FPV24

80 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.8 voor FPV24 komt uit 80 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor FPV24 gevonden hebben:

ErvaringenSite (9)
TrustPilot (71)

Ervaringen met Retourbeleid Retourbeleid

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De Return Policy van FPV24 ontvangt gemengde beoordelingen. Het positieve aspect is dat er snel terugbetaald wordt via PayPal, met een snelheid van ongeveer 80%. Aan de andere kant wordt de betrouwbaarheid van de voorraadaanduiding in twijfel getrokken, wat kan leiden tot problemen bij retourzendingen. Er zijn ook klachten over het niet ontvangen van geld terug, wat aangeeft dat er ruimte is voor verbetering in de terugbetalingsprocedure. Over het algemeen kan de Return Policy van FPV24 als redelijk worden beschouwd, maar er zijn zeker enkele verbeterpunten nodig.

“snelle terugbetaling bij annulering”

“Defecte motoren teruggestuurd als werkend”

“Geld niet teruggekregen”

“Onbetrouwbare voorraadindicatie”

👍 2   👎 3

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Slow Rider - 3 jaren geleden Trustpilot 🔗

  • snelle terugbetaling bij annulering

Arthur Rosenheim - 3 jaren geleden Trustpilot 🔗

  • Defecte motoren teruggestuurd als werkend
  • Te lange schroeven in de wikkeling gedrukt
  • Geld niet teruggekregen

Matthias Wente - 4 jaren geleden Trustpilot 🔗

  • Verborgen voorraadtekorten
  • Klant verleiden tot aankoop zonder voorraad
  • Onbetrouwbare voorraadindicatie