The Park

Alle reviews

The Park

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Het Laatste Tafeltje merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
Het Laatste Tafeltje
0 reviews

Heb je geen zin om te koken en wil je weten wat het aanbod van restaurants in een bepaalde Nederlandse regio is? Dan kun je eens naar de websi...

Cafebonmarche merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
Cafebonmarche
0 reviews

Een verrukkelijke bak koffie! Wie zegt er nu daar nee tegen? Koffie wordt al generaties lang genuttigd, vaak in de ochtend en bij de koffieliefhebb...

Grandbazaarist merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
Grandbazaarist
0 reviews

Wilt u graag exotisch eten? Bent u op zoek naar Turkse producten? Wilt u weten hoe die snel bij u geleverd kunnen worden? Uw zorgen stoppen hier, w...

Foodbag merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
Foodbag
2 reviews

Geen inspiratie om iedere avond iets te koken of heb je gewoon geen tijd genoeg om iets uit je potten en pannen te toveren? Dan is Foodbag. be er o...

The Park

Lunchen of dineren in het hart van Rotterdam kan met de diverse eetgelegenheden. Gaat het om een zakelijke lunch of een luchtig diner? Het is allemaal mogelijk. Denkt u misschien eraan om een meeting te houden en u wilt het bedrijf niet uit? Gaat u op vakantie en bent u op zoek naar een luchtige plek om te ontbijten? Zoekt u naar een plek, waar u heen kunt om even tot rust te komen of heeft u juist een tijdje nodig weg van uw gezin? Hebt u misschien een date, maar nog geen plek? Neem dan een kijkje op ErvaringenSite! Hier bent u terecht voor handige reviews met leuke ideetjes over verschillende plekken, waar u heen kunt. In de reviews bent u terecht voor de nodige informatie over de bedrijven, de tips en tops, klachten, maar ook complimenten voor het bedrijf. Plaats ook uw eigen ervaring op onze site!

Over The Park
The Park is opgericht in 2014. Dit restaurant maakt deel uit van Bilderberg Parkhotel Rotterdam. De leiding valt onder de chef-kok Richard de Vries en sommelier Jasper Mein. Na de opening verwierf The Park al snel bekendheid door niet alleen De Gouden Pollepel te winnen, maar ook de restaurantcompetitie van het Algemeen Dagblad. Niet lang daarna volgden vele goede recensies en verkreeg het Rotterdamse restaurant een vaste plek in de Lekker 500 en de Gault Millau gids.

Producten en diensten van The Park
Het restaurant The Park staat bekend als een verborgen parel in het hart van Rotterdam. Een plek waar u alleen of gezamenlijk kunt lunchen en dineren. Het is vervolgens ook mogelijk er uw meetings en/of events te organiseren. Bij het restaurant The park bent u terecht voor al uw gerechten, die heel eenvoudig, maar bijzonder zijn en een twist in hebben. The Park beschikt over voorzieningen als Wifi, het terras, een rookruimte, invalide parkeerplaats, rolstoel-toegang en aangepaste toiletten. Verder biedt The Park u ambiance die niet alleen kindvriendelijk is, maar ook gezellig, huiselijk, klassiek, luxe, romantisch en zakelijk is.

Verzending, garantie & betaling bij The Park
Op die plek eten, afhalen of laten bezorgen kan van maandag tot en zaterdag van 18:00 in de middag tot 21:30 uur in de avond. Het bedrijf is gevestigd aan de Westersingel 70, 3015 LB Rotterdam, Nederland. Het bedrijf is verder voor het reserveren te bereiken op het telefoonnummer +31 10 440 8165 en te volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

Complimenten, klachten en diensten voor The Park
100% klanttevredenheid, leuke uitdaging en genot van de bezoekers is het streven van The Park. Hebt u al eens een bezoekje gebracht aan The Park? Is dit uw favorieteplek waar u tot rust komt? Gaat u daar heen voor het nuttigen van een glaasje wijn? Laat het maar weten in een review op ErvaringenSite. Het delen van uw ervaring kan als leidraad dienen voor personen, die op zoek zijn naar een eetgelegenheid in Rotterdam.

Meer lezen over plekken als The Park? Breng dan een bezoek aan ErvaringenSite voor het verkrijgen van meerdere reviews.