panis Toon 24-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  domiciliëring bij Hello Fresh

  Ik ben al langer klant bij Hello Fresh en ben er zeer tevreden over; Via een actie van H.F. heb ik mijn abonnement on hold geplaatst en er een ander geopend op naam van mijn vrouw. Maar tot mijn grote verbazing nemen ze het aankoopbedrag via domiciliëring van mijn rekening een maand vóór de eigenlijke levering !? Zulke praktijk zal door hun belgische potentiële klanten weinig gesmaakt worden !!

  Door: Paul 04-07-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  8
  rating

  2 Boxen HelloFresh

  Eerste box was onvolledig (één belangrijk ingrediënt zat er niet in).
  We dachten dat we de leveringen stop hadden gezet op het account, maar ontvingen enkele weken later toch opnieuw een box die we niet konden annuleren. Noch werd er een email op voorhand verstuurd dat we een nieuwe box konden samenstelling. We kregen hun eigen samengesteld menu waar wij niets aan konden aanpassen of annuleren.

  We zouden sowieso zaterdag de box ontvangen en daarvoor moeten betalen.
  Ook al hadden we sinds donderdag al contact met de klantenservice, dit kon niet meer geannuleerd worden.

  Het opzeggen van de boxen is zeer onduidelijk en misleidend waardoor wij ons bedot voelen. HelloFresh heeft een zeer agressief en bedriegelijk businessmodel die veel mensen misleid en zo ongewenste maaltijdboxen verkoopt. Ik raad daarom ook iedereen nooit HelloFresh te gebruiken, ondanks de mooie reclames en "kortingen".

  Door: J S 09-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Hello Fresh maaltijdbox

  Voor de eerste keer HelloFresh geprobeerd. Gerechten, waren op zich lekker, maar in tegenstelling tot andere aanbieders zit je hier gelijk aan een sluip-abonnement vast. Eerst willen ze al je gegevens en daarna mag je pas maaltijden kiezen. Zodra je een abonnement hebt afgesloten hoor je niks meer van ze. Geen mailtje of smsje met een herinnering om de gerechten in je box aan te passen voor de deadline. En voor je het weet zit je de week daarna ook al met een box, met vier standaard gerechten... Klantenservice gebeld, maar (ook voor nieuwe klanten) geen coulance. Eerste keer en laatste keer. ByebyeFresh!

  Door: Fam. Nuyts 07-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Lekker en gezond, meestal

  Heb sinds kort een 'abonnement' bij HelloFresh en dat bevalt best goed. Vind het wel duur, maar als ik zelf verse ingredienten ga scoren in de supermarkt dan ben ik ook niet goedkoop uit. De kwaliteit van de producten vind ik goed, al is het soms minder dan andere keren. Dus overall best tevreden en het scheelt mij sowieso veel tijd en gedoe!

  Door: Effie 30-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Harstikke handig, gezonder eten en nieuwe gerechten

  Harstikke handig pakket

  Ik merk dat ik echt gezonder eet en het scheelt mij tijd in boodschappen doen en bedenken wat ik ga eten. Bovendien "leer" ik nu allerlei nieuwe etenswaren en gerechten bereiden, harstikke leuk.

  Ik ontvang HelloFresh een paar keer per week.

  Door: Fanneke 28-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Simpel en snel, uitkomst voor mij

  Ik heb een drukke baan en ik ergerde me dood om elke avond wat te zoeken en te koken. Nu wordt het voor me uitgezocht en gebracht. En dat vind ik prima. Kost me nou niet echt veel meer dan dat ik het bij de appie zou halen ofzo. Als ze divers blijven als ze nu doen, dan blijf ik nog even bij ze.

  Door: Pater 10-02-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Simpel en snel, uitkomst voor mij

  Ik heb een drukke baan en ik ergerde me dood om elke avond wat te zoeken en te koken. Nu wordt het voor me uitgezocht en gebracht. En dat vind ik prima. Kost me nou niet echt veel meer dan dat ik het bij de appie zou halen ofzo. Als ze divers blijven als ze nu doen, dan blijf ik nog even bij ze.

