ErvaringenSite

  Ervaringen The Park

  Lunchen of dineren in het hart van Rotterdam kan met de diverse eetgelegenheden. Gaat het om een zakelijke lunch of een luchtig diner? Het is allemaal mogelijk. Denkt u misschien eraan om een meeting te houden en u wilt het bedrijf niet uit? Gaat u op vakantie en bent u op zoek naar een luchtige plek om te ontbijten? Zoekt u naar een plek, waar u heen kunt om even tot rust te komen of heeft u juist een tijdje nodig weg van uw gezin? Hebt u misschien een date, maar nog geen plek? Neem dan een kijkje op ErvaringenSite! Hier bent u terecht voor handige reviews met leuke ideetjes over verschillende plekken, waar u heen kunt. In de reviews bent u terecht voor de nodige informatie over de bedrijven, de tips en tops, klachten, maar ook complimenten voor het bedrijf. Plaats ook uw eigen ervaring op onze site!

  Over The Park

  The Park is opgericht in 2014. Dit restaurant maakt deel uit van Bilderberg Parkhotel Rotterdam. De leiding valt onder de chef-kok Richard de Vries en sommelier Jasper Mein. Na de opening verwierf The Park al snel bekendheid door niet alleen De Gouden Pollepel te winnen, maar ook de restaurantcompetitie van het Algemeen Dagblad. Niet lang daarna volgden vele goede recensies en verkreeg het Rotterdamse restaurant een vaste plek in de Lekker 500 en de Gault Millau gids.

  Wereldkampioen frikandellen eten onthult z’n geheim - RTL LATE NIGHT

  Producten en diensten van The Park

  Het restaurant The Park staat bekend als een verborgen parel in het hart van Rotterdam. Een plek waar u alleen of gezamenlijk kunt lunchen en dineren. Het is vervolgens ook mogelijk er uw meetings en/of events te organiseren. Bij het restaurant The park bent u terecht voor al uw gerechten, die heel eenvoudig, maar bijzonder zijn en een twist in hebben. The Park beschikt over voorzieningen als Wifi, het terras, een rookruimte, invalide parkeerplaats, rolstoel-toegang en aangepaste toiletten. Verder biedt The Park u ambiance die niet alleen kindvriendelijk is, maar ook gezellig, huiselijk, klassiek, luxe, romantisch en zakelijk is.

  Verzending, garantie & betaling bij The Park

  Op die plek eten, afhalen of laten bezorgen kan van maandag tot en zaterdag van 18:00 in de middag tot 21:30 uur in de avond. Het bedrijf is gevestigd aan de Westersingel 70, 3015 LB Rotterdam, Nederland. Het bedrijf is verder voor het reserveren te bereiken op het telefoonnummer +31 10 440 8165 en te volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

  Complimenten, klachten en diensten voor The Park

  100% klanttevredenheid, leuke uitdaging en genot van de bezoekers is het streven van The Park. Hebt u al eens een bezoekje gebracht aan The Park? Is dit uw favorieteplek waar u tot rust komt? Gaat u daar heen voor het nuttigen van een glaasje wijn? Laat het maar weten in een review op ErvaringenSite. Het delen van uw ervaring kan als leidraad dienen voor personen, die op zoek zijn naar een eetgelegenheid in Rotterdam.

  Meer lezen over plekken als The Park? Breng dan een bezoek aan ervaringensite.be voor het verkrijgen van meerdere reviews.

  The Park
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over The Park

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is The Park een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over The Park. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is The Park actief?

  The Park is vooral actief in de categorie Eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Restaurants

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van The Park gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.