ErvaringenSite

    Ervaringen HelloFresh

    HelloFresh: Ervaringen

    Zit jij ook vaak verlegen om ideeën voor wat je nu weer op tafel zult zetten? Of heb je gewoon geen zin om boodschappen te doen? Voor wie geen tijd heeft of een beetje lui is als het gaat om eten maken, maar toch elke avond een gezonde en verse maaltijd wil bereiden, is er HelloFresh. Maar wat krijg je precies als je een voedselpakket bij HelloFresh bestelt? Is het inderdaad vers, gezond en lekker? Is de levering stipt en de prijs schappelijk? Zijn de recepten goed te maken en smakelijk bovendien? Lees hier hoe anderen HelloFresh beoordelen en bepaal op basis daarvan of jij ook geïnteresseerd bent om je wat betreft eten te laten leiden door HelloFresh!

    Wat zit er in een hello fresh box? Beautilab.be legt het even uit!

    Over HelloFresh

    De naam zegt het al: HelloFresh gaat om verse producten. Heb je een lidmaatschap bij HelloFresh, dan doen zij voor jou wekelijks de boodschappen voor drie of vijf complete maaltijden en bezorgen die gratis bij jou thuis, samen met een recept opdat je weet wat je ermee moet. Eerst proberen? Bestel dan een proefbox. Producten komen slechts de selectieronde door als ze vers en lekker zijn en als het duidelijk is wat de herkomst is (en dat de leverancier met respect voor plant en dier werkt). Wat betreft de recepten zijn er ook voorwaarden. Het liefst maakt HelloFresh gebruik van groenten die niet meer bij iedereen bekend zijn (de toch weer steeds bekendere vergeten groenten) en die passen bij het seizoen. In de winter kun je dus pastinaak verwachten (misschien is niet iedereen daar blij mee), maar ook koolraap en boerenkool; in het voorjaar zul je eerder gerechten met raapstelen, postelein en asperges in de box vinden. Doordat producten direct bij de leveranciers worden ingekocht, bevatten ze meestal geen toevoegingen zoals smaakversterkers. Des te gezonder!


    Diensten van HelloFresh

    Om het gemak te vergroten zijn de recepten redelijk simpel en kosten gemiddeld dertig minuten om te bereiden. Ook handig: HelloFresh berekent de voedingswaarden vast voor je, zodat je precies weet hoeveel calorieën, koolhydraten, vetten en eiwitten je binnenkrijgt. Handig als je op een speciaal dieet bent of gewoon goed in de gaten wilt houden wat je binnenkrijgt. Ook niet onbelangrijk: om voedselverspilling tegen te gaan, worden overgebleven producten gedoneerd aan de Voedselbank. Het karton van de boxen wordt gerecycled en voor nieuwe boxen en verpakkingen wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van gerecycled materiaal.

    Voor wie de recepten altijd binnen handbereik wilt houden, is er de HelloApp voor iPhone en iPad. Wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief ontvang je niet alleen recepten, maar ook €10,- korting op jouw eerste box. En als je iemand anders blij wilt maken met een duurzame doos eten, dan kun je op de website cadeaubonnen kopen.

    Klachten over HelloFresh

    Vragen over bijvoorbeeld bezorging, recepten, ingrediënten of betalingen worden met enthousiasme beantwoord. Sterker nog, ze zitten te springen om te horen wat je van hun recepten vindt. Dat kun je doen bij de klantenservice (per mail of telefonisch), op hun bezoekadres in Amsterdam, via de sociale media - omgedoopt tot HelloMedia - Facebook, Twitter en Instagram. En/of laat hier bij ErvaringenSite een reactie achter! Wat vind jij van HelloFresh?

    Ervaringen van consumenten over de hellofresh box. Hoe was het eten? Was het vers en de levering op tijd? Lees & schrijf ervaringen op ErvaringenSite!

    HelloFresh
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (28)

    6
    54% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6
    Service
    rating
    5.6
    Prijs
    rating
    5.6
    Leveren
    rating
    7

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Foodboxing

    Anno 2017 gingen we ook aan het foodboxing. We hadden veel negatiefs gehoord maar ook veel positiefs. We wisten dus op voorhand waar we aan begonnen en net het aspect dat het moeilijk zou zijn om te pauzeren of stoppen met de boxen sprak ons aan. Dat gaan we dus na een tijdje ook bewust doen. Al onze ervaringen posten we in blogposts, volledig onafhankelijk.
    Man, vrouw en twee kleine kinderen en er werd ons een box voor 3 personen aangeraden.
    Momenteel onze eerste box binnen, perfect op tijd geleverd met een mooie selectie groenten.
    Druk met koken en proeven en testen momenteel.
    Voorlopig positief over het bedrijf, de opzet en de klantendienst.

