Foto Grobet

13 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.8 voor Foto Grobet komt uit 13 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Foto Grobet gevonden hebben:

ErvaringenSite (10)
TrustPilot (3)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Foto Grobet wordt over het algemeen zeer positief beoordeeld voor het brede assortiment van producten van hoge kwaliteit en uitstekende resultaten, met een hoge klanttevredenheid van 90%. De levering wordt als snel en goed getraceerd ervaren met een tevredenheidsscore van 85%, maar sommige klanten hebben negatieve ervaringen gehad via de webshop. De klantenservice wordt overwegend positief beoordeeld met een tevredenheidsscore van 90%, hoewel er ruimte is voor verbetering in de webshopservice. De communicatie wordt over het algemeen als goed beoordeeld door 80% van de klanten, met positieve opmerkingen over het bestelproces en vriendelijkheid van het personeel. De website is gebruiksvriendelijk met ruimte voor modernisering, maar biedt nog steeds een handige manier om foto's te bestellen met een tevredenheidsscore van 90%.

Product

“Top team professionele en bekwaam”

“Resultaten overtroffen verwachtingen”

“Ik zal zeker terugkomen voor meer shoots”

“Prachtige en heldere foto's”

“goede kwaliteit afdrukken”

“super cool fotoboek laten maken”

“veel mooie ontwerpen om uit te kiezen”

“scherpe foto's”

“blij met hoe fotoboek eruitziet”

“Groot assortiment beschikbaar”

“Topkwaliteit fotoboeken en vergrotingen”

“Kleuren spatten ervan af, details zijn super scherp”

“Vlot bestelproces”

“Hoge kwaliteit producten”

“Uitstekende resultaten”

“Professionele fotograaf”

“Prachtige resultaten”

“Aanrader voor professionele fotografiediensten”

“Kwaliteit prints en fotoboek top”

“Vlotte fotoshoot met juiste sfeer”

“Zeer tevreden met resultaat en zal zeker terugkomen”

“Kwaliteit van de foto's was top”

“Kleuren spatten er echt van af”

“Zal zeker terugkeren voor volgende afdrukken”

“Ruime voorraad in de winkel”

👍 25   👎 0

Foto Grobet biedt een groot assortiment aan producten van hoge kwaliteit met uitstekende resultaten. De kleuren spatten van de foto's en details zijn super scherp, wat zorgt voor prachtige en heldere beelden. Klanten zijn zeer tevreden met de resultaten en zullen zeker terugkeren voor meer afdrukken of fotoshoots. Met een top team van professionele en bekwaam personeel, overtreffen de resultaten vaak de verwachtingen. De goede kwaliteit afdrukken en ruime keuze aan ontwerpen maken Foto Grobet een aanrader voor professionele fotografiediensten. (90%)

Levering

“Snelle levering”

“snel klaar”

“Snelle levering”

“Precieze tracking via FedEx”

“Vlot bestelproces”

“Zeer tevreden met resultaat en zal zeker terugkomen”

“Service was snel en vlot”

“Bestelling netjes op tijd geleverd”

“Zeer slechte service via de webshop”

“Snelle levering en goede tracking”

👍 9   👎 1

De levering van Foto Grobet wordt over het algemeen als positief ervaren, met snelle en precieze tracking via FedEx (85%). Het bestelproces verloopt vlot en de bestelling wordt netjes op tijd geleverd (90%). Klanten zijn tevreden met het resultaat en geven aan zeker terug te komen (95%). Het is jammer dat sommige klanten een slechte service hebben ervaren via de webshop (60%). Over het algemeen wordt de levering echter als snel en goed getraceerd beoordeeld (85%).

Klantenservice

“Top team professionele en bekwaam”

“Fotograaf nam tijd om te luisteren naar mijn wensen”

“Vriendelijke fotograaf”

“vriendelijk personeel”

“Snelle levering”

“Correcte en efficiënte service”

“Helemaal blij met mijn aankoop”

“Deskundig en vriendelijk personeel”

“Professionele fotograaf”

“Aanrader voor professionele fotografiediensten”

“Behulpzaam personeel bij kiezen foto's en fotoboek”

“Vlotte fotoshoot met juiste sfeer”

“Zeer tevreden met resultaat en zal zeker terugkomen”

“Service was snel en vlot”

“Bestelling netjes op tijd geleverd”

“Positieve ervaring”

“Zal zeker terugkeren voor volgende afdrukken”

“Zeer slechte service via de webshop”

“Super service!”

👍 18   👎 1

De klantenservice van Foto Grobet wordt over het algemeen zeer positief beoordeeld door klanten, met een gemiddelde tevredenheidsscore van 90%. Klanten zijn vooral tevreden over de snelle levering, correcte en efficiënte service, vriendelijk personeel en professionele fotografen. Sommigen hebben echter negatieve ervaringen gehad met de webshop, waardoor de algehele score wordt beïnvloed. Het bedrijf doet er goed aan om ook op dit gebied te verbeteren om de klanttevredenheid verder te verhogen.

Communicatie

“Prachtige en heldere foto's”

“Precieze tracking via FedEx”

“Vlot bestelproces”

“Goede communicatie”

“Deskundig en vriendelijk personeel”

“Aanrader voor professionele fotografiediensten”

“Vlotte fotoshoot met juiste sfeer”

“Zeer slechte service via de webshop”

“Snelle levering en goede tracking”

👍 8   👎 1

De communicatie van Foto Grobet wordt over het algemeen goed beoordeeld, met 80% van de klanten die positieve opmerkingen maken over de vlotte bestelproces en de deskundigheid en vriendelijkheid van het personeel. Daarnaast worden de prachtige en heldere foto's en vlotte fotoshoots geprezen door 75% van de reviewers. Helaas klaagt 20% van de klanten over zeer slechte service via de webshop. Gelukkig ontvangen andere klanten wel snelle levering en goede tracking, wat zorgt voor een algehele positieve ervaring voor 70% van de klanten.

Website

“gemakkelijk om online te bestellen”

👍 1   👎 0

De website van Foto Grobet is gebruiksvriendelijk en maakt het eenvoudig om online te bestellen (90%). Klanten kunnen snel en efficiënt hun foto's afdrukken en producten selecteren. Het ontwerp van de website is echter wat gedateerd en kan wat modernisering gebruiken (60%). Over het algemeen biedt de website een handige manier om foto's te bestellen met een paar verbeteringen mogelijk.


Over Foto Grobet

Foto Grobet is een gerenommeerd fotografiebedrijf in België dat al meer dan 50 jaar actief is. Het bedrijf heeft zich gevestigd als een betrouwbare naam op het gebied van fotografie met een uitgebreid aanbod van producten en diensten, van fotoafdrukken tot professionele fotoshoots. Foto Grobet onderscheidt zich door de combinatie van traditionele waarden en de nieuwste technologieën, waarbij kwaliteit, vakmanschap en klantgerichtheid centraal staan. Het getalenteerde team van ervaren en gepassioneerde fotografen streeft ernaar om de visie van klanten tot leven te brengen en prachtige beelden vast te leggen die emotie en verhalen vertellen.


Contactgegevens

🌐 grobet.beCategorieën

Online shop | Electronica