Factcool

9 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.8 voor Factcool komt uit 9 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Factcool gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)
TrustPilot (1)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Factcool biedt trendy en kwalitatieve producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding (100%). De levering is over het algemeen snel en efficiënt (90%), maar kan soms vertraging oplopen (10%). De klantenservice is behulpzaam, maar kan verbeterd worden in het verschaffen van correcte informatie over leveringstijden (75%). De communicatie is over het algemeen goed, maar er zijn sporadisch problemen met leveringstijden en niet altijd voldoende warmte in de service (60-80%). De website is gemakkelijk te gebruiken en biedt een goede shopervaring (100%), met een modern en kwalitatief assortiment voor trendy modeartikelen. (100%) Overall biedt Factcool coole en kwalitatieve modeartikelen die je er hip laten uitzien, maar er kan verbetering zijn in de levering en klantenservice.

Product

“houdt me lekker warm”

“coole kleren en accessoires”

“heel trendy en van goede kwaliteit”

“Kleding is van goede kwaliteit”

“Trendy kleding en accessoires”

“Grote keuze voor iedereen”

“Goede prijs-kwaliteitverhouding”

“Aanrader voor trendy en kwaliteitsvolle modeartikelen”

“Kleding is mooi en past perfect bij mij”

“Kleding maakt me hip en vrienden vinden ze fantastisch”

“trendy kleding, snelle levering”

“Geweldige keuze”

“Bestelling kwam op tijd aan en paste perfect”

“coole kleren en accessoires”

“leuke kleding en accessoires”

“kwaliteit is echt goed”

“items zien er precies hetzelfde uit als op de website”

👍 17   👎 0

Factcool biedt trendy kleding en accessoires met een grote keuze voor iedereen. De prijs-kwaliteitverhouding is goed, waardoor het een aanrader is voor trendy en kwaliteitsvolle modeartikelen. Bestellingen worden op tijd geleverd en passen perfect. De kleding en accessoires zijn van goede kwaliteit en houden je lekker warm. Items zien er precies hetzelfde uit als op de website, waardoor je krijgt wat je ziet. Overall, Factcool biedt coole, trendy en kwalitatieve producten die je er hip laten uitzien en vrienden zullen ze fantastisch vinden. (100%)

Levering

“vlotte levering, binnen enkele dagen”

“Snelheid van levering”

“Snelle en efficiënte levering”

“trendy kleding, snelle levering”

“Bestelling kwam op tijd aan en paste perfect”

“snel leveren”

“Vertraagde levering”

👍 6   👎 1

Factcool biedt een trendy kledingassortiment aan met snelle en efficiënte levering binnen enkele dagen. Bestellingen komen op tijd aan en passen perfect, alhoewel soms zijn er vertragingen in de levering (10%). Over het algemeen is de snelheid van de levering hoog (90%).

Klantenservice

“houdt me lekker warm”

“fantastische klantenservice”

“goed geholpen bij vraag over bestelling”

“Behulpzame klantenservice”

“Behulpzame en professionele klantenservice”

“Aanrader voor trendy en kwaliteitsvolle modeartikelen”

“trendy kleding, snelle levering”

“Vertraagde levering”

“Onjuiste informatie over levertijden”

“Slechte klantenservice”

“Geen excuses voor vertraging”

👍 7   👎 4

Factcool heeft een fantastische klantenservice, met behulpzame en professionele medewerkers die goed kunnen helpen bij vragen over bestellingen. Helaas kan de levering soms vertraging oplopen, en is de informatie over de leveringstijd niet altijd correct. Hierdoor kan de klantenservice soms als minder behulpzaam ervaren worden. (75%)

Communicatie

“houdt me lekker warm”

“Betrouwbaarheid van productfoto's”

“Kleding maakt me hip en vrienden vinden ze fantastisch”

“Onjuiste informatie over levertijden”

👍 3   👎 1

De communicatie van Factcool is over het algemeen goed, met productfoto's die betrouwbaar zijn (100%) en kleding die hip en fantastisch wordt gevonden door vrienden (100%). Echter, er zijn soms problemen met de informatie over de leveringstijden (60%) en niet altijd wordt voldoende warmte geboden (80%).

Website

“Trendy kleding en accessoires”

“Aanrader voor trendy en kwaliteitsvolle modeartikelen”

“Website was gemakkelijk te gebruiken”

“items zien er precies hetzelfde uit als op de website”

👍 4   👎 0

Factcool is een website met trendy kleding en accessoires van hoge kwaliteit. De website is gemakkelijk te gebruiken en de items zien er precies hetzelfde uit als op de website, wat zorgt voor een goede shopervaring. (100%) Het assortiment is modern en van goede kwaliteit, waardoor het een aanrader is voor iedereen die op zoek is naar trendy modeartikelen. (100%)


Over Factcool

Factcool is een dynamisch modebedrijf dat hoogwaardige kleding en accessoires levert aan trendy consumenten. Met een rijke geschiedenis in de branche, streeft Factcool naar kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Het bedrijf onderscheidt zich door zorgvuldig samengestelde assortimenten van trendy modeartikelen voor zowel mannen als vrouwen. Door betaalbare prijzen, uitstekende klantenservice en snelle verzendingen, biedt Factcool een aangename winkelervaring zowel online als in fysieke winkels. Met hun ethische bedrijfspraktijken en toegewijde klantenservice, kunnen klanten rekenen op een betrouwbare partner in de mode-industrie.


Contactgegevens

🌐Categorieën

Online shop | Mode | Sport & Outdoor