Feestartikelen

10 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.8 voor Feestartikelen komt uit 10 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Feestartikelen gevonden hebben:

ErvaringenSite (9)
TrustPilot (1)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Feestartikelen biedt een groot en gevarieerd assortiment van topkwaliteit feestartikelen aan met snelle levering en goed verpakte artikelen (85%). Hoewel het bestelproces soms niet vlot verloopt en niet alle bestelde items worden ontvangen, zijn de producten over het algemeen van zeer goede kwaliteit en variatie (80%). De klantenservice scoort gemengde beoordelingen, waarbij er ruimte is voor verbetering in reactietijd en klantgerichtheid (50%). De website is duidelijk, gebruiksvriendelijk en biedt een handige bron voor het vinden van feestartikelen, maar sommige vinden dat het te eenvoudig is en weinig extra functies biedt (25%). Het retourbeleid van Feestartikelen biedt uitstekende service na verkoop, maar kan streng zijn voor sommige klanten (80%).

Product

“topkwaliteit feestdecoraties”

“vlotte levering en goed verpakte producten”

“duidelijke en gemakkelijk te gebruiken website”

“groot en gevarieerd assortiment”

“topkwaliteit van de feestartikelen”

“Topkwaliteit carnavalskostuums en decoraties”

“Snelle levering en goed verpakte artikelen”

“Grote keuze aan producten”

“Snelle levering en goed verpakte producten”

“Groot aanbod feestartikelen”

“Topkwaliteit van spullen”

“Bestellen liep niet vlot”

“Producten oké, niet fantastisch”

“Kwaliteit en variatie van producten”

“Snelle levering in perfecte staat”

“Ruime keuze en gemakkelijk te vinden producten”

“Topkwaliteit van producten en voldeed aan verwachtingen”

“Veel verschillende feestartikelen”

“Topkwaliteit van de spullen”

“Niet alle bestelde items ontvangen”

👍 18   👎 2

Feestartikelen biedt een groot en gevarieerd assortiment van topkwaliteit feestartikelen aan, met een ruime keuze aan producten en snelle levering in perfecte staat (85%). De website is duidelijk en makkelijk te gebruiken, maar er kunnen wel problemen zijn met het vlot verlopen van het bestelproces (75%). Hoewel niet alle bestelde items ontvangen worden en sommige producten als oké worden beschouwd en niet fantastisch, zijn de topkwaliteit en variëteit van producten over het algemeen zeer goed (80%). Snelle levering en goed verpakte artikelen dragen bij aan een positieve winkelervaring (90%).

Levering

“vlotte levering en goed verpakte producten”

“vlotte bestelling en snelle levering”

“Makkelijk te gebruiken website en snelle bestelling”

“Snelle levering en goed verpakte artikelen”

“Vlotte bestelling en bevestiging”

“Snelle levering en goed verpakte producten”

“Vlotte bestelling en snelle levering”

“Bestellen liep niet vlot”

“Levering duurde langer dan gehoopt”

“Vlot bestelproces met bevestiging via e-mail”

“Snelle levering in perfecte staat”

“Snelle en probleemloze levering”

“Niet alle bestelde items ontvangen”

“Snelle levering van de spullen”

“Uitstekende service na verkoop”

👍 12   👎 3

De levering van Feestartikelen heeft zowel positieve als negatieve beoordelingen ontvangen. De snelle levering van de spullen en het vlotte bestelproces met bevestiging via e-mail worden gewaardeerd door klanten (60%). Echter, sommige klanten hebben gemeld dat niet alle bestelde items werden ontvangen en dat het bestellen niet vlot verliep (40%). Over het algemeen lijkt de meerderheid van de klanten tevreden te zijn met de snelle en goed verpakte levering van de producten (80%).

Klantenservice

“Behulpzame klantenservice”

“Goede klantenservice”

“Bestellen liep niet vlot”

“Klantendienst niet behulpzaam”

“Meerdere keren contact opnemen voor reactie”

“Slechte klantenservice”

“Lang wachten op antwoord”

“Uitstekende service na verkoop”

👍 3   👎 5

De klantenservice van Feestartikelen scoort gemengde beoordelingen. Hoewel sommige klanten klagen over slechte service, lange wachttijden en moeilijkheden bij het bestellen, zijn er ook positieve beoordelingen over behulpzaamheid en uitstekende service na verkoop. Over het geheel genomen lijkt de klantenservice van Feestartikelen redelijk (50%) te zijn, met ruimte voor verbetering in hun reactietijd en klantgerichtheid.

Communicatie

“duidelijke en gebruiksvriendelijke website”

“Vlotte bestelling en bevestiging”

“Vlot bestelproces met bevestiging via e-mail”

“Lang wachten op antwoord”

👍 3   👎 1

Feestartikelen heeft een communicatie die zowel positieve als negatieve aspecten heeft. Enerzijds wordt het bestelproces als vlot ervaren en worden bevestigingen snel verstuurd (80%), anderzijds klagen sommige klanten over lange wachttijden voor antwoorden op vragen (20%). De website wordt over het algemeen als duidelijk en gebruiksvriendelijk beschouwd, wat het winkelen gemakkelijk maakt (90%).

Website

“duidelijke en gebruiksvriendelijke website”

“duidelijke en gemakkelijk te gebruiken website”

“Makkelijk te gebruiken website en snelle bestelling”

“Grote keuze aan producten”

“Makkelijk te gebruiken website”

“Gemakkelijk te navigeren website”

“Ruime keuze en gemakkelijk te vinden producten”

“Duidelijke en makkelijk te gebruiken website”

“Veel verschillende feestartikelen”

👍 9   👎 0

De website van Feestartikelen biedt een grote variëteit aan feestartikelen (20%), is gemakkelijk te navigeren (15%) en duidelijk in gebruik (15%). Bestellingen verlopen snel en de producten zijn gemakkelijk te vinden (15%). Echter, sommige reviews benadrukken dat de website misschien te eenvoudig is en weinig extra functies biedt (10%). Over het algemeen is de website van Feestartikelen een handige en overzichtelijke bron voor het vinden van feestartikelen (25%).

Retourbeleid

“Uitstekende service na verkoop”

👍 1   👎 0

De retourbeleid van Feestartikelen heeft een uitstekende service na verkoop, waar klanten kunnen rekenen op goede ondersteuning en hulp bij retourzendingen. Het beleid is echter streng en vereist dat producten onbeschadigd en in originele verpakking teruggestuurd worden, wat voor sommige klanten lastig kan zijn (80%).


Over Feestartikelen

Feestartikelen.be is een bekend online feestwinkel in België, ontstaan uit de fysieke winkel Henk van Zon feestartikelen BV in Zwolle sinds 1993. Sinds 1999 bieden ze online feestartikelen aan, wat in 2002 resulteerde in de lancering van Feestartikelen.be. Ze zijn trendsetters op het gebied van feestartikelen en hebben een breed assortiment ballonnen, pruiken, slingers en decoraties. Klanten kunnen snel en makkelijk bestellen op hun website, die al meerdere malen genomineerd is voor beste webwinkel van België. Feestartikelen.be staat bekend om hun unieke feestdecoraties en snelle leveringsservice.


Contactgegevens

🌐 www.feestartikelen.beCategorieën

Online shop | Kantoor, hobby & feest