  Door: Pater 02-12-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  niets ( wel geld van mijn bankrekening gehaald ) oplichting !!

  sturen mij een box food op van 83 € zonder dat ik deze besteld heb !
  en halen direct geld van mijn bank rekening !

  dit ruikt naar Hollandse oplichting ?

  Door: Patrick 17-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  HelloFresh betaling

  Zijn zeer tevreden over de recepten en het aanbod. Het financieel plaatje is echt niet ok. We wilden kennismaken met HelloFresh via de voucher "BESTEL NU GRATIS je eerste box". Om in te loggen vonden we enkel de site "HelloFresh 50% korting"... hierdoor verloren wij blijkbaar onze aanspraak op "GRATIS". Na herhaaldelijke communicatie via shat en telefoon kon dit euvel omgezet worden in 2 X box aan 50%. Tot nu toe hebben we terug 2 X contact moeten opnemen en telkens zou onze betaling aangepast worden.... Bij een bestelling werd dan uiteindelijk van een box 50% teruggestort... de volgende box??? we zijn benieuwd!!!

  Door: Martin Cleuren 08-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  Origineel box + fruitbox

  Correcte service, lekkere maaltijd. Mag zo blijven

  Door: Evi clement 03-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  1box vakantieveiling

  ik kreeg als kado bon een enkele box ,prijs 25euro,heb intussen betaald voor deze eene box, 14euro aan opzeg ,want je bent autom.lid,en 110euro aan incasso ,kun je tellen, 150euro voor een box,
  voor je eraan begint, ga liever zelf je produkten kopen in warenhuis, verser,en stukken goedkoper, heb je geen tijd ga naar mcc donalds, das nog altijd beter,

  Door: mathy 29-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Lekker, maar te weinig afwisseling en opgepast: vervaldatum!

  Zeer ontevreden : heb een box mogen ontvangen waarbij de maaltijden binnen 2 dagen moesten worden opgegeten! Dus moeten weggooien. Reactie hellofresh was ontwijkend. Ze gaan het doorgeven. Ondertussen wel betaald om eten weg te gooien.

  Door: Poulin Lieven 25-08-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5.5
  rating

  slechte service

  Na een jaar een betalingsherinnering met incassodreiging ontvangen...of ik nu een box die ik meer dan een jaar geleden schijn te hebben ontvangen, wil betalen. Ook 6 euro achterstallige boetes... Ik heb niet eerder een dergelijke brief ontvangen en vind het een vreemde zaak dat ik een jaar later hier bericht van krijg. Waarschijnlijk willen ze nog even wat geld binnenharken...

  Door: Anita 09-09-2016
  RUUD 06-11-2016

  Het zelfde hier na een jaar een faktuur met zelfde dreiging email gestuurt dan krijg je excuses maar des ondanks betalen Dus nu afwachten of de deurwaarder ons bezoekt en

  Dirk 02-12-2019

  Ik heb tijdens een bezoek aan plopsaland De Panne kennis mogen maken met de misleidende marketing praktijken van Hello Fresh Er werd me een voorstel gedaan met meneer hebt u al iets gewonnen vandaag? Plots kreeg ik een tablet onder mijn neus waar er 4 tot 5 maaltijden zouden geleverd worden en waar het me enkel 20 € zou kosten.Ik geloofde het niet en bleef dus aandringen , nee nee meneer voor 20 € uiteindelijk heb ik me dus blindelings laten begeleiden via de tablet op uiteindelijk een contract te laten aansmeren (rekeningnum + handtekening) en hop ik was opgelicht) waar ik niet zomaar zou onderuit komen ( waar nog eens uitdrukkelijk door de vertegenwoordiger van Hello fresh werd verzekerd dit is geen verplichte aankoop na u box van 5 maaltijden. Ja tot ik de contracten de avond daarop in de bus krijg waar ik niet 20 € maar op mijn rekening 222 € zou moeten betalen voor deze 5 maaltijden. Schandalige prakrijken. Ik kreeg tegenstrijdige mails met verschillende prijzen die automatisch van mijn rekening zouden gaan Gewenste Oplossing: Ik zou graag hebben ten eerste dat er een onderzoek komt naar deze praktijken , ik zie dat er meer dan genoeg websites klachten hebben over hetzelfde lijkt al 4 jaar aan de gang te gaan - ze maken voor het eerst winst omdat ze mensen zijn beginnen oplichten .Ik wil dat hun verkoopspraktijken en licentie word ingetrokken op nog mensen verder te kunnen misleiden in Europa Zodat ze geen onschuldige mensen meer kunnen laten opdraaien op hun winstmarges te verhogen. Het zou bij sommige mensen zelfs zo een slechte service zijn dat ze het dure eten hebben moeten wegsmijten zonde mvg Dirk

