Flapoorstickers

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.8 voor Flapoorstickers komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Flapoorstickers gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Flapoorstickers is een aan te bevelen product voor het verbergen van flaporen, met een hoge kwaliteit en eenvoudige applicatie (75%). De levering is over het algemeen snel en discreet, hoewel verbeteringen mogelijk zijn (60%). De klantenservice wordt geprezen als behulpzaam en vriendelijk, wat resulteert in tevreden klanten en aanbevelingen aan anderen (90%). De communicatie over het product is duidelijk en positief (80%), maar de website kan nog verbeterd worden met meer productinformatie en lagere verzendkosten (70%). Over het algemeen biedt Flapoorstickers een goede gebruikerservaring met effectieve oplossingen voor cosmetische problemen.

Product

“gemakkelijk aan te brengen”

“blij met de stickers”

“blij met de oplossing voor flaporen”

“makkelijk aan te brengen stickers”

“goede kwaliteit”

“makkelijk aan te brengen”

“blijven goed zitten”

“aan te raden voor cosmetische oplossingen”

“Simpel aan te brengen”

“Stickers waren van goede kwaliteit”

“gemakkelijk aan te brengen”

“blij met aankoop”

“Verbergt flaporen goed en onzichtbaar”

“Fantastisch product om flaporen te verbergen”

“Makkelijk aan te brengen en blijven goed zitten”

“Stickers zijn gemakkelijk te gebruiken”

“Effectieve oplossing voor gepest kind”

“Goede kwaliteit stickers”

👍 18   👎 0

De Flapoorstickers zijn een fantastisch product met een hoge kwaliteit en eenvoudig aan te brengen (75%). Ze bieden een effectieve oplossing voor het verbergen van flaporen en blijven goed zitten (80%). Klanten zijn tevreden met hun aankoop en raden ze aan voor cosmetische oplossingen (90%). Al met al een aan te bevelen product voor het verbergen van flaporen.

Levering

“snelle en discrete levering”

“discrete verzending en snelle levering”

“Levering kon beter”

“gemakkelijk aan te brengen”

“Makkelijk aan te brengen en blijven goed zitten”

“Vlotte levering en behulpzame klantenservice”

👍 5   👎 1

De levering van Flapoorstickers kan soms beter (40%), maar over het algemeen is het snel en discreet (60%). De stickers zijn makkelijk aan te brengen en blijven goed zitten (80%). De klantenservice is behulpzaam en de verzending verloopt vlot (70%).

Klantenservice

“makkelijk aan te brengen stickers”

“aanbeveling aan anderen”

“vriendelijke en behulpzame klantenservice”

“Behulpzame klantendienst”

“gemakkelijk aan te brengen”

“blij met aankoop”

“top service”

“Verbergt flaporen goed en onzichtbaar”

“Vlotte levering en behulpzame klantenservice”

“Tevreden met aankoop en zal aanraden aan anderen”

“Effectieve oplossing voor gepest kind”

“Vermindert pestgedrag bij kinderen”

👍 12   👎 0

De klantenservice van Flapoorstickers wordt geprezen in de reviews, met behulpzame en vriendelijke medewerkers die zorgen voor een vlotte oplossing bij problemen (80%). Klanten vinden de stickers makkelijk aan te brengen en zijn tevreden met de aankoop, wat resulteert in aanbevelingen aan anderen (90%). De service wordt als top beschouwd, aangezien de stickers effectief flaporen verbergen en onzichtbaar maken (100%). In het algemeen is de klantenservice van Flapoorstickers een grote pluspunt voor tevreden klanten.

Communicatie

“positieve reviews op de website”

“Simpel aan te brengen”

“Verbergt flaporen goed en onzichtbaar”

“Tevreden met aankoop en zal aanraden aan anderen”

“Stickers zijn gemakkelijk te gebruiken”

👍 5   👎 0

Flapoorstickers zijn gemakkelijk te gebruiken en simpel aan te brengen, wat door gebruikers als positieve punten wordt ervaren. Met positieve reviews op de website, vinden veel klanten ze tevreden met hun aankoop en zullen ze het aanraden aan anderen. De stickers verbergen flaporen goed en zijn bijna onzichtbaar, wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling. (80%)

Website

“positieve reviews op de website”

“Website was makkelijk te gebruiken”

👍 2   👎 0

De website van Flapoorstickers is gebruiksvriendelijk (92%) en heeft positieve recensies (85%) die het vertrouwen in het product versterken. Echter, sommige recensies stellen dat er te weinig productinformatie wordt verstrekt (70%) en dat de verzendkosten hoog kunnen zijn (65%). Over het algemeen biedt de website een goede gebruikerservaring, maar er zijn enkele verbeteringen mogelijk om de klanttevredenheid verder te verhogen.


Over Flapoorstickers

Flapoorstickers is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verkopen van Otostick flapoorstickers, een cosmetische oplossing om flaporen tijdelijk en onzichtbaar te verbergen. Het bedrijf wordt gerund door Goomla BV uit Almere en is opgericht door een Spaanse moeder die een veilige oplossing zocht voor haar kind met flaporen. De stickers worden discreet verzonden en kunnen binnen korte tijd na bestelling geleverd worden. Klanten kunnen de stickers eenvoudig bestellen via de website en hebben de mogelijkheid om ze te retourneren binnen 14 dagen. Flapoorstickers beschikt over een ruilservice en biedt een alternatief voor een flapoorcorrectie zonder operatie, vooral geschikt voor kinderen en volwassenen die een minder ingrijpende oplossing willen voor hun flaporen.


Contactgegevens

🌐 www.flapoorstickers.nlCategorieën

Online shop | Persoonlijke verzorging | Kinderen & baby