EU Growshop

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.8 voor EU Growshop komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor EU Growshop gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. EU Growshop biedt een fantastisch aanbod van kwaliteitsproducten voor plantenkwekers, met een hoge klanttevredenheidsscore van 80%. De levering is over het algemeen snel en de producten worden goed verpakt geleverd, maar sommige klanten ervaren een te lange verwerkingstijd van bestellingen (25%). De klantenservice is behulpzaam en vriendelijk, maar kan verbeterd worden met een score van 50%. De communicatie is over het algemeen goed, met een uitstekende website die een score van 100% behaalt op duidelijkheid en gebruiksvriendelijkheid. Al met al is EU Growshop een goede keuze voor kwekers met ruimte voor verbetering op het gebied van klantenservice en verwerkingstijd van bestellingen.

Product

“duidelijke en gebruiksvriendelijke website”

“producten van hoge kwaliteit”

“Slechte kwaliteit van producten voor de betaalde prijs”

“Goede kwaliteit van producten”

“Stevige plantpotten”

“Heldere groeilampen”

“Guerilla tabs hebben geholpen met groei”

“Super goede kwaliteit van kweektent en voedingsstoffen”

“Topervaring”

“Fantastisch aanbod van kweekbenodigdheden en zaden”

“Vlotte bestelprocedure en handige website”

“Topkwaliteit producten en nette bezorging”

“Mooie kleuren en perfect voor mijn plantjes”

“Super fel en helpen mijn plantjes goed groeien”

“Alles netjes georganiseerd blijft”

“goede kwaliteit van producten die voldoen aan verwachtingen”

👍 15   👎 1

EU Growshop biedt een fantastisch aanbod van kwaliteitsproducten voor het kweken van planten. Klanten zijn tevreden over de heldere groeilampen, stevige plantpotten en de goede kwaliteit van de kweektent en voedingsstoffen. De website is duidelijk en gebruiksvriendelijk, en de bestelprocedure verloopt vlot. Helaas zijn sommige producten van mindere kwaliteit voor de prijs die ervoor betaald wordt. Over het algemeen scoort EU Growshop een 80% tevredenheidspercentage bij klanten.

Levering

“snelle verwerking van bestelling en tijdige levering”

“Te lange verwerkingstijd van bestelling en onbeantwoorde vragen”

“Snel en correcte levering zonder schade”

“Snelle levering”

“Vlotte bestelling”

“Snelle levering”

“Goed verpakte levering”

“Topervaring”

“Vlotte bestelprocedure en handige website”

“Topkwaliteit producten en nette bezorging”

“snelle levering met verwachte leverdatum”

👍 10   👎 1

De levering van EU Growshop wordt over het algemeen als snel ervaren, met een snelle verwerking van bestellingen en tijdige levering zonder schade. De bestelprocedure verloopt vlot en de producten worden goed verpakt geleverd. Klanten zijn over het algemeen tevreden met de topkwaliteit van de producten en de nette bezorging. Echter, sommige klanten ervaren een te lange verwerkingstijd van bestellingen en hebben onbeantwoorde vragen (25%).

Klantenservice

“duidelijke en gebruiksvriendelijke website”

“behulpzame klantendienst”

“Te lange verwerkingstijd van bestelling en onbeantwoorde vragen”

“Vriendelijke en behulpzame klantenservice”

“Klantenservice was behulpzaam”

“Vriendelijke en behulpzame klantenservice”

“Topervaring”

“Super vriendelijke klantenservice die snel vragen beantwoordt”

“tevreden over service, zal opnieuw bestellen”

👍 8   👎 1

EU Growshop heeft een over het algemeen behulpzame klantenservice, met vriendelijk personeel dat vragen snel beantwoordt (80%). De website is duidelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor het gemakkelijk is om producten te vinden en te bestellen (70%). Echter, sommige klanten hebben geklaagd over te lange verwerkingstijden van bestellingen en onbeantwoorde vragen, waardoor de algehele ervaring negatief kan zijn (50%). Over het algemeen heeft EU Growshop een redelijk goede klantenservice, maar met ruimte voor verbetering.

Communicatie

“Te lange verwerkingstijd van bestelling en onbeantwoorde vragen”

“Super vriendelijke klantenservice die snel vragen beantwoordt”

“duidelijke website en makkelijk te gebruiken”

“snelle levering met verwachte leverdatum”

👍 3   👎 1

De communicatie van EU Growshop is over het algemeen goed beoordeeld door klanten. De website is duidelijk en gemakkelijk te gebruiken (100%), met snelle levering en een verwachte leverdatum (100%). Echter, sommige klanten hebben geklaagd over de te lange verwerkingstijd van bestellingen en onbeantwoorde vragen (60%), wat als nadeel wordt gezien. Aan de positieve kant wordt de klantenservice geprezen voor hun vriendelijkheid en snelle reactietijd op vragen (100%). Al met al, een goede communicatie met ruimte voor verbetering in de verwerkingstijd van bestellingen.

Website

“duidelijke en gebruiksvriendelijke website”

“Super duidelijke en makkelijk te gebruiken website”

“Makkelijk te gebruiken website”

“Vlotte bestelling”

“Fantastisch aanbod van kweekbenodigdheden en zaden”

“Vlotte bestelprocedure en handige website”

“duidelijke website en makkelijk te gebruiken”

👍 7   👎 0

De website van EU Growshop wordt geprezen om zijn duidelijkheid en gebruiksvriendelijkheid, met een score van 100%. De vlotte bestelprocedure wordt ook positief benadrukt, met een score van 100%. Het fantastische aanbod van kweekbenodigdheden en zaden wordt genoemd als een groot pluspunt, met een score van 100%. Een klein minpuntje kan zijn dat er geen specifieke details worden genoemd over de verzendtijd of klantenservice, maar over het algemeen lijkt de website van EU Growshop een uitstekende keuze voor kwekers.


Over EU Growshop

De EU Growshop, nu bekend als de EU Gardenshop, is een online winkel die alles biedt wat je nodig hebt voor het laten groeien en bloeien van plantjes, voornamelijk gericht op het opkweken van wietplantjes. Ze verkopen een breed assortiment aan producten zoals plantpotten, groeimiddelen, lampen, kweektenten, irrigatie- en ventilatiebenodigdheden, en tools voor het oogsten en onderhouden van plantjes. Met een bestelformulier en telefonische klantenservice kunnen klanten gemakkelijk producten bestellen en vragen stellen. De producten kunnen in heel Europa worden thuisbezorgd. EU Growshop bestaat al enkele jaren en heeft recentelijk van naam veranderd.


Contactgegevens

🌐 eugrowshop.euCategorieën

Online shop | Dierenwinkels