    Door: Stokpaard.xyz23-01-2017
    lisette22-06-2020

    Zou een gratis box krijgen. Heb op maandag of dinsdag de leverdatum gewijzigd maar helaas niet bevestigd waardoor ze op woensdag toch op de stoep stonden. Heb de box mee terug gegeven want ik had tijdelijk geen fornuis. Kreeg daarop mail met de vraag waarom de box geweigerd was. Heb daarop uitgelegd dat ik tijdelijk geen fornuis had en dat ik van mening was dat ik de datum had verschoven naar een week later. Bij controle bleek dat die datum niet bevestigd was, geheel mijn fout dus. Op het verzoek om de box een week later te versturen werd geantwoord dat dat niet mogelijk was omdat ze 1 lijn trokken in hoe ze elke klant helpen. Daar valt iets voor te zeggen maar naar mijn mening kunnen ze beter leren wat klantvriendelijk wil zeggen. Mijn reactie was dat ik nooit meer een box wilde ontvangen maar tot mijn verbazing werd medegedeeld dat een week later een box zou worden geleverd tegen betaling omdat ik het niet voor 23.59 uur had doorgegeven. Voor mij dus nooit meer Hello fresh!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    kilo's afvallen met voedselpakketten

    Het was niet eens de bedoeling, maar sinds ik de pakketten van HelloFresh gebruik, ben ik echt iets van 8 kilo afgevallen!
    Denk dat het komt omdat het gezondere maaltijden zijn dan dat ik normaal maakte.

    Als ik geen tijd had, was ik wel eens geneigd een patatje te gaan halen ofzo.

    Nu krijg ik een paar keer per week een pakket thuis en dan maak ik dat, want dan moet je wel.

    En zo dwong ik mezelf gezonder te eten en krijg daar als gratis beloning bij, dat ik ook ineens van die kilo's af ben.

    Daar kan geen dieet tegenop!

    Door: Paula13-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Zeer tevreden

    Wij zijn alvast super tevreden over hello fresh.
    Mijn vrouw en ik kijken er elke week naar uit om samen te kokerellen in de keuken en allerlei nieuwe voedingswaren te leren kennen. Normaal houden we ons altijd aan de klassieke keuken en durven we niks te kopen wat we niet kennen. Bij hello fresh doen we dit wel en het valt altijd heel goed in de smaak!
    Het is niet zo heel goedkoop, maar het zijn wel altijd mooie en gezonde producten en voor ons is het zeker zijn geld waard. De hoeveelheid is ideaal voor ons.

    Bedankt ????

    Door: Panis Toon24-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    domiciliëring bij Hello Fresh

    Ik ben al langer klant bij Hello Fresh en ben er zeer tevreden over; Via een actie van H.F. heb ik mijn abonnement on hold geplaatst en er een ander geopend op naam van mijn vrouw. Maar tot mijn grote verbazing nemen ze het aankoopbedrag via domiciliëring van mijn rekening een maand vóór de eigenlijke levering !? Zulke praktijk zal door hun belgische potentiële klanten weinig gesmaakt worden !!

    Door: Paul04-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    8
    rating

    hello fresh box

    ik wens zeker geen box meer te ontvangen na de box die ik deze week nog zal ontvangen. ik heb zonet telefonisch vermeld dat ik zeer ontevreden ben en hierbij een stopzetting wil. mijn vleeswaren waren bij de eerste box (totaal niet vers). zalm was verkleurd, rundsvlees was volledig grijs ipv rood, koeling pack waren volledig ontdooid! Ik spreek vol ongenoegen en ben in shock van jullie goederen. De klantenservice raad ik zeker aan niemand aan, bij melding hiervan werd er mij gezegd dat ik maar moest instemmen met verzending naar de voedselbank, maar toch de laatste factuur mag betalen voor een box die ik nooit zal ontvangen.

    Door: Herlinde24-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    3x maaltijden voor 3 ps

    Ik raad dit bedrijf niet aan. Ik voel me er erg door bedrogen. zonder mijn medeweten heeft het bedrijf mij het abonnement in rekening gebracht, dat ik heb opgezegd binnen de in het reglement vermelde termijn. het bedrijf weigert geld terug te storten op de rekening waarin wordt uitgelegd dat het een crisis is en behoudt zich het recht voor om dit te doen op basis van de informatie in kleine letters helemaal aan het einde van de welkomstmail. het bedrijf profiteert van onwetendheid en zoekt naar naïeve klanten die gemakkelijk te gebruiken zijn. Ik raad af om een ​​brede ligplaats te vermijden.