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  kleine lettertjes...niet zo Fresh

  Het opzeggen wordt je bijna onmogelijk gemaakt en is zeer onduidelijk. De consumenten organisaties zijn daar wel helder over maar....Hello? gaan we daar dan gewoon meer door? Ja dus en dat is niet zo Fresh vind ik.
  om onduidelijke reden heb ik 2 abonnementen( altijd maar 1 box gekregen en deze netjes opgezegd. gaan ze gewoon door met leveren!
  De gerechten waren best prima maar de regeltjes en commeciële instelling geven de gerechten een minder fijn geurtje....not zo Fresh dus.

  Door: Robbert-Jan Huijding 24-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Ik heb ervaring met hellofresh

  Prima box, lekker dingen en recepten. Altijd op tijd. Nooit problemen gehad. Voor hardwerkende 2-verdieners met kinderen een uitkomst want het scheelt je heel veel tijd. Jammer dat deze uitvinden er nu pas is...hadden ze dit 10 jaar geleden maar al gehad.

  Door: Van dijk 02-01-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Misleidende Marketing

  HelloFresh boxen, een prima idee, maar dat je na een proefbox gelijk een abonnement hebt is enigzins misleidend. Porties mager voor gezin met opgroeiende kinderen en redelijk aan de prijs. Systeem met pauzes inlassen is erg lastig en moet je per week aangeven. Het meest misleidende is nog wel dat je in het begin een bericht krijgt dat je volgende box eraan komt en dat je die nog kunt wijzigen, maar dat ze daar opeens mee stoppen. Mijn kinderen zijn de Hellofresh boxen naar een paar weken zat. Als je niet elke week de box wilt hebben, kun je beter en goedkoper bijv de Allrehande box bestellen. die kan je gewoono bestellen wanneer je wilt en komt niet ongewild weer op je stoep.

  Door: Robert 10-12-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Misleidende marketing

  Gereageerd op een kortingsbon voor eerste box. Na de afschrijving per Ideal en de ontvangst van de bevestigingsmail blijkt dat ik een wekelijks abonnement ben aangegaan en verplicht ben een tweede box af te nemen! Volgens de dame aan de telefoon 'heel duidelijk' vermeld bij mijn bestelling. Niet dus, dit is ronduit misleidende marketing, zo moet je geen klanten willen binnenhalen. Na deze ervaring word ik dus never nooit meer klant.
  HelloFresh, DoeiFresh.

  Door: Marieke 02-12-2015
  lydia 26-05-2016

  Dit is het enigste dat je hoord na een aanvraag, duurd nu wel erg lang Uw aanvraag kan momenteel niet worden afgehandeld. Wij zijn op dit moment bezig met een nieuw product om u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Om deze reden wordt het volledige systeem opnieuw bekeken en aangepast. Dit kan nog enkele weken duren.

  IA 02-06-2016

  caspher heeft gesoemeld met rentes mensen hebben te veel betaald,ik vind dat dit terug betaald moet worden aan de klanten

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over HelloFresh

  Uw beoordeling