Versh

Alle reviews

Versh

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Hapjes aan huis merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
Hapjes aan huis
0 reviews

Feestjes, wie houdt er daar nu niet van? Leuke sfeer, interessante mensen, en vooral...lekker eten en drinken! Geen feestje is compleet zonder een ...

Beschuitje.nl merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
Beschuitje.nl
0 reviews

Het ontbijt is zeer belangrijk. Een goed ontbijt heeft zeer wat voordelen. Het geeft je de nodige energie om de dag goed door te brengen. Je maakt ...

TaartenWinkel.nl merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
TaartenWinkel.nl
0 reviews

Taartenwinkel.nl is een online banketbakker in Nederland die voor elke viering een feestelijke taart maakt.Over Taartenwinkel.nl Ta...

Marley Spoon merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
Marley Spoon
0 reviews

Heb je weinig tijd om zelf dagelijkse menu's op te stellen en boodschappen te doen, of kook je gewoon niet graag? Ben je op zoek naar een bedrijf w...

Versh

Na een drukke dag op werk of school kan het soms moeilijk zijn om tijd vrij te maken voor het bereiden van gezonde en lekkere gerechten. Wanneer je geen zin hebt om zelf steeds te moeten bedenken wat je wilt koken en alle ingrediënten te moeten halen, dan kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van Versh. Dit is een bezorger van maaltijdboxen.

Voordat je bestelt is het echter wel verstandig om te onderzoeken of de kwaliteit van de foodboxen in orde is. Een goede indicator van kwaliteit zijn de ervaringen van de klanten die je voor gingen. Deze reviews vind je hier bij ErvaringenSite. Lees daarom snel verder!

Over Versh
Versh is een Nederlandse bezorger van maaltijdboxen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Het bedrijf profileert zich als bezorger van de meeste betaalbare maaltijdboxen. Dit doen ze door te besparen op extra’s en een vast menu aan te bieden.

Het product van Versh
Versh levert maaltijdboxen voor een zo laag mogelijke prijs. Om dit doel te bereiken beschikken de boxen over drie voorgeselecteerde gerechten per week. Deze recepten bestaan uit een mix van vis- vlees- en vegetarische gerechten. Doordat de recepten voorgeselecteerd zijn, kan er groter worden ingekocht waardoor de kosten per foodbox lager liggen.

Hoe probeert Versh haar producten goedkoop te houden?
De ingrediënten in de doos zijn zoveel mogelijk seizoensgebondenen uit de omgeving. Ook zijn de ingrediënten al per portie afgewogen, zodat je dit zelf niet meer hoeft te doen en er niks weggegooid hoeft te worden. Er wordt gevraagd om het een en ander al in huis te hebben, zoals olijfolie, azijn en bouillonblokjes. Hierdoor kan de doos goedkoper aangeboden worden en wordt bovendien bespaard op verpakkingsmateriaal. Ook bespaart het bedrijf kosten door recepten niet op papier mee te sturen, maar deze online te plaatsen.

De maaltijdboxen zijn beschikbaar voor twee of vier personen, waarbij de vierpersoonsdoos ook genoeg zou moeten bevatten voor twee ouders en drie kinderen. De bezorging van de maaltijdboxen is gratis. Bij Versh wordt gebruik gemaakt van een lidmaatschap, welke start zodra je jouw eerste maaltijddoos besteld hebt. Als je op vakantie bent, niet thuis bent of gewoon eens zelf wilt bepalen wat je eet, kun je altijd een week overslaan. Verder kun je het abonnement elke week opzeggen.

Bestelling, levering en kortingscodes
De maaltijdboxen worden altijd op maandag geleverd. Als je de maaltijdboxen voor dinsdagavond 23.59 bestelt, wordt deze de volgende maandag bezorgd. Je kunt bij je bestelling een bericht voor de postbode achterlaten, om ervoor te zorgen dat deze bijvoorbeeld in de tuin of bij de buren geleverd wordt als je niet thuis bent. Bij Versh wordt geen gebruik gemaakt van kortingscodes, maar wel worden er regelmatig kortingen aangeboden voor nieuwe klanten.

Klachten, complimenten of tips voor Versh
Als jij al eens een foodbox hebt besteld bij Versh, horen we dit graag van je! Wanneer je een review achterlaat, help je mensen die op zoek zijn naar een goede maaltijdbox bij het bepalen van hun keuze! Hierdoor krijgen we met zijn allen een steeds beter beeld van de beschikbare kwaliteit van maaltijdboxen.