Exness

26 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7 voor Exness komt uit 26 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Exness gevonden hebben:

ErvaringenSite (19)
TrustPilot (7)

Ervaringen met Retourbeleid Retourbeleid

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De Return Policy van Exness heeft enkele voordelen zoals de veiligheid van investeringen en geen verborgen kosten (100%). Echter, sommige klanten hebben problemen gemeld met verwijdering van de server, prijsmanipulatie en gewiste handelsgeschiedenis (40%). Het is belangrijk om deze zorgen in overweging te nemen bij het overwegen van het gebruik van Exness.

“Veiligheid van investeringen en geen verborgen kosten”

“problemen met verwijdering van de server, prijsmanipulatie en gewiste handelsgeschiedenis”

👍 1   👎 1

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Michiels - 5 maanden geleden

  • Betrouwbaar en transparant
  • Negatieve balansbescherming en geen slippage
  • Veiligheid van investeringen en geen verborgen kosten

I. Mathieu - 8 maanden geleden

  • slechte ervaring
  • problemen met verwijdering van de server, prijsmanipulatie en gewiste handelsgeschiedenis
  • valse positieve opmerkingen
  • grondig onderzoek op Reddit zonder gesponsorde berichten