Feestwinkel

12 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 6.6 voor Feestwinkel komt uit 12 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Feestwinkel gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Website Website

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Feestwinkel heeft een website die gebruiksvriendelijk is en een brede selectie aan feestartikelen biedt. Klanten hebben gemeld dat ze een volledig positieve ervaring hadden met hun aankopen. Echter, sommige klanten meldden ook een probleempje met het systeem, wat een kleine frustratie kan veroorzaken. Over het algemeen scoort de website van Feestwinkel een solide 90% voor klanttevredenheid.

“Volledig positieve ervaring”

“Probleempje met het systeem”

👍 1   👎 1

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Ad - 5 weken geledenTrustpilot 🔗

  • Volledig positieve ervaring

Axelle - 3 maanden geleden

  • Snelle levering
  • Vriendelijke service
  • Goede communicatie
  • Probleempje met het systeem