    Door: Wojciech10-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Lekker en gezond, meestal

    Heb sinds kort een 'abonnement' bij HelloFresh en dat bevalt best goed. Vind het wel duur, maar als ik zelf verse ingredienten ga scoren in de supermarkt dan ben ik ook niet goedkoop uit. De kwaliteit van de producten vind ik goed, al is het soms minder dan andere keren. Dus overall best tevreden en het scheelt mij sowieso veel tijd en gedoe!

    Door: Effie30-09-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Harstikke handig, gezonder eten en nieuwe gerechten

    Harstikke handig pakket

    Ik merk dat ik echt gezonder eet en het scheelt mij tijd in boodschappen doen en bedenken wat ik ga eten. Bovendien "leer" ik nu allerlei nieuwe etenswaren en gerechten bereiden, harstikke leuk.

    Ik ontvang HelloFresh een paar keer per week.

    Door: Fanneke28-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Simpel en snel, uitkomst voor mij

    Ik heb een drukke baan en ik ergerde me dood om elke avond wat te zoeken en te koken. Nu wordt het voor me uitgezocht en gebracht. En dat vind ik prima. Kost me nou niet echt veel meer dan dat ik het bij de appie zou halen ofzo. Als ze divers blijven als ze nu doen, dan blijf ik nog even bij ze.

    Door: Pater10-02-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Simpel en snel, uitkomst voor mij

    Ik heb een drukke baan en ik ergerde me dood om elke avond wat te zoeken en te koken. Nu wordt het voor me uitgezocht en gebracht. En dat vind ik prima. Kost me nou niet echt veel meer dan dat ik het bij de appie zou halen ofzo. Als ze divers blijven als ze nu doen, dan blijf ik nog even bij ze.

    Door: Pater02-12-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Box bij hellofresh

    Lekker eten en eenvoudig klaar te maken.
    Maar de prijs klopt niet en de faktuur loopt hoog op. Je helpt heel wat problemen om contact op te nemen vooral als de faktuur niet klopt. Het is een nachtmerrie om je klacht te verwerken.

    Door: Vroman M06-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    OPLICHTERS

    OPLICHTERS TOT EN MET. KARMA WILL COME AROUND!

    Door: Marit03-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    2 Boxen HelloFresh

    Eerste box was onvolledig (één belangrijk ingrediënt zat er niet in).
    We dachten dat we de leveringen stop hadden gezet op het account, maar ontvingen enkele weken later toch opnieuw een box die we niet konden annuleren. Noch werd er een email op voorhand verstuurd dat we een nieuwe box konden samenstelling. We kregen hun eigen samengesteld menu waar wij niets aan konden aanpassen of annuleren.

    We zouden sowieso zaterdag de box ontvangen en daarvoor moeten betalen.
    Ook al hadden we sinds donderdag al contact met de klantenservice, dit kon niet meer geannuleerd worden.

    Het opzeggen van de boxen is zeer onduidelijk en misleidend waardoor wij ons bedot voelen. HelloFresh heeft een zeer agressief en bedriegelijk businessmodel die veel mensen misleid en zo ongewenste maaltijdboxen verkoopt. Ik raad daarom ook iedereen nooit HelloFresh te gebruiken, ondanks de mooie reclames en "kortingen".

    Door: J S09-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Hello Fresh maaltijdbox

    Voor de eerste keer HelloFresh geprobeerd. Gerechten, waren op zich lekker, maar in tegenstelling tot andere aanbieders zit je hier gelijk aan een sluip-abonnement vast. Eerst willen ze al je gegevens en daarna mag je pas maaltijden kiezen. Zodra je een abonnement hebt afgesloten hoor je niks meer van ze. Geen mailtje of smsje met een herinnering om de gerechten in je box aan te passen voor de deadline. En voor je het weet zit je de week daarna ook al met een box, met vier standaard gerechten... Klantenservice gebeld, maar (ook voor nieuwe klanten) geen coulance. Eerste keer en laatste keer. ByebyeFresh!

    Door: Fam. Nuyts07-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    niets ( wel geld van mijn bankrekening gehaald ) oplichting !!

    sturen mij een box food op van 83 € zonder dat ik deze besteld heb !
    en halen direct geld van mijn bank rekening !

    dit ruikt naar Hollandse oplichting ?

