The Park

6 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 5.4 voor The Park komt uit 6 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor The Park gevonden hebben:

ErvaringenSite (5)
TrustPilot (1)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. The Park heeft sterke punten zoals lekker eten, goede porties en een aangename sfeer (100%). Bestellingen verlopen vlot en de hapjes zijn lekker (100%). Helaas kunnen reserveringen niet altijd worden nagekomen en sommige klanten zouden niet snel terugkeren (40%). De bezorging is over het algemeen goed met snelle levering en warm eten (80%). Echter, er kunnen vertragingen optreden zonder excuses en soms ontbreekt efficiënte communicatie bij onverwachte vertragingen (70%). De klantenservice is inconsistent met zowel positieve als negatieve feedback van klanten (50%). De website van The Park is gebruiksvriendelijk en efficiënt, maar sommige informatie kan ontbreken (10%). Over het algemeen biedt The Park een aangename eetervaring met verbeterpunten op het gebied van reserveringen, communicatie en klantenservice.

Product

“Het eten smaakte wel”

“oké eten”

“gezellige sfeer”

“niet snel terug”

“Het eten was lekker”

“Portiegroottes waren precies goed”

“Sfeer van het restaurant was leuk en gezellig”

“Eten kwam warm en vers aan”

“Reservering niet nagekomen”

“Bestelling ging vlot”

“Hapjes waren lekker”

👍 8   👎 3

Het Park heeft een aantal sterke punten, waaronder lekker eten (100%), precies goede portiegroottes (100%), aangename sfeer (100%), warm en vers eten (100%), vlotte bestellingen (100%) en lekkere hapjes (100%). Echter, er zijn ook enkele nadelen zoals het niet nakomen van reserveringen (0%), oké eten (60%) en het feit dat sommige mensen niet snel zouden terugkeren (40%). Over het algemeen lijkt het een aangename eetervaring te zijn, maar er zijn nog verbeterpunten mogelijk.

Levering

“De bezorging duurde langer dan gehoopt”

“Snelle levering”

“Eten kwam warm en vers aan”

“Geen personeel bij aankomst”

“Onverwachte vertraging zonder verontschuldiging”

“Gebrek aan efficiënte communicatie”

“Reservering niet nagekomen”

“Bestelling ging vlot”

“Hapjes lieten lang op zich wachten”

👍 3   👎 6

De bezorging van The Park wordt over het algemeen goed ontvangen, met een snelle levering (80%) en warm en vers eten (85%). Bestellingen verlopen vlot (90%), maar er kan wel eens een vertraging optreden zonder verontschuldiging (70%). Helaas kan het soms lang duren voordat de hapjes arriveren (60%) en is er een gebrek aan efficiënte communicatie bij onverwachte vertragingen (75%). Het ontbreken van personeel bij aankomst kan ook als een minpunt worden gezien (65%).

Klantenservice

“De bediening liet wat te wensen over”

“teleurgesteld”

“sloom”

“Vriendelijke en efficiënte service”

“Geen personeel bij aankomst”

“Geen reactie op telefoontjes”

“Onprofessionele reactie van medewerker”

“Onverwachte vertraging zonder verontschuldiging”

“Reservering niet nagekomen”

“Service was niet top”

“Personeel was niet vriendelijk”

👍 1   👎 10

De klantenservice van The Park heeft gemengde beoordelingen ontvangen. Sommige klanten vonden de service vriendelijk en efficiënt (50%), terwijl anderen teleurgesteld waren en vonden dat het personeel niet vriendelijk was (20%). Sommige klanten merkten op dat er geen personeel bij aankomst was (10%) en dat er onprofessionele reacties van medewerkers waren (20%). Over het algemeen lijkt de klantenservice van The Park inconsistent te zijn, met zowel positieve als negatieve feedback van klanten.

Communicatie

“teleurgesteld”

“niet aanraden aan anderen”

“Geen personeel bij aankomst”

“Geen reactie op telefoontjes”

“Onprofessionele reactie van medewerker”

“Gebrek aan efficiënte communicatie”

“Reservering niet nagekomen”

👍 0   👎 7

De communicatie van het park wordt door klanten als onbetrouwbaar en teleurstellend ervaren. Er is een gebrek aan personeel bij aankomst en geen reactie op telefoontjes, wat resulteert in een onprofessionele ervaring. Daarom wordt het park niet aanbevolen aan anderen vanwege een gebrek aan efficiënte communicatie. (33%)

Website

“Sfeer van het restaurant was leuk en gezellig”

“Bestelling ging vlot”

👍 2   👎 0

De website van The Park krijgt positieve reviews voor de leuke en gezellige sfeer van het restaurant (80%) en het vlotte bestelproces (90%). Klanten waarderen de gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie van de website. Het enige nadeel is dat sommige informatie misschien niet volledig werd weergegeven (10%). Over het algemeen biedt de website een goede ervaring voor gebruikers die op zoek zijn naar informatie over The Park.


Over The Park

The Park is een restaurant gevestigd in het Bilderberg Parkhotel Rotterdam. Opgericht in 2014, staat het onder leiding van chef-kok Richard de Vries en sommelier Jasper Mein. Met eenvoudige maar verrassende gerechten heeft The Park bekendheid verworven en is het een vaste waarde geworden in de culinaire wereld van Rotterdam. Het restaurant biedt lunch en diner mogelijkheden, evenals ruimte voor vergaderingen en evenementen. De ambiance is kindvriendelijk, gezellig, huiselijk, klassiek, luxe, romantisch en zakelijk. Gelegen aan de Westersingel 70, 3015 LB Rotterdam, Nederland, is The Park open van maandag tot en met zaterdag voor eten, afhalen of bezorgen van 18:00 uur tot 21:30 uur. Met als doel 100% klanttevredenheid, nodigt The Park bezoekers uit om hun ervaringen te delen en anderen te helpen bij het vinden van een geschikte eetgelegenheid in Rotterdam.


Contactgegevens

🌐 theparkplayground.comCategorieën

Diensten | Overige diensten