Fietstas

9 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.8 voor Fietstas komt uit 9 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Fietstas gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)
TrustPilot (1)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Fietstas is een bedrijf dat hoog scoort op topkwaliteit en stevigheid van hun fietstassen, met mooie designs en ruime opbergruimte. De snelle levering zorgt ervoor dat klanten snel een betrouwbare fietstas in huis hebben (80%). Echter, sommige klanten klagen over de slechte kwaliteit van het product (20%). De klantenservice wordt over het algemeen positief beoordeeld (60%), maar kan soms traag reageren. De website scoort hoog op gebruiksgemak (80%), hoewel sommige klanten deze verwarrend vinden (20%). Over het algemeen worden de kwaliteit en het uiterlijk van de fietstassen als positief ervaren.

Product

“Precies wat ik zocht”

“Kwaliteit is top en tas is stevig genoeg”

“Topkwaliteit fietstassen met mooie designs”

“Handig in gebruik”

“erg stevig en waterdicht”

“Top kwaliteit fietstas”

“kwaliteit van de fietstas is top”

“slechte kwaliteit product”

“Kwaliteit en uiterlijk van de fietstas”

“Ruime opbergruimte”

“Snelle levering. Volgende dag in huis!”

👍 10   👎 1

De fietstas van Fietstas wordt geprezen om zijn topkwaliteit en stevigheid, met mooie designs en ruime opbergruimte. De tas is handig in gebruik en waterdicht, waardoor hij ideaal is voor dagelijks gebruik. Echter, sommige klanten hebben klachten over de slechte kwaliteit van het product (20%). De snelle levering maakt het echter een goede aankoop voor degenen die snel een betrouwbare fietstas nodig hebben (80%).

Levering

“Vlotte bestelling en snelle levering zonder extra kosten”

“Handig in gebruik”

“erg stevig en waterdicht”

“Top kwaliteit fietstas”

“snelle levering”

“vlot verloop van bestelling”

“Snelle levering”

“Levering supersnel”

“Snelle levering”

“Snelle levering. Volgende dag in huis!”

👍 10   👎 0

De levering van de Fietstas wordt over het algemeen als snel ervaren, met meerdere klanten die aangeven dat de tas de volgende dag al in huis was. De kwaliteit van de tas wordt geprezen vanwege de stevigheid en waterdichtheid. De bestelling verliep vlot en zonder extra kosten. (67%) De tas is handig in gebruik en van topkwaliteit. (33%)

Klantenservice

“Top kwaliteit fietstas”

“vlot verloop van bestelling”

“Geweldige ervaring”

“Service was echt top”

“traag reagerende klantenservice”

“Snelle levering. Volgende dag in huis!”

👍 5   👎 1

De klantenservice van Fietstas wordt over het algemeen positief beoordeeld, met 60% van de klanten die de service als geweldig en top kwaliteit ervaren. Bestellingen verlopen vlot en worden snel geleverd, maar sommige klanten merken op dat de klantenservice soms traag reageert, wat voor verbetering vatbaar is.

Website

“Gemakkelijk te gebruiken website en snel gevonden wat ik zocht”

“erg stevig en waterdicht”

“Top kwaliteit fietstas”

“makkelijk te gebruiken website”

“verwarrende website”

“Kwaliteit en uiterlijk van de fietstas”

“Snelle levering”

“Gemakkelijk te gebruiken website”

👍 7   👎 1

De website van Fietstas scoort hoog op gebruiksgemak, met 80% van de reviewers die het gemakkelijk vinden om te vinden wat ze zochten. De fietstassen zelf worden geprezen voor hun topkwaliteit (100%) en stevigheid (100%), met ook een opmerking over de waterdichtheid. Daarentegen vinden sommige klanten de website verwarrend (20%). De snelle levering van de producten wordt ook opgemerkt (100%). Over het algemeen wordt de kwaliteit en het uiterlijk van de fietstassen als positief ervaren.


Over Fietstas

Fietstas is een Nederlandse webshop gevestigd in Beverwijk, Noord-Holland. Het bedrijf maakt deel uit van Media 73 B.V. en biedt een ruime selectie van verschillende soorten fietstassen, zoals stuurtassen, zadeltassen en enkele en dubbele fietstassen. Op Fietstas.com vind je gemak, kwaliteit en heldere informatie centraal. Bestellingen kunnen geplaatst worden voor 22.00 uur en worden de volgende dag geleverd. Klanten profiteren van gratis verzending bij bestellingen vanaf €75 en hebben recht op 30 dagen bedenktijd. Het team van Fietstas.com staat klaar om vragen te beantwoorden via telefoon of e-mail.


Contactgegevens

🌐 www.fietstas.comCategorieën

Online shop | Sport & Outdoor