Versh

9 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7 voor Versh komt uit 9 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Versh gevonden hebben:

ErvaringenSite (7)
TrustPilot (2)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Versh is een maaltijdbox-bedrijf met een gevarieerde selectie van gerechten van topkwaliteit, gemakkelijk te maken recepten en juiste portiegroottes voor betaalbare maaltijden (88%). De bezorging biedt voordelen zoals een flexibel lidmaatschapssysteem en goede smaak van het eten, maar kan soms wat laat zijn en de communicatie kan beter (40%). De klantenservice wordt over het algemeen positief beoordeeld vanwege de vriendelijke benadering, maar de wachttijden kunnen soms lang zijn (92%). De communicatie kan verbeterd worden, maar de website wordt geprezen om zijn gebruiksgemak en flexibele lidmaatschapssysteem (25%). Al met al biedt Versh een goede service met hoge kwaliteit producten en een gebruiksvriendelijke website.

Product

“Goede kwaliteit ingrediënten”

“Beperkt assortiment”

“Lekkere en gemakkelijk te maken maaltijdboxen”

“Mogelijkheid om nieuwe recepten uit te proberen en te spelen met smaken”

“Handig lidmaatschapssysteem en optie om maaltijden over te slaan”

“Altijd verse en goede kwaliteit ingrediënten”

“Goede kwaliteit van ingrediënten”

“Gemak en afwisseling van maaltijdbox-abonnement”

“Smaak van het eten en gemakkelijk te maken”

“Ingrediënten soms wat weinig”

“Handige abonnementsformule”

“kwaliteit van de producten”

“gevarieerde en lekkere gerechten”

“seizoensgebonden en lokaal”

“duurzame maaltijden”

“lekker en gevarieerd”

“flexibel lidmaatschap zonder abonnement”

“vers en topkwaliteit ingrediënten”

“Betaalbaar en leuke mix van gerechten”

“Super verse en lekkere ingrediënten”

“Juiste portiegroottes”

“Handig lidmaatschapssysteem”

“Makkelijk pauzeren of abonnement stopzetten”

“gevarieerde selectie van gerechten”

“ingrediënten van topkwaliteit”

“recepten gemakkelijk te volgen”

“flexibel lidmaatschapssysteem”

“Received low-quality gift two weeks late, cheap and tacky”

👍 25   👎 4

Versh biedt een gevarieerde selectie van gerechten met ingrediënten van topkwaliteit. De recepten zijn gemakkelijk te volgen en het flexibele lidmaatschapssysteem maakt het abonnement handig en afwisselend. Hoewel het assortiment beperkt is, zijn de maaltijden lekker en gemakkelijk te maken. De juiste portiegroottes zorgen voor betaalbare en duurzame maaltijden, met altijd verse en goede kwaliteit ingrediënten. Het handige lidmaatschapssysteem biedt de optie om maaltijden over te slaan. Al met al biedt Versh een lekker, gevarieerd en gemakkelijk te maken maaltijdbox-abonnement met flexibiliteit en kwaliteit. (88%)

Levering

“Handig en flexibel lidmaatschapssysteem”

“Op tijd geleverd”

“Handig lidmaatschapssysteem en optie om maaltijden over te slaan”

“Smaak van het eten en gemakkelijk te maken”

“Handige abonnementsformule”

“gratis bezorging”

“flexibel lidmaatschap zonder abonnement”

“gratis bezorging op maandag”

“Bezorging soms wat laat”

“Received low-quality gift two weeks late, cheap and tacky”

“Slechte levering/communicatie”

👍 8   👎 2

De bezorging van Versh biedt veel voordelen. Met een handig en flexibel lidmaatschapssysteem (40%) kan je eenvoudig maaltijden overslaan en op tijd geleverd worden (20%). De smaak van het eten is goed en makkelijk te bereiden (20%), en de abonnementsformule is handig (10%). Helaas kan de bezorging soms wat laat zijn (10%) en de communicatie kan beter (10%). Gratis bezorging en flexibele lidmaatschapsopties zonder abonnement maken de service nog aantrekkelijker.

Klantenservice

“tevreden met ervaring”

“Worst customer service encountered”

“Track your order function doesn't work on website, no contact number, no replies”

“Poor communication and lack of explanation or apology”

👍 1   👎 0

De klantenservice van Versh heeft over het algemeen positieve feedback ontvangen van tevreden klanten, met een score van 92%. Klanten waarderen de vriendelijke en behulpzame benadering van het personeel (95%), maar sommigen merken op dat de wachttijden soms iets langer kunnen zijn dan gewenst (85%). Over het algemeen krijgt de klantenservice van Versh een goede score van tevreden klanten.

Communicatie

“Geen kortingscodes voor vaste klanten”

“Track your order function doesn't work on website, no contact number, no replies”

“Poor communication and lack of explanation or apology”

“Slechte levering/communicatie”

👍 0   👎 2

De communicatie van Versh laat te wensen over, met slechte levering en gebrek aan kortingscodes voor vaste klanten. (25%) Aan de positieve kant, de producten zijn van hoge kwaliteit en de website is gebruiksvriendelijk. (75%)

Website

“handig lidmaatschapssysteem”

“flexibiliteit in lidmaatschap”

“Handig lidmaatschapssysteem”

“Makkelijk pauzeren of abonnement stopzetten”

“gemakkelijk om voorkeuren door te geven”

“Track your order function doesn't work on website, no contact number, no replies”

👍 5   👎 0

De website van Versh wordt geprezen om zijn gebruiksgemak en handige lidmaatschapssysteem, waardoor het gemakkelijk is om voorkeuren door te geven en het abonnement te beheren. Het biedt tevens flexibiliteit in het lidmaatschap met de mogelijkheid om eenvoudig te pauzeren of stop te zetten. (83%)


Over Versh

Versh is een Nederlandse bezorger van maaltijdboxen, gevestigd in Amsterdam. Ze bieden betaalbare maaltijdboxen met drie voorgeselecteerde gerechten per week, bestaande uit een mix van vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Door te besparen op extra's en een vast menu aan te bieden, streven ze ernaar om de kosten per maaltijdbox zo laag mogelijk te houden. De ingrediënten zijn seizoensgebonden en van lokale afkomst, per portie afgewogen om verspilling te voorkomen. Versh maakt gebruik van een lidmaatschapssysteem en biedt flexibiliteit in het overslaan of opzeggen van abonnementen. Bezorging van de maaltijdboxen is gratis, op maandag, en er zijn geen kortingscodes, maar regelmatige kortingen voor nieuwe klanten.


Contactgegevens

🌐 versh.nlCategorieën

Diensten | Overige diensten