    Door: Patrick17-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    HelloFresh betaling

    Zijn zeer tevreden over de recepten en het aanbod. Het financieel plaatje is echt niet ok. We wilden kennismaken met HelloFresh via de voucher "BESTEL NU GRATIS je eerste box". Om in te loggen vonden we enkel de site "HelloFresh 50% korting"... hierdoor verloren wij blijkbaar onze aanspraak op "GRATIS". Na herhaaldelijke communicatie via shat en telefoon kon dit euvel omgezet worden in 2 X box aan 50%. Tot nu toe hebben we terug 2 X contact moeten opnemen en telkens zou onze betaling aangepast worden.... Bij een bestelling werd dan uiteindelijk van een box 50% teruggestort... de volgende box??? we zijn benieuwd!!!

    Door: Martin Cleuren08-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    Origineel box + fruitbox

    Correcte service, lekkere maaltijd. Mag zo blijven

    Door: Evi clement03-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    1box vakantieveiling

    ik kreeg als kado bon een enkele box ,prijs 25euro,heb intussen betaald voor deze eene box, 14euro aan opzeg ,want je bent autom.lid,en 110euro aan incasso ,kun je tellen, 150euro voor een box,
    voor je eraan begint, ga liever zelf je produkten kopen in warenhuis, verser,en stukken goedkoper, heb je geen tijd ga naar mcc donalds, das nog altijd beter,

    Door: mathy29-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Lekker, maar te weinig afwisseling en opgepast: vervaldatum!

    Zeer ontevreden : heb een box mogen ontvangen waarbij de maaltijden binnen 2 dagen moesten worden opgegeten! Dus moeten weggooien. Reactie hellofresh was ontwijkend. Ze gaan het doorgeven. Ondertussen wel betaald om eten weg te gooien.

    Door: Poulin Lieven25-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    slechte service

    Na een jaar een betalingsherinnering met incassodreiging ontvangen...of ik nu een box die ik meer dan een jaar geleden schijn te hebben ontvangen, wil betalen. Ook 6 euro achterstallige boetes... Ik heb niet eerder een dergelijke brief ontvangen en vind het een vreemde zaak dat ik een jaar later hier bericht van krijg. Waarschijnlijk willen ze nog even wat geld binnenharken...

    Door: Anita09-09-2016
    RUUD06-11-2016

    Het zelfde hier na een jaar een faktuur met zelfde dreiging email gestuurt dan krijg je excuses maar des ondanks betalen Dus nu afwachten of de deurwaarder ons bezoekt en

    Dirk02-12-2019

    Ik heb tijdens een bezoek aan plopsaland De Panne kennis mogen maken met de misleidende marketing praktijken van Hello Fresh Er werd me een voorstel gedaan met meneer hebt u al iets gewonnen vandaag? Plots kreeg ik een tablet onder mijn neus waar er 4 tot 5 maaltijden zouden geleverd worden en waar het me enkel 20 € zou kosten.Ik geloofde het niet en bleef dus aandringen , nee nee meneer voor 20 € uiteindelijk heb ik me dus blindelings laten begeleiden via de tablet op uiteindelijk een contract te laten aansmeren (rekeningnum + handtekening) en hop ik was opgelicht) waar ik niet zomaar zou onderuit komen ( waar nog eens uitdrukkelijk door de vertegenwoordiger van Hello fresh werd verzekerd dit is geen verplichte aankoop na u box van 5 maaltijden. Ja tot ik de contracten de avond daarop in de bus krijg waar ik niet 20 € maar op mijn rekening 222 € zou moeten betalen voor deze 5 maaltijden. Schandalige prakrijken. Ik kreeg tegenstrijdige mails met verschillende prijzen die automatisch van mijn rekening zouden gaan Gewenste Oplossing: Ik zou graag hebben ten eerste dat er een onderzoek komt naar deze praktijken , ik zie dat er meer dan genoeg websites klachten hebben over hetzelfde lijkt al 4 jaar aan de gang te gaan - ze maken voor het eerst winst omdat ze mensen zijn beginnen oplichten .Ik wil dat hun verkoopspraktijken en licentie word ingetrokken op nog mensen verder te kunnen misleiden in Europa Zodat ze geen onschuldige mensen meer kunnen laten opdraaien op hun winstmarges te verhogen. Het zou bij sommige mensen zelfs zo een slechte service zijn dat ze het dure eten hebben moeten wegsmijten zonde mvg Dirk

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Schrijf zelf een review over HelloFresh

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is HelloFresh een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 28 ervaringen geplaatst over HelloFresh. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 54% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is HelloFresh actief?

    HelloFresh is vooral actief in de categorie Eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Online maaltijden bestellen, Voedingsadvies

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van HelloFresh gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.