Flex Offers

10 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 6.6 voor Flex Offers komt uit 10 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Flex Offers gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)
TrustPilot (2)

Ervaringen met Levering Levering

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De levering van Flex-aanbiedingen scoort hoog op tijdige betaling (95%), wat een groot voordeel is voor de verkopers. Sommige klanten hebben echter geklaagd over vertragingen bij de levering (20%), wat een nadeel kan zijn voor diegenen die snelheid belangrijk vinden. Over het algemeen is het een betrouwbare service met snelle betalingen.

“Op tijd betaald krijgen”

👍 1   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Alexandre Vermeulen - 7 maanden geleden

  • Makkelijk geld verdienen door advertenties te plaatsen
  • Op tijd betaald krijgen
  • Goede klantendienst die snel reageert en helpt
  • Aanbevolen voor wie extra wil verdienen met